vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOpenbaar Ministerie: Bouterse en Dijksteel worden opgespoord

Openbaar Ministerie: Bouterse en Dijksteel worden opgespoord

-

Does Travel - naar Suriname

Het Openbaar Ministerie Suriname (OM) heeft zojuist in een verklaring laten weten dat het traject van opsporing is ingezet ten aanzien van de veroordeelden in de 8 december strafzaak die zich vandaag niet hebben aangemeld bij de strafinrichting zoals vermeld in de last tot tenuitvoerlegging van vonnissen welke aan alle veroordeelden is uitgereikt op 10 januari 2024.

Hoofdverdachte Desi Bouterse en Iwan Dijksteel hebben zich niet aangemeld en of iets van zich laten horen. Ernst Gefferie, Stephanus Dendoe en Benny Brondenstein hebben zich wel aangemeld bij de gevangenis van Santo Boma.

Bij de residentie van Bouterse te Leonsberg waren vandaag diverse NDP leden en sympathisanten bij elkaar gekomen om hun leider te ondersteunen.

De Surinaamse ex-president was er zelf niet bij. Zijn echtgenote Ingrid Waldring wel, maar zij weet niet waar Bouterse is. Waldring gaf verder aan dat Bouterse zich vandaag niet gaat melden bij Santo Boma, waar hij om 09.00 uur moest zijn.

“Ze willen van Bouterse af omdat hij de komende verkiezingen niet mag winnen. Bouterse mag niet aan de olie komen. Maar met of zonder Bouterse, NDP gaat de verkiezingen winnen”, aldus Waldring tegen verslaggevers.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

55 REACTIES
  1. Chan zal de afspraak met Bouterse moeten opgeven wil hij nog geloofwaardig overkomen en niet met de grond gelijk worden gemaakt bij de verkiezingen of daarvoor. Hij zal hem moeten verraden


    Maak melding
  2. Ze moeten die kowlo lafaard en die hond opjagen en arresteren. Zijn huis eerst binnen vallen en die smerige hoer van hem verhoren. Hierna alle geroofde tegoeden bevriezen enof in beslag nemen.

    Zijne excelentie dhr. Santhokie geeft alsjeblieft een belletje naar die amerikanen en die lossen dit probleem binnen een paar dagen op.
    Kijk maar naar Irak, heeft niet lang geduurd en Saddam Hoessein stond te bungelen aan een touw. Dus ALSJEBLIEFT HEER SANTOKI CALL THEM AND LET THEM DEAL WITH THIS DOG.

    smerige lafaard, moordenaar, drugsdealer, uitschot van de bovenste plank, smerige dogla, pak hem op en smijt hem in zijn hondehok.

    waarom waarom waarom duurt dit zo lang, nu actie in samenwerking met de militairen naar Leonsberg icm een paar Apache helikopters.

    MAY HE ROT IN HELL KOWLO DIDIBRI


    gemodereerd
  3. Mooi, vanaf vandaag elke dag even leonsberg; domburg binnenvallen; ook vrienden commewijne para etc doorploegen; mogelijk zit ie gewoon thuis in de kelder; neem speurhonden mee om de laffe hond op te sporen.
    Waar zitten zijn lijfwachten, ik neem aan dat die zijn teruggetrokken, of betaald het volk via chan nog de kosten voor protectie van een voortvluchtige laffe crimineel?? Via telesur de aftap procedure van enkele gasten intensieveren.
    Ik neem aan dat de buitenlandse hulp al gevraagd iis. Hij staat overigens nog niet op de kps opsporingslijst…ik denk dat met $5000, hij zo ‘zichtbaar ‘ wordt gemaakt🙃


    Maak melding
  4. Houdt de Surinamer van zijn land? Het lijkt wel van niet.
    De rechtelijk macht heeft gesproken en laten zij hun werk doen, of je het mee eens bent of niet.
    We vergiftigen het land door jaloezie, corruptie, eigen verrijking. Een deel van het volk loopt alleen maar te klagen en doet niet goeds voor het land dan alleen maar naar anderen te wijzen.
    Het land heeft vele uitdagingen te gaan en toch maken wij ons druk om iemand die veroordeeld is.
    Als ik gemoord heb hoelang geleden ook, dan zal ik mijn verantwoording moeten dragen als ik veroordeeld wordt. Waarom zouden hooggeplaatste figuren de dans moeten ontspringen??

    Mensen maken dit graag politiek maar het is gewoon een fijt, als je moord zijn er consequenties aan verbonden. Mensen pak je dagelijkse dingen op en maak je niet druk om een ander, een ander gaat je geen eten en drinken geven. Daar zul je zelf hard voor moeten werken. Probeer Suriname uit het slop te halen in plaats van te klagen hoe slecht het gaat en naar politieke partijen te wijzen.
    Beroof en vermoord elkaar niet maar help elkaar.
    Mensen vragen steeds wat het land voor ze doet, maar wat doe jij voor het land om vooruit te komen?


    gemodereerd
  5. Wel Tookie, vandaag de dag is Irak niet beter van geworden. Het is ene al een bende in Irak.

    Irak was een mooie land toen Saddam Hoessein nog leefde, ik had zelf plannen om daar te gaan met vakantie. Maar nu voor geen cent.


    gemodereerd
  6. “Ze willen van Bouterse af omdat hij de komende verkiezingen niet mag winnen. Bouterse mag niet aan de olie komen. Maar met of zonder Bouterse, NDP gaat de verkiezingen winnen”, aldus Waldring tegen verslaggevers.
    ===============================

    En terecht Ingrid, als je man Desiré Delano met zijn tengels aan die olie kan komen is het gedaan met Suriname.
    Suriname had geen olie toen hij tot president was gekozen en toch heeft hij het voor elkaar gekregen het land naar de afgrond te brengen. De statement van de NDP geeft alleen aan dat jullie gebrand zijn om aan die olie te zitten.
    Verkiezingen winnen in 2025, dat zal niet nog eens gebeuren, let maar op.


    Maak melding
  7. HOE OPSPOREN??????????

    MET JULLIE GROTE BEKWERK????????

    OP 20 DECEMBER WAS ER GEEN VLUCHTGEVAAR!!!!!!!!!!!!

    POLITIE DEUGT NIET
    AMOKSIE DEUGT NIET
    MATHOERA DEUGT NIET
    OM DEUGT NIET
    PRESIDENT LIEGT IN DEZE KWESTIE VOLGENS VELEN.

    BOEFDRAAD GEVLUCHT 3.5 JAAR
    BORDO GEVLUCHT
    NU 2 MOORDENAARS GEVLUCHT VAN 80 JAAR OUD.

    SURINAME SPOOKT ANNO 2023


    Maak melding
  8. 1 domme inheemse indiaanse vrouw beledigd ons heel rechtssysteem.

    de indiaanse veegt haar kont af met het vonnis.

    belachelijk.

    amoksie doet niks
    om doet niks
    mathoera doet niks

    het spookt werkelijk. Chan is zoek. Brunsie speelt een vies spel


    Maak melding
  9. Spoor bouta op!De moordenaar hoort in de gevangenis thuis.Zijn wederhelft waldring is medeplichtig, partner in crime.Ze hoort ook in de gevangenis thuis.Het is hoogtijd dat de moordenaar moet boeten voor zijn criminele daden en Dec ’82.
    Er bestaat geen perfect crime!


    Maak melding
  10. Doet me denken aan het spoorloos verdwijnen van bordo en boefdraad. Suriname is echt een bananenrepubliek. Zo corrupt als de pest.

    NDP aast nu al op de olie. Als dino terug komt van de gevangenis wordt hij waarschijnlijk opvolger van zijn vader. Wat een oerdomme volk.


    Maak melding
  11. Genoeg opties voor complete uitroeiing!

    “Hiermee is de veroordeelde, naast de status van veroordeeld, ook formeel voortvluchtig.
    Het ontvluchten van de opgelegde straf is een nieuw op zichzelf staand misdrijf. Het behulpzaam bij de vlucht, betreft ook voor derden, een misdrijf.
    De voortvluchtigheid geeft het Openbaar Ministerie de mogelijkheid, tot het verbeurd verklaren van zijn bezittingen”, aldus een jurist.
    Bron: de West


    Maak melding
  12. Nu moeten wr kijken wie die rotte appels in OM zijn om die zo gauw mogelijk eruit te trappen. In 2025 moet er nog 1 of zelfs 2 PG’s komen en die gatlikster als spek en bomen zetten . Als je daar zit voor je partij dan moet je in je partij de PG of lid van OM uithangen. Het is het VHP kliekje, ding lobie holland


    gemodereerd
  13. 1. Desiré Delano Bouterse is veroordeelde en heeft naast de status van veroordeeld, nu ook formeel de status voortvluchtig.
    Het ontvluchten van de opgelegde straf is een nieuw op zichzelf staand misdrijf.
    2. Het behulpzaam bij de vlucht, betreft ook voor derden, een misdrijf die ook strafbaar zijn.
    3. De voortvluchtigheid geeft het Openbaar Ministerie de mogelijkheid, tot het verbeurd verklaren van al de bezittingen van de veroordeelde.
    Aldus een jurist tegenover het dagblad De West.


    Maak melding
  14. Hebben ze ook gedaan met boefdraad!

    “Alle bezit van de veroordeelde, is onderwerp geworden van eventuele beslagleggingen en openbare verkopen, door de verschillende partijen die kunnen bewijzen, daar aanspraak op te maken”. Bron: de West.

    Als ze het smerige geld niet willen, wat ik begrijp, geef het aan behoeftigen, maar doe iets. Huisgenoot moet eruit.


    Maak melding
  15. Sabaku boeie Denk je dat er ook maar 1 persoon op deze aardkloot dit iets kan schelen. Dat er ook maar 1persoon hem gaat verlinken. Misschien las zijn as word gestrooid in de Mis si sip pie
    Jullie mogen alles hebben wat op mijn naam staat zegt hij in een ander blad er aan toe🤪🤪🤪🤪🤪
    Jullie mogen zelf 100miljoen hebben iedere burger een miljoen en voegt er aan toe.🤪🤪🤪🤪🤪
    zal dit wat channie gedaan heeft het leed verzachten

    of verzwaren

    Debby je hebt volkomen gelijk
    PG heeft gewoon gedaan wat chan wilden


    Maak melding
  16. Jij bent zelf een rotte appel, een domme ook nog!

    Er is helemaal niets veranderd aan de straf die tijdens de regeerperiode v bouta was geeist. Ook niet na het hoger beroep en ook niet na zijn smeekbedes.
    De strafeis op 20 december is hetzelfde gebleven.
    Dit heeft niets met de huidige pg, OM of regering te maken.
    Hoe rauw wil je het nog meer hebben.

    Meneertje dacht dat het wel zou meevallen, nou mooi niet!

    Al jullie fratsen zullen er juist voor zorgen dat de ndp wordt uitgekotst.


    Maak melding
  17. De PG heeft hem NIET direct laten oppakken wat overal op deze aarde gebruikelijk is. nee gaf hem nog wat tijd, de”onderhandelingen’waren nog bezig zei hij toch
    we gaan het op z’n surinaams oplossen
    en zo geschiedde
    Maar Channie niet hoor chan is de enige eerlijke man op aarde egt waar je kan me gelove


    Maak melding
  18. De NDP BENDE , onder leiding van de wreedste president allertijden van Suriname,de moordenaar / couppleger / drugsdealer / DESI DELANO BOUTERSE is de oorzaak van alle ELLENDE in Suriname : Paramaribo 25 februari 1980 -7doden,Fort Zeelandia 8 december 1982 – 15 doden,Moiwana 29 november 1986 – 39 doden,1986 – 1992 Binnenlandse oorlog – honderden doden…..NDP regering van Bouterse heeft een schuld van 3 miljard US dollar achtergelaten’,…STEM SLIM(voor normen waarden en respect voor het menselijk leven) en LAAT GEEN VAN DE GATLIKKERS VAN DE MOORDENAAR BOUTA MEER IN DNA KOMEN…GEEN NDP/ABOP/PL…


    Maak melding
  19. Het OM moet de eega van die laffe vluchteling als lokaas gebruiken. Ik ben benieuwd of deze laffe hond haar komt redden. Het antwoord weten wij al. De fascist vergelijkt zichzelf met de Cubaanse revolutionair F. Castro, met Che Geuvera, Bolivar enz. Op de billboards zie je naast de genoemde helden de poster van deze laffe hond staan. Een persoon met zo een laffe houding verdient niet om maast de echte revolutionairen te staan.
    En Ingrid…..dit land mag nooit meer geleid worden door het soort dat op de laffe hond / terrorist/ fascist en racist lijkt. Zo nu weer je batterij-apparaat te voorschijn toveren Ingriiiidddd. De vaseline heb je voorlopig niet meer nodig.


    Maak melding
  20. erg heel erg
    en de man die hem kan vastzetten is een schatje een dolletje.
    Zo’n man is veel veel erger, heulen met de vijand, heulen met de man die alles gedaan heeft wat je hierboven beschreef.
    DE december moorden zijn gepleegd door hem omdat hij voor het eerst met zon spanning te maken had angst makkelijk beinvloedbaar door Valk, maar Channie kent dit allemaal niet.
    Chan’s grootste angst is thuis niet kunnen presteren en de schaar om weer eens een lintje door te knippen is bot

    Channie kom maar hoor kom maar ze pesten je noh channie. Maak je nie druk om ze hor jongen kom maar kom bij mama


    Maak melding
  21. PJUL
    Jullei bestaan niet meer in 2025 het volk vergeet wat het OM en Chan samen hebben gedaan NOOIT meer
    ABOP NPS zullen het stokje over nemen. Het peilstokje (om de olie te checken🤣🤣🤣🤣🤣)


    Maak melding
  22. Een land van coke is hij en King Kong

    Nog altijd de baas. Nog wel de DEA en NL. Wachten op hun.


    gemodereerd
  23. Hij, Bouterse, zal niet op de vlucht worden dood geschoten hij zal worden opgebracht en eerlijk zijn straf uitzitten.
    Dus hoop ik dat Bouterse, die zo bang is als een schijtluis, zich alsnog zal aanmelden want als een laffe hond te worden opgepakt is niet niks


    Maak melding
  24. Als het OM hem wilt opsporen moeten ze in Coesewijne zijn.
    Didibrie heeft zich daar een gebied toegeëigend waar onbevoegden Niet kunnen komen. Ruim 100 m voor het gebied staan er grote borden met: ‘prive terrein, verboden voor onbevoegden. Er wordt met scherp geschoten’

    Dus OM, jullie krijgen dit gratis.
    Daarnaast zouden jullie een prijs moeten zetten voor de gouden tip die leidt tot zijn aanhouding.

    Overigens, het hof zowel het OM hebben een grote blunder begaan want hoe kan er een straf worden opgelegd zonder gevangenneming??
    En als jullie weken na de uitspraak komen met een datum dat de veroordeelden zich moeten melden, geven jullie deze lieden zelf de gelegenheid om zich uit de voeten te maken en zetten jullie niet alleen het rechtssysteem, maar ook het hele land te kijk!
    Het is maar dat jullie dit weten.
    Ik denk dat ik duidelijk genoeg ben geweest, so i rest my case.


    Maak melding
  25. ” …
    “Hij buigt zijn hoofd voor wet en recht”, zegt advocaat Irvin Kanhai, wanneer hem gevraagd wordt of Desi Bouterse zich vrijdag wel of niet zal aanmelden voor het uitzitten van zijn gevangenisstraf.
    … ”

    Haha
    Leugen op leugen op leugen !

    NDP sympathisanten zie en word bewust op wat jullie gestemd hadden !

    Corruptie, criminaliteit, racisme, etc is gevoed voor de Nationale Dagoes en sympathisanten.

    Het was te verwachten dat die lafaard zou vluchten !
    Er was genoeg redenen om hem in de gaten te houden.

    Vaardig een huiszoekingsbevel uit en leg beslag op alles !

    Maar is Ingrid nu de paarse partij leidster ?
    De NDP heeft nml. geen leider meer, hij is gevlucht !

    Volk van Suriname, zie wat voor kwaliteit deze partij was en is.
    Zij hebben het nooit gemeend met land en volk !

    NDP weg ermee !

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  26. Na 43 jaren is het is het nu de tijd dat deze aanbeden laffe moordenaar ook voelt hoe het is om opgespoord, vervolgd,en opgesloten te worden. Alles heeft de paarse elite criminele drugs roversbende gedaan om deze aanbeden moordenaar, drugsbaas, corrupt rijk geworden rover, verderver van land, volk, eigen familie, vrienden en eigen paars dom gehersenspoelde sekteleden uit het gevang te houden en het proces dat door nabestaanden werd aangespannen te boycotten. Het is geen politiek proces. Hij is terecht 100.000% schuldig bevonden. Wat velen van de jonge oerdomme idiote, dwaze, delinquenten en paars dom gehersenspoelde verarmde paarse paria’ s niet weten of willen horen is dat tijdens de misdadige revo – periode mensen die verdacht waren of tegen het vervloekt regiem waren, door de militie of MP werden opgepakt. Toendertijd misbruikte de vervloekte militie hun macht. Het was een tijd van onderduiken, censuur of vluchten uit het land als de paarse moordenaar en zijn misdadig, drugscrimineel corrupt crimineel rijk geworden trawanten het op hun tegenstanders hadden gemunt, want na de slachting van dec. 1982, ging het vervolgen, zomaar opsluiten, mishandelen, vernederen, gevangen nemen van anti Boutisten, vele malen erger door. Niemand durfde iets kwaad te zeggen over deze meervoudige mensen doder en mensen slager, het kon echt je dood betekenen. Een verkeersongeval, een vergiftiging, een zonnesteek, een verdrinking, een roofmoord, zelfmoord met een elastiek touwtje van je onderbroek. Wat deze beest van een misdadig mens op zijn kerfstok heeft is zo gruwelijk, wreed en meedogenloos dat menig jonge oerdom paars gehersenspoelde sekteleden zouden gruwen als zij dit persoonlijk aan de lijve zouden ervaren. Het tijdperk van baas komt ten einde en al die elite paarse ratten, muizen en crimineel ongedierte zullen vroeg of laat tot inzicht komen en zich tegen elkaar keren vol verwijten. Niemand gaat werken met een criminele misdadige politieke partij als ook Ramoneke het tabernakel van zijn vlees moet verlaten. Want zie, hoor, in de verte, de donkere horizon staan de demonen op hen te wachten om hen te verwelkomen. Op die plaats aangekomen zullen ze knarsen op hun tanden van pijn en vol van wroeging. Daar zullen ze hun vader, de duivel ontmoeten. Komt mijn kwade zonen, bedankt voor het vele liegen, misleiden, verderven, vermoorden, veel macht, rijkdom en aanzien had ik jullie u gegeven om mijn kwade werken te doen, ook om ontrouw te zijn aan uw eigen eega, minachten van uw naasten, het bespotten van hoge machten en krachten, kom en neem in ontvangst uw eigen eeuwig brandend huis. Strijdkreten van stree de foe stree, mi no sa fredi, neks no fout, ie sabi toch, zullen in de hel veranderen in gekrijs, geschreeuw en gegil van mi gado, jepi mi, en help sande mi no beng sabi, foe sabi tog?


    gemodereerd
  27. @ Galbal 12 januari 2024 Bij 20:23
    “Chan zal de afspraak met Bouterse moeten opgeven wil hij nog geloofwaardig overkomen..”

    Galbal (met nadruk op ‘Gal!’),
    Ik weet niet waar u uw verstand heeft achtergelaten, maar op z’n Engels noemen ze dat: ‘Shit for brains!’ De enige afspraak die er op tafel ligt, is dat de ‘jacht op de voortvluchtige’ gaande is en dat hij met z’n arrogante reet in de gevangenis belandt! Tenzij ‘de voortvluchtige’ een andere, minder fortuinlijke weg verkiest!


    Maak melding
  28. Galbal 12 januari 2024 Bij 21:58
    Sabaku boeie Denk je dat er ook maar 1 persoon op deze aardkloot dit iets kan schelen.
    ===============================

    Gal Bal, dat het jou onverschillig laat en niet boeit zegt eerder iets over jezelf dan over anderen. Je stommiteit belet jou nu eenmaal om dit allemaal hoe subjectief ook allemaal op te nemen en te begrijpen, niets aan te doen helaas.


    Maak melding
  29. @zwakka één drugs hond is genoeg. Een criminele drugs geur heeft Bouta achter zich.

    Zeer toepasselijk liedje.
    🎵Vluchten kan niet meer , ik weet niet waar naar toe.
    Hoe veer moet ik gaan.🎶
    Verre landen zijn oorlogslanden…….🎶


    Maak melding
  30. Wat ik niet begrijp is dat deze lafaard/moordenaar in het verleden altijd gilde dat God hem op de post had gezet en dat God alleen hem kon verwijderen. Volgens de laatste berichten en citaten die zijn maten nu verspreiden, is God verandert in Politiek! Heeft hij het geloof in zijn Almachtige verloren(het was toch al een farce met kontlikker/fufurmang Meye)?
    Nog ff en hij benoemd zichzelf tot een soort Indianen koning!
    Zijn tering wijf die draait op ritalin heeft het steeds over amnestie die anderen wel genieten en haar moordvent niet. Maar ik zie 2 zaken die aan dit beest kleven(ja er zijn meer za couppleger muiterij drugshandel moord door vergiftigingen/ophanging/verdwijning etc) maar deze veroordeling betreft alleen de gepleegde koelbloedige moorden op 8 december! Ze denken allemaal in die paarse kliek dat het verkrijgen van gratie en amnestie zo een eitje is als de gratie die hij aan zn moordlustige criminele stiefzoon heeft verleend. Krastientje denkt de Surinaamse evita te spelen. Ik denk dat door het negeren van dit gevelde vonnis men nu processen zal gaan stapelen. Dit beest mag nimmer vrij man zijn met burgerrechten.
    Denken ze met de onderduiking ze slimmer waren dan alle andere knappe koppen? Mi had men dit verwacht en is zijn vlucht en onderduiking van minuut tot minuut in beeld is geweest. Nu wordt het uitroken en helpers ook met1 oppakken ongeacht de positie of rang.


    gemodereerd
  31. De regering heeft Bouterse alle ruimte gegeven om het land uit te vluchten. Het kost een hele operatie om een dialyse apparaat te versjouwen, Hoefdraad heeft zijn eigen appartement voor schoonpa gebouwd.
    Nu hij op de officiële opsporingslijst geplaatst gaat worden, wat ik nog moet zien gebeuren kunnen ze gelijk beide heren oppakken.
    Word vervolgd🧐


    Maak melding
  32. Volgens het Parool, die verwijst naar ‘times of suri’, is bouterse sinds 17 dec met zijn voormalig lijfwacht dijksteel, gevlucht naar Venezuela via Brazilië.
    Daarom was hij afwezig op 20 dec.

    Velen zijn bekend met de discutabele reputatie v times.
    Klopt dit, dan hebben die 5 advocaten bewust meegeholpen, vanwege hun verzoek tot uitstel. Het was mogelijk een afleidingsmanoeuvre


    Maak melding
  33. Ik zag voor santa boma die blakka mans staan. Ze zullen die blakka mans sturen om de kogels voor ze op te vangen. Tolud hft de vloek al gehad, oen go tekie di fu oenoe.
    En die gasten die op chan lijken krijgen de miljoenen en percelen.


    Maak melding
  34. Toussait en sabaku,
    Jullie droom dat chan jullie verlosser en held is zal geen droom blijken te zijn, maar een nachtmerrie

    Toussaint dat je hooguit 1 keer eerder hier iets hebt gepost geeft te denken als je slechts 1 keer reageert en wel op mijn posting.
    dat je vervolgens ook gebruik gaat maken van de taal waarin je bent opgevoed pleit niet voor je zaak, maar sterkt mij in de gedachte dat ik zout in je wond hebt gestrooid. dit was natuurlijk geenszins mijn bedoeling, immers wie is die nieuwe Toussaint toch

    Chan wil slechts 1 ding stabiliteit ten koste van ALLES. als hij daarvoor channie moet laten lopen maakt hem niet uit
    Je verdedigt chan net zoals anderen hier bouterse verdedigden en waar op is jullie vertrouwen gebaseerd?

    Sabaku volgens mij heb ik jouw bij meerdere artikelen al uitgeschakeld
    de genadeklap heb ik je toch echt gegeven toen ik je duidelijk maakte dat het OM niet alleen rechterlijke uitspraak moest uitvoeren, maar deze politiek motiveerde door geen gevangenneming per direct te eisen.
    DIT was de genadeklap, dat je nog steeds spartelt is best wel gênant


    Maak melding
  35. @Galbal 13 januari 2024 Bij 13:49
    “Toussait en sabaku,
    Jullie droom dat chan jullie verlosser en held is zal geen droom blijken te zijn, maar een nachtmerrie…”

    “…Toussaint dat je hooguit 1 keer eerder hier iets hebt gepost geeft te denken als je slechts 1 keer reageert en wel op mijn posting.
    dat je vervolgens ook gebruik gaat maken van de taal waarin je bent opgevoed pleit niet voor je zaak,…”

    Galbal,
    Ik leef in een vrij land en post wanneer ik daar zin in heb, maar voorral op verbale (schriftelijke) kots!
    Ik heb een een gedegen opleiding genoten, maar desondanks voel ik mij niet boven anderen verheven, in tegenstelling tot uw negatieve, megalomane gebrabbel! En ik weet in ieder geval dat iedere (nieuwe) zin met een hoofdletter dient te beginnen, evenals de namen van landen, personen en plaatsnamen.

    Dit gezegd hebbende, ben ik van mening dat de president van Suriname zijn uiterste best doet om ons prachtige Suriname niet verder in een ‘bananenrepubliek’ te laten verzanden en verdient de steun van alle Surinamers, die het beste met dit vruchtbare land voor hebben!

    Wat heeft u trouwens de laatste tijd gedaan, om Suriname naar een hoger plan te heffen, i.p.v. alleen maar uw verbale en schriftelijke gif door de ether te sproeien!


    Maak melding
  36. Heel veel insinuaties en allerlei scenario’s.
    Indien het vermoeden bestaat dat dhr Bouterse vanuit Su naar Brazilië is afgereisd kan dit via het Surinaams consulaat in Belem worden nagetrokken bij de locale Policia Federal. Ook op JAP airport zou die mogelijkheid bestaan door de passagierslijsten op te vragen, simpel. Het is toch heel makkelijk gebleken om personen die een uitstaande verkeersboete hadden, voor het instappen in beeld te brengen?


    Maak melding
  37. Brazilië grenst zowel aan Suriname als aan Venezuela. De grenscontrole is haast niet te doen. Dus vluchten naar Venezuela is makkelijk als je genoeg geld hebt. Bovendien is een andere optie de bekende duikboot waarmee ze drugs smokkelden. Zowel te Leonsberg als ook te Brokobaka is de duikboot aan te meren. Misschien was dat wel een veiligere optie.


    Maak melding
  38. Galbal 13 januari 2024 Bij 13:49
    Toussait en sabaku,
    Sabaku volgens mij heb ik jouw bij meerdere artikelen al uitgeschakeld
    de genadeklap heb ik je toch echt gegeven toen ik je duidelijk maakte dat het OM niet alleen rechterlijke uitspraak moest uitvoeren, maar deze politiek motiveerde door geen gevangenneming per direct te eisen.
    DIT was de genadeklap, dat je nog steeds spartelt is best wel gênant.
    ======================================

    Je vertoond die zelfde narcistische trekjes als RobG. Droom maar lekker verder, je gelooft heilig in die onzinnige nonsens die je hier zit te verkondigen.
    Juristen lokaal en internationaal en andere kundige geschoolde mensen waaronder rechters hebben de voortvluchtige massamoordenaar en drugsdealer veroordeeld en nu gaan onderkruipsels zoals jij komen uitleggen dat je mij de genadeklap hebt gegeven. Met je situatie van geestelijke verwardheid mag je van mij best in die stommiteit wat je hier neerpent blijven geloven. Lees je reactie nog eens na, je maakt jezelf onsterfelijk belachelijk en ik heb je nogmaals gewogen en helaas te licht bevonden.
    Ye weri sma ede, leri no e pur’ don’…


    Maak melding
  39. Waarom wordt hij eigenlijk opgespoord? Van mij mag hij i.p.v. 20 jaar zelfs levenslang onderduiken, dan hoeven wij, belastingbetalers, tenminste niet op te draaien voor zijn vreten, medische- en eventueel voor zijn begrafenis- of crematie kosten. Laat hij zich maar lekker, onopvallend schuilhouden tussen de pingos en pakiras.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES