donderdag, mei 2, 2024
HomeNieuws uit SurinameNDP roept leden op om instructies van Bouterse te komen halen op...

NDP roept leden op om instructies van Bouterse te komen halen op massameeting

-

Does Travel - naar Suriname

De Nationale Democratische Partij in Suriname (NDP) heeft haar leden opgeroepen om instructies te komen halen op een te houden massameeting op zaterdag 16 december in partijcentrum OCER.

A yuru doro now fu kon tek instructies. Oe kon massaal fu kraka voori eng baka“, meldt de partij vandaag.

De instructies hebben betrekking op het vonnis in de zaak van de decembermoorden, welk op 20 december 2023 zal worden uitgesproken. NDP-voorzitter Desiré Delano Bouterse, die eerder al veroordeeld werd voor drugshandel, is in deze zaak veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf.

Bouterse ging hiertegen in beroep en het finale oordeel van de rechter volgt op woensdag 20 december.

Vier dagen daarvoor, op de meeting van 16 december, zal Bouterse in een anderhalf uur durende toespraak niet alleen de NDP’ers, maar het gehele Surinaamse volk toespreken zegt NDP-woordvoerder Ricardo Panka. Hij vermoedt dat de NDP-voorzitter het volk tot rust zal manen.

Vrijdag zei minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie dat de Surinaamse overheid voorbereid is om in te grijpen bij eventuele calamiteiten op 20 december. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

29 REACTIES
  1. haha, het volk tot rust manen/ Het volk is hem spuug en spuugzat. ze weten wat hij ons heeft aangedaan hij en zijn boefdraad, die nog steeds op de vlucht is.
    Het zal een zware teleurstelling zijn voorhem. er gaan mensen komen, maar dat maakt het des te schrijnender, want na het vonnis keren ze hm de rug toe.

    van de 10 reacties van mij is er welgeteld 1 geplaatst . alleen bij het artikel waterkant.net/suriname/2023/12/09/succesvolle-opening-raio-staande-magistratuur/


    gemodereerd
  2. Laat hij eindelijk eens een keer vertellen wat er precies gebeurd is. Dat zou hem sieren, maar laf als hij en al zijn schoothondjes zijn, is hun voorzitter zo onschuldig als een pasgeboren baby. De ndp doet er goed aan de boel niet op te ruien met hun zgn. instructies, want dat is vragen om problemen. De bondgenoten van Suriname zijn dichterbij dan pankákalakka en consorten denken. Wat heeft die man in een 1,5 uur te vertellen? Toen hij de kans had om te vertellen kroop hij onder de toga van de gebochelde onverzorgde rochel die klaarstaat om naar het Inter Amerikaans hof te gaan. Wat een Joke.


    Maak melding
  3. De districtscommissaris van Paramaribo kan en mag geen toestemming geven dat ddb, de moordenaar, veroordeelde 8 December 1982 15 slachtoffers, oproerkraaier, enz op Zaterdag, 16 December 2023 een op een podium in ocer een spreekbeurt gaat houden.

    De veiligheid, orde en rust moet in Paramaribo, Suriname geboden worden.

    Een crimineel, moordenaar, veroordeelde gevaarlijke bejaarde kan en mag niet de gelegenheid geboden worden om mensen op te roepen om naar ocer te komen en daar hen toe te spreken.

    ddb en de andere nog in leven zijnde daders van 8 December 1982 moesten al heel lang zijn opgesloten in SB.

    Deze crimineel heeft geen recht van praten. Wat hij wil doen, gebeurt in geen enkele democratische rechtsstaat.


    gemodereerd
  4. Ik voorspel dat hij zijn aanhangers zal aanmoedigen om de rust te bewaren echter, het is de duivel die dat zegt. Want, hij hoopt natuurlijk dat zijn aanhangers onlusten zullen veroorzaken als de rechters tot een veroordeling komen.
    De laatste dgn van deze laffe moordenaar van onze 15 Nationale Helden zijn geteld.
    Hij zal en moeten boeten voor zijn misdaden en is gedoemd om te sterven achter de tralies.
    Rechters, niet alleen de Surinaamse bevolking, ook de diaspora gemeenschap en de wereld kijkt mee, dus laat gerechtigheid geschieden en vel uw oordeel zonder vrees en angst.


    gemodereerd
  5. Ai famiri, dit is een Poetin strategie. Zelf lekker eten en drinken en je navolgers de verdoemenis in praten.
    Ik zeg, ga niet sterven en protesteren voor een lijder die schijt aan zijn geboorteland en medeburgers heeft.

    Laat hij zijn eigen hachje redden!!!!

    Gado de wi fesi mang


    Maak melding
  6. Zou het geen geweldige actie zijn als de aanhangers en de fascistische leider met een welgemikte Drone aanval op Ocer naar de hel geholpen worden?
    Ik zal niet rouwig zijn als dit ook echt gebeurt.


    Maak melding
  7. Hoe zit het met de gestolen wapens en de illegale wapenaresenaal bij Bouterse thuis !

    Was het niet dat hij die onderwereld kende en was het niet dat Bouterse een geheime deal wilde afsluiten via een liaison !

    Aanhangers van Bullshit Bouta geven geen f#ck om land en volk !
    Deze groep is een bedreiging voor de harmonie in onze Suriname.

    Het zou geen slecht idee zijn om Bouterse na zijn arrestatie uit te leveren.

    F#ck Bouta !

    Tralala

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  8. Bouterse laat jou door geen enkel persoon adviseren wat te doen. Jij weet precies wat waar is en wat niet. Vanaf 1980 heel wat gebeurt het grootste project West Suriname heb je in de vrieskist geplaatst en het kan nog steeds niet ontdooien. Elke verkeerde egoïstische beslissing of instructie van jou gaat leiden tot het weer stoppen van een opkomst zijnde grote project namelijk Olie en Gas. Gaat u dan om uw eigen lijf redden de hele samenleving weer onthouden van van die ontwikkeling. U zeg u laat alles over aan de Almachtige doet dat met daden en niet alleen met woorden. Zij die gaat adviseren voor het schoppen van rotzooi gaan het doen niet omdat zij van u houden maar omdat zij ervan gaan profiteren. Ik wed erop dat uw vonnis huisarrest word en laat geen enkel achterban op uw adres komen om zaken moeilijker te maken voor de Justitiële autoriteiten.


    Maak melding
  9. De vraag is nu:
    Zal rechtvaardigheid / het goede bezwijken voor intimidatie en zware criminaliteit / het slechte !

    Laten wij het hoofdstuk “De sergeantencoup en de Decembermoorden” met een overwinning afsluiten.

    Deze hebi moet bezworen worden.

    Get up, stand up
    Stand up for your right
    Get up, stand up
    Don’t give up the fight

    God zij met ons Suriname.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  10. Weg posten die lullo, anders bij eventuele onlusten kan het voorkomen dat een ‘ verdwaalde kogel’ van een van de onruststoker hem raakt. Ja dan is het probleem ook opgelost


    gemodereerd
  11. Wat het resultaat op woensdag 20 oktober a.s. na het laatste fluitsignaal in deze finale triller ook mag is te hopen dat dit hoofdstuk vanaf 8 december 1982 afgesloten/tot het verleden mag behoren. Heel de wereld kijkt over onze schouders mee. We moeten ons hoofd koelhouden. Als het mis gaat krijgen we weer een extra stempel op onze lijf.
    Hitler en Idi Amin, hadden ook hun voor en tegenstanders.


    gemodereerd
  12. Jim Jones zette volgelingen aan tot zelfmoord.
    Toen de media zich op de sekte van de Peoples Temple stortten, besloot sekteleider Jim Jones de leden over te plaatsen naar Guyana in Zuid-Amerika. Het zou hun laatste reis worden.
    Het bloedbad van Jonestown vond plaats op 18 november 1978, toen 909 leden van de sekte Peoples Temple in de jungle van Guyana omkwamen door zelfmoord.
    De sekteleden waren de dood in geleid door dominee Jim Jones, die in de jaren 1950 een sekte oprichtte met elementen van het christendom en het communisme. De sekte had meerdere afdelingen in Californië en duizenden aanhangers.
    Jim Jones zag zichzelf als een kruising tussen Jezus en Vladimir Lenin.
    Dominee zet aan tot zelfmoord
    De aanstichter van het bloedbad, dominee Jim Jones, was een overtuigd communist. In de jaren 1950 richtte hij de kerk Peoples Temple op, die streed tegen sociale en rassenongelijkheid.


    Maak melding
  13. De Nationale Democratische Partij in Suriname (NDP) heeft haar leden opgeroepen om instructies te komen halen op een te houden massameeting op zaterdag 16 december op de WIJDENBOSCHBRUG.


    gemodereerd
  14. In d gevangenis wordt d murderer verzorgd door simons aapdoel panka n d hele ndp gang die beurtelings zijn uitlaat mogen schoonpoetsen mt hun tong wanr hij poepeke hft gedaan . Jenny gft ht voorb aan d anderen. Neks no fout.


    Maak melding
  15. Een zeer geschikte moment van de inlichtingen diensten van Suriname om hem op te pakken omdat hij de rust, vrede en veiligheid in Suriname in gevaar brengt en hem in de boeien te slaan en aan Nederland of via de CIA aan USA uit te leveren.


    Maak melding
  16. Van de 16 coupplegers is alleen Bouterse nog in leven. Toeval?
    15 x toeval? Echt niet. Hij heeft ze allemaal opgeruimd. Nu kan niemand tegen hem getuigen.
    De rechter moet hier rekening mee houden.


    Maak melding
  17. Dit is een Surinaamse kwestie en Suriname moet het oplossen. Hopen dat de echte waarheid na ruim veertig jaren wordt onthuld. Of zal het voor altijd een geheim blijven?


    Maak melding
  18. Ai boi, mi “mati”ponymin stand-by keba om zijn instructie op te halen , en daar na gaat hij zijn pakket claimen.als hoofd paarse propagandist.meester verkeerd voorspeller.fake nieuws brenger.


    Maak melding
  19. Hoe is het zo ver gekomen?

    zie:
    – aron Suriname zou op 25 November 1975 onafhankelijk moeten zijn?
    – geen ervaring in buitenlandse betrekkingen en leger,
    – Geen mensen met kennis en ervaring in productie, exportondernemingen,
    – geen goed opgeleide mensen die in ondernemingen kunnen werken,
    – een zwak overheidsapparaat,
    – geen Surinaamse Volk, maar etniciteiten in hun eigen hokjes, cultuur, zeden en gewoonten,
    – geen valuta,
    – grote armoede en grote ellende bij de bevolking,
    – schoolopleidingen die niet zijn afgestemd op productie vd natuurlijke rijkdommen en export,
    – een West Suriname plan van dr ir Frank Essed, die Nederland niet ziet zitten.

    Een NAVO-kolonel die tijdens de koude oorlog tussen het Westen en Rusland duimen in Suriname zit te draaien en ddb een draaiboek geeft om een coup te plegen. Nederland, de Ambassade van Nederland in Suriname is al dagen voor de coup van op de hoogte, meldt dit aan zijn superieuren, minister van Buitenlandse Zaken, maar die meldt dit niet aan aron.

    kolonel Hans Valk heeft waarschijnlijk zijn superieuren de minister van Defensie in Nederland ook niet gemeld dat hij ddb een draaiboek voor een coup heeft gegeven.

    Zie wat de gevolgen zijn als zaken vd onafhankelijkheid niet op een goede manier tot stand is gekomen, maar overhaast en de etniciteiten en oppositie partijen ermee geconfronteerd worden.

    Waar liggen de fouten?

    De oppositie was tegen dat alles zo snel moest plaats vinden, de etniciteiten werden met de beslissing van aron verrast.

    A ne sjin, mijn een maal gegeven woord, zal ik gestalte geven, 25 November 1975 onafhankelijkheid van Suriname.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES