dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijCondoleance register op commissariaat district Sipaliwini

Condoleance register op commissariaat district Sipaliwini

-

Does Travel - naar Suriname

Naar aanleiding van de afgekondigde Nationale Rouw door de regering in Suriname, komt er een condoleance register op het commissariaat van het district Sipaliwini in Paramaribo.

Op donderdag 23 november en vrijdag 24 november bestaat de mogelijkheid voor overheidsfunctionarissen, hoge colleges van staat en korps diplomatique om dit condoleance register in te tekenen van 10.00u tot 11.00u

Na 11.00u mag ook het algemene publiek het register intekenen. Het commissariaat is gevestigd aan de Zwartenhovenbrugstraat nummer 225.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Wat voor bericht moet men dan neerpennen? Eigen schuld, dikke bult?
    Deze mensen hebben het voor zichzelf èn voor anderen gevaarlijk gemaakt en hebben zichzelf èn anderen de dood ingejaagd.
    Ik ga in ieder geval niks tekenen.


    Maak melding
  2. Wie geregeld op deze site komt kan dagelijks lezen hoe mensen op voor mij rare manieren dood gaan. Dood gaan is natuurlijk maar raar dood gaan heeft met negatieve krachten / machten te maken. In dit geval ging het om illegaal mijnen. Nu hoor ik dat de pres al maatregelen had laten treffen maar de mensen zijn terug gegaan. Kom mij niet vertellen dat je bent gaan stelen vanwege armoede. Kon je niet een pompoenzaad in de grond doen. Indien je geen eigengrond hebt aan iemand vragen of je op diens terrein mag planten. Ik was arm vandaar dat ik het heb gedaan verkoop je niet aan karma. Karma let ook niet op “als ik tot zo een bevolkingsgroep behoorde zo ik niet arm zijn “. Karma kijkt niet naar leeftijd of ras. Nogmaals; de dingen die vandaag de dag gebeuren ( negatief of positief ) hebben te maken met de keuzes die we in het verleden gemaakt hebben en de dingen die morgen gebeuren hebben te maken met de keuzes die we vandaag maken. Een crimineel zal voor een crimineel kiezen. Aan de hand van de soort regering kan men zien hoe een grote groep van de bevolking denkt. Kijk wie gewonnen heeft in Nederland dus kun je weten hoe men daar denkt.


    Maak melding
  3. De dood is voor velen een zeer eng iets en voor de ander van zeer van zelfsprekend.
    Hoe dan ook we hebben te maken het factor verlies van dierbaren. Als je tijd nabij is dan maakt het niet uit hoe je heen gaat. Oud gezegde “iedere dood heeft een oorzaak” we zullen allen een keer heen gaan op wie we ook lijken, tot welke politieke partij, geloof (of geen geloof) ons innig sympathieën koesteren is van ondergeschikt belang. Je kunt dagen en maanden gaan rede twisten over waarom en hoe het eventueel vermeden had kunnen worden. Feit is en blijf t….if a yuroe doro yoe klarie.

    Ook Kanhai en mevrouw Nibte kunnen niet pleiten voor verzachtende omstandigheden. Kortom
    Ba-fedi kent geen genade !
    Je hebt dus geen keus. Soms denken we een goede (partner) keus te maken en vele jaren daarna, tori kaster. Het is dus maar een denkbeeld dat we hebben. Uiteraard is het bij velen een succes. Wat in je lot (Koning) geschreven staat, dat ga je krijgen. Belangrijk is dat één ieder zijn beste beentjes dient voort te zetten. Gado na wi fesi mang, toch !


    Maak melding
  4. ‘Eert uw vader en uw moeder, opdat uw dagen verlengd worden in het land, dat u de HEERE uw God geeft’ (Exodus 20:12, Statenvertaling, ( het voorste gedeelte heb ik geknipt en geplak uit de bijbel )
    Als je leven al vast staat dan hoef je niets te doen omdat het toch al vast staat, maar als je de wil van God doet, heeft de duivel geen vat op je om zijn zin ( verderf en dood ) uit te voeren.
    Ik hoop dat men door heeft dat ik niet over winti praat maar over Jezus Christ.
    Johannes 13:34-35 NBG51
    Een nieuw gebod geef Ik u, dat gij elkander liefhebt; gelijk Ik u liefgehad heb, dat gij ook elkander liefhebt. Hieraan zullen allen weten, dat gij discipelen van Mij zijt, indien gij liefde hebt onder elkander. Stayed blessed.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES