zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOprichter en voormalig manager SFB dood aangetroffen in Rotterdam

Oprichter en voormalig manager SFB dood aangetroffen in Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

In Rotterdam is afgelopen nacht rapper Rabby Racks dood met een schotwond aangetroffen. De man wiens echte naam Barry Inees is, was onder meer manager en ook oprichter van de bekende Haagse rapformatie SFB (Strictly Family Business).

De 34-jarige Racks werd even na 01.00 uur zaterdagochtend met een kogel in zijn hoofd dood gevonden een woning in de La Fontainestraat. De politie onderzoekt nog of het gaat om een misdrijf.

Volgens Vice was Rabby Racks een van de bekendste onbekenden uit de Nederlandse rapscene. Bij de politie was hij geen onbekende: in 2014 werd hij opgepakt en veroordeeld in een grootschalige creditcardfraudezaak. Hij was ook verdachte in diverse zaken.

In de muziekwereld werd hij met name bekend omdat hij Frenna, Priceless, Jandro en KM samenbracht in SFB. De formatie heeft ook in Suriname enkele optredens gedaan.

Platenmaatschappij TopNotch plaatste dit bericht online:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Leny , als dat zo is , nou opgeruimd staat netjes , maar ook de moordenaar opruimen , hier in suriname hebben we een massamoordenaar die als een laffe hond gevlucht is , die had toch zeker een kogel door zijn kanus moeten hebben


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES