vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrietal dat miljoenen SRD's en veel valuta buitmaakte bij woninginbraak aangehouden

Drietal dat miljoenen SRD’s en veel valuta buitmaakte bij woninginbraak aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft deze drie mannen aangehouden, die eerder deze maand bij een woninginbraak forse geldbedragen in valuta en miljoenen Surinaamse dollars hadden buitgemaakt.

Ze zouden 62.000 euro, 56.000 USD en 3 miljoen SRD alsook een Rolex halsketting ter waarde van 100.000 SRD, hebben buitgemaakt bij een inbraak op 11 december in een woning aan de Welgedacht A-weg in Suriname.

De zaak was na de aangifte overgedragen aan recherche regio Midden die na goed speurwerk het trio Raoul P., Dharmradj S. en Winai S. in beeld bracht.

De verdachten werden kort daarna opgespoord en aangehouden.Het drietal legde daarna een volmondige bekentenis afgelegd. Op hun aanwijzing is een groot deel van het buitgemaakte geld teruggevonden.

Ze hadden intussen wel twee voertuigen van het merk Toyota Crown gekocht. Beide auto’s zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

De drie mannen zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
  1. Ik blijf een voorstander van de doodstraf op roof moord en verkrachting ongeacht wie of wat. Zeker totdat het land weer leefbaarder wordt. Ik ben bang dat er zeer onzekere tijden aanbreken. Zie de zeer zware vuurwapens zoals machine geweren die momenteel in omloop zijn bij de rovers. Rovers zijn zwaarder bewapend dan de politie. Dankzij o.a. de gestolen legerwapens van een massa moordenaar.


    Maak melding
  2. Ik dacht dat het blaka mang waren , nu hoor ik die racisten niet die altijd wat hebben te lullen over blaka mang , of paarse ratten en veel meer nu zijn ze muis stil. Waar zijn nogmaals jullie grote mond nu omdat die mensen die dit gedaan hebben op jullie lijken hebben jullie geen enkele shit om vinger te wijzen want daar zijn jullie goed in op Waterkant.


    Maak melding
  3. Meneer Roy , hoe weet jij zo zeker dat deze gasten in Ocer waren , dan was jij ook in Ocer ,want anders had jij nooit geweten dat deze 3 mensen die op U lijken daar in Ocer aanwezig waren . Je hebt jouw zelf verlinkt.


    Maak melding
  4. Breng een bezoekje aan Santa Boma . Om te zien wie daar domineert met moord, verkrachting en roof. Natuurlijk kan ik me de enorme blijdschap van 1 groep vandaag voorstellen. Het wordt vandaag feesten en beesten.


    Maak melding
  5. “Het drietal legde daarna een volmondige bekentenis afgelegd” 😂😂Gelukkig hebben ze de informatie eruit kunnen schoppen…
    Ja idd hindostanen zoals die andere dief Adhin v d ndp( wrschl zijn het adhinisten😂😂)


    Maak melding
  6. Hmm, zijn deze mensen rovers, er wordt altijd vertel dat ze hardwerkende Surinaamers zijn. Het zij de blakamangs die Suriname onveilig maken en niet willen werken.

    Wel stelen doen alle rassen, wel zolang men in Suriname geen bankzaken via internet kan doen krijgt men dit. Elk huis in Suriname is er contant geld aanwezig. Dus neks no fout om je kans te nemen.


    Maak melding
  7. Ahaa eindelijk 3 sakasaka koelimang rovers n inbrekers.sluit ze op in n xel waarin de 20jarige moordenaars zijn opgesloten.al die blakamangs rovers n moordenaars mogen gratis scoren in n vrij open goal.drindruit drindruit keer op keer poeroe k gie deng.


    Maak melding
  8. @@@Debby
    Helemaal mee eens.
    Kleur of ras maakt geen bal uit.
    Er moet maar één straf komen.
    Bij roof en diefstal op het pleintje van de regio en klokslag om 12.00 uur ophangen, met één officier van justitie die de uitspraak voorleest!!!!!!!
    Bij moord, omdat het om levens beroving gaat, eerst uitspraak door de rechter.
    Ook hierbij geldt dezelfde straf ,,doodstraf,,.


    Maak melding
  9. Mij hoef je niet uit te dagen. Criminelen hebben geen kleur of ras. Zodra er een beroving is pieren velen hier hun bek :is alweer een kroeskop. Ook die 2 jongens die buurman hebben vermoord. Nu blijkt dat het geen creolen zijn.
    Weet je hoeveel javanen nu grammaxone innemen?? Meestal zegt men hind ding. Blijkt dus niet zo.


    Maak melding
  10. Chan porie a kondre helemaal. Een politiewoordvoerder heeft het vermoeden geuit dat deze figuren nog meer zware overvallen hebben gepleegd.Onderzoek zal dat moeten uitwijzen.Het is dus de taak van de politie om deze rovers maar goed in ” bleekwater ” te dompelen zodat ze geweekt voor de dag komen met informatie.Het zijn drie figuren die de politie maar makkelijk tegen elkaar kunnen uitspelen.


    Maak melding
  11. Criminelen hebben geen kleur of ras, meent Debby nu.
    Maar dat zei je niet toen je verwees naar Jogi en andere Hindoestanen. Toen waren het rovende gladharigen toch?
    Dus spreek jezelf niet tegen of accepteer dat criminaliteit
    – in Suriname in ieder geval – wel overweldigend een kleur heeft: zwart.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES