woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTimes: 'Desi Bouterse al bijna een maand in Venezuela'

Times: ‘Desi Bouterse al bijna een maand in Venezuela’

-

Does Travel - naar Suriname

Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname is de veroordeelde ex-legerleider Desi Bouterse mogelijk al bijna een maand in Venezuela. Dat schrijft de krant vandaag.

Bouterse moest zich vrijdag aanmelden bij de gevangenis te Santo Boma, maar kwam niet opdagen. Zijn vrouw liet weten dat ze niet wist waar hij was.

Later op de dag liet het Openbaar Ministerie weten dat hij zal worden opgespoord.

Volgens de krant zou Bouterse op 17 december naar Brazilië zijn gereisd met een vliegtuig van een buitenlands bedrijf. Van daaruit is hij mogelijk doorgereisd naar Venezuela. Dit verneemt Times of Suriname van bronnen.

Het is bekend dat ex-president Desi Bouterse en zijn voormalige Venezolaanse ambtsgenoot, Nicolas Maduro, nog altijd goede vrienden zijn. Maar of Bouterse daadwerkelijk naar het buitenland is vertrokken trekken velen in twijfel.

Een ander gerucht is dat hij zich heeft teruggetrokken te Broko Baka, z’n eigen oord in het binnenland van Suriname. Het gaat om een zeer uitgestrekt gebied met veel bos, gebouwen en bunkers.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

29 REACTIES
  1. Prima, aangeven bij Interpol, ongewenst in Suriname verklaren zodat hij uitgeleverd wordt naar bv Nederland, bezittingen verbeurd verklaren en veilen zodat nabestaanden een schadevergoeding daarvan ontvangen.


    gemodereerd
  2. Ik heb al weken terug gezegd dat bouta/boefdraad gevlucht is naar venezuela. Ze zijn goed bevriend met maduro drugs koning. Daar in dat land kunnen ze alleen schuilen, later gaat zn vrouw ook ernaar toe. Check t en zul je zien.


    Maak melding
  3. Er zullen nog vele berichten volgen om het zoeken in eigen land te frustreren.
    Als ..ie toch weg is: 1 lafbek minder in ons land; fa go lek maduro onderstel, om niet “doorverkocht/ingeruild” te worden


    Maak melding
  4. Just gossip, hij is gewoon in su. Bericht is weer om verwarring te scheppen. Times of su is zeer onbetrouwbaar en is een pro bouta krant.
    Soso lei..


    Maak melding
  5. GEEN POLITIEK!!!!

    DE MAN MOET GEWOON 20 JAAR KOMEN BROMMEN IN DE CEL. NIKS ANDERS

    HIJ ZAL DAN STERVEN WAAR HIJ ZICH MOMENTEEL SCHUILHOUD.

    TERUGKOMEN IS ONMOGELIJK.

    TERUGKOMEN NA 2025 GAAT NIET LUKKEN. NDP KOMT NOOIT MEER AAN DE MACHT. ALLA MANG AI OPO NOW.

    SCHANDE VOOR SURINAME EN CHAN ONZE PRES. HEEL DE WERELD LACHT ONS UIT. 2 OUDE OPA,S VAN 80 JAAR VERDWENEN. VUURWAPENGEVAARLIJK EN MOORDZUCHTIG.
    4 X BLUNDER. BOEFIE/BORDO/BOUTA/DIJKSTEEL


    Maak melding
  6. Na sernang oeng lobi e sribi afwachten, zelf als je een arbeider wil inhuren wang lo drai drai,fosie a doro goede krachten ,en toch alle tijd nemen om hun dingen te doen. Hoe wil men aan geld komen. Mi no sabi


    Maak melding
  7. Al die geruchten en ongefundeerde lulkoek is uitsluitend bedoeld om iedereen op een dwaalspoor te brengen. Het is slechts een kwestie van tijd, dat dit terminale fossiel fouten gaat maken. En wereldwijd zijn er headhunters die tegen een vergoeding deze ziekelijke maniak opsporen en/of uitschakelen. You can run, but you can’t hide………LAFAARD.


    Maak melding
  8. @ Flyer. You’re my man. Mooie naam voor the fugitive “terminale fossiel”. @ Roewel , ‘nog jong en knap ook’. Pardon? Heb je glaucoom? Een man vindt ze zeker snel (als ze die al niet heeft), want in het land der blinden is eenoog nog steeds koning.


    Maak melding
  9. Hij zal wel ergens schuilen waar de dialyse kan worden uitgevoerd.
    Maar wat heel goed is, is dat het besef nu bij hem is neergedaald dat hij niet meer onaantastbaar is. Dat was een grote klap voor zijn ego. Of hij deze klap te boven komt, is de vraag.
    Vader en zoon allebei veroordeelden. En dat wil Suriname regeren.


    Maak melding
  10. vroeg of laat
    de vraag is hoe laat het dan is. Over hoeveel jaar? dan hoeft het niet meer
    Grondwet veranderen zal nie gebeure Chan denkt dat hij eeuwig president kan zijn

    Als een 88 jarige dwaas je te slim af is wat zegt dat immers over je
    Als die mannen water op de maan kunnen vinden dan wi je me zeggen dat ze Boefdraad niet kunnen vinden? Niet willen vinden dat is het en zo gaat het ook met Bouterse.
    Hem niet willen vinden
    Voor Bouterse is er weinig veranderd. hij luet zich zelden zien en nu nog ietsjes minder. Hij zal via Zoom? een of andere lullo binnen de ndp gebruiken om de kar te gaan trekken voor zijn partij


    Maak melding
  11. “Ik zou maar opassen als VHP straks hun feest gaat vieren.” Bara-meid debby

    Dit is een bedreiging gericht aan de vhp die ergens 20 jan hun zoveelste bestaan vieren.


    Maak melding
  12. Een maand in Venezuela? Onmogelijk!!!!!. Hij was een paar dagen nog terug op een facebook live van Glen Lynch. Hij is via Oostburg gebracht in die live. Hij was gewoon thuis te Leonsberg.Times en Waterkant plaatsen ook fake nieuws zie ik


    Maak melding
  13. Het bericht is wel geciteerd door de Nederlandse media; van Gelderland tot Noord Holland. Times kun je alleen lezen met een account, mooi niet.

    Gebrek aan informatie uit suri.
    Ik begrijp heus wel dat justitie vanuit veiligheidsoverwegingen geen mededelingen kan doen! Lastig!!

    Clip;
    Jaa, mense we zijn nu live op leonsberg.
    Huisgenoot staat met haar badslippers in haar pagni voor de deur een bbq-kip weg te werken. Oosterdinges loopt ook naar buite, nog effe zijn broek dichtritsend.
    We zijn over enkele minuutjes terug.
    Stand by! 🥷


    Maak melding
  14. Doodvallen mag die vieze vuile veroordeelde grootste verkrachter en moordenaar en drugsdealer van Suriname. Hij is geen god. Maar afgod voor de domme paarse djamoe edes. Spring allemaal van de bosje brug. Opgeruimd staat netjes. Afschaffen die paarse fascistische sekte.


    Maak melding
  15. @ Latour Posse 13 januari 2024 Bij 19:55
    Dank je wel dat je de term fascisme / fascisten gebruikt. De leider van de Beweging heeft altijd al fascistische trekjes gehad die boven de wet stond.


    Maak melding
  16. Maakt allemaal niets meer uit Debby en Robg, wat jullie ook te kakkelen hebben, je paarse baasje is een moordenaar en moet het liefst aan z’n ballen opgehangen worden, als hij die nog heeft. Misschien zijn die gekrompen door angst, daarom toont ingrid meer ballen dan hij. Owh wat geniaal zeg, op de vlucht slaan, je krijgt ‘m niet meer vrij door hier interessant en intellectueel te doen alsof jij ook zo geniaal bent. Waai boi!!!
    En ja ik snap je, het doet je zeker pijn dat die ellendeling toch berecht is, sroto no sroto, hij is een moordenaar, staat al op papiera mie mang!


    Maak melding
  17. @RobG 13 januari 2024 Bij 23:37
    “…Bouterse is gewoon geniaal geweest achter schaakbord. Een enorme blow voor het O.M. en de Rechterlijke Macht…”
    *
    @Debby 14 januari 2024 Bij 00:57
    “…De Haan en Prenobe zijn met gestolen geld van ons land gevlucht. Prenobe is zelf nadien nog gaan reizen met Chan op kosten van Sur…”

    RobG & Debby,
    Het vernederd mij te zien dat het menselijk verstand grenzen heeft, maar dat jullie menselijke domheid er geen heeft!


    Maak melding
  18. Chan heeft met Nederland nu de weg vrij gemaakt om herkozen te worden. De Ndp moet met wortel en tak uitgeroeid worden. We houden het op etnische politiek voering… ! De mensen die hier juichen dat Bouta is uitgeschakeld, zullen straks van een koude kermis thuis komen. Het is klaar. Suriname heeft nu een nieuwe dictator….! Dada nanga Dodo liever vertrekken jullie nu.. voordat het te laat is..


    Maak melding
  19. Dit is het gedrag van de narcist Bouta.
    Hij keert zijn rug naar al zijn flying monkey’s.
    En die blijven getraumatiseerd achter.
    En nog bijven deze flying monkey hun baasje verdedigen.
    Ze lijden aan het Stockholm syndroom.
    Gratis tip voor Debby, Robg , konsensi en anderen moordenaar lovers, laat je behandelen “yepi dé”.


    Maak melding
  20. Het volk wordt voor de gek gehouden ze zijn niet instaat
    Bouterse te arresteren en hebben hem gewoon laten gaan.
    Iedereen is bang voor zijn leven zelf de rechters die het vonnis
    hebben uitgesproken want hij kan zo weer beginnen te schieten
    met de wapens die hij heeft. Ik vind het dat het een poppenkast
    vertoning is.


    Maak melding
  21. Ik denk dat ze hem niet gaan zoeken. Als ze hem hadden opgepakt, had je heibel gehad in suriname door zijn achterban. Nu heeft die achterban niks. Ik denk dat dat de strategie is van het kabinet. Hij kan toch geen kwaad meer. Maar als hij in de gevangenis zou zitten, zou die achterban voor toestanden zorgen en geloof me hij heeft een flinke achterban, ook hier in nederland. Blind zijn die mensen, ze wonen hier houden hun handje op, maar zijn pro Bouta. Op sodemieteren die gasten. Ze stonden Chan uit te schelden toen die hier was. Het volk dat teert op belastinggeld van anderen die werken.


    Maak melding
  22. Die achterlijke achterban is in beeld, bewoners bijlmer passie en almere buiten.
    De slavernij-huilers, die vandaag de dag nog steeds lijfstraffen uit die periode toepassen. Iets met peper in je reet.

    Het is gelukkig een vergankelijke groep.

    Zou best kunnen dat deze troef net voor de verkiezingen tevoorschijn wordt gehaald.

    Ondertussen hopen we op een sibie-boesie in het binnenland. Ik lees bosbranden in Chili en vandaag een dengue epidemie in brasion, dus…

    We gaan het zien!
    We kunnen niet teveel prijsgeven, ze loeren..😅😂


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES