zondag, mei 5, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitievoertuigen kunnen weer niet tanken bij brandstofleverancier

Politievoertuigen kunnen weer niet tanken bij brandstofleverancier

-

Does Travel - naar Suriname

Sinds dinsdag middernacht kampt de politie in Suriname opnieuw met een acuut brandstoftekort, waardoor politievoertuigen niet kunnen tanken bij de huidige brandstofleverancier.

Bij een poging tot tanken afgelopen nacht werden politieambtenaren geconfronteerd met het bericht dat zij geen gebruik meer mogen maken van de tankfaciliteiten. Het vermoeden bestaat dat de Surinaamse overheid wederom haar verplichtingen niet is nagekomen.

De redactie van Waterkant.Net heeft getracht contact op te nemen met de leverancier, Roy Boedhoe, maar hij bleek onbereikbaar voor commentaar.

De stopzetting heeft directe gevolgen voor het operationele vermogen van de politie, aangezien politiefunctionarissen niet kunnen uitrukken bij meldingen.

Afgelopen maand oktober was het ook al het geval, waarbij dienstvoertuigen eveneens niet konden tanken bij de brandstofleverancier. Na het inhalen van de achterstallige betalingen kregen de korpsen weer toegang tot de tankfaciliteiten, maar in november is het blijkbaar opnieuw misgegaan.

De overeengekomen betalingen zijn wederom niet voldaan, wat een ernstige zorgwekkende situatie veroorzaakt. De gemeenschap is hierdoor aan haar lot overgelaten, omdat de politie door het brandstoftekort haar dienstverlening niet kan voortzetten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Aan wie behoort Gow2? Aan de Staat Suriname. Waarom is er dan een contract met ene Roy Boedhoe?
    Wanneer de Staat zichzelf afhankelijk maakt van derden, dan is zij onverantwoord bezig.


    Maak melding
  2. Jullie kunnen niet betalen voor benzine voor politievoertuigen maar jullie lullen revinillo Eijk. Waarom benzine van boedhoe????


    gemodereerd
  3. De politie kampt met het aftanken van dienstvoertuigen, omdat de staat de rekeningen bij en aan de leveranciers niet betaald hebben, door geldgebrek. Als de regering het besluit neemt, om een jaar lang, om de ene maand, de president, de VP, de ministers, de DNA leden, de onder ministers, de directeuren en andere hoge ambtenaren die voor het volk op hun stoel of plek zitten, niet uitbetaald. Dan is er genoeg geld om de brandstofrekeningen van en voor de politie te betalen. Dan kan de politie altijd uitrukken, om hun werk te doen, en het volk dienen. Die gasten zitten daar toch om voor het volk te werken, doen het niet, maar vullen wel hun zakken. De mensen die voor hun positie en dikke portemonnee hebben gezorgd, pienaren nu, en hebben ook geen politie bescherming.


    Maak melding
  4. De reputatie van de regering Santokhi loopt de ene na de andere deuk op. Dit klinkt als muziek in mijn en vele anderen hun oren. Santokhi en sommige van zijn ministers reizen continu over de aardbol terwijl de politie geen brandstof heeft omnuit te rijden.Reken erop dat de beveiliging van Santokhi en zijn ” notabelen ” anytime ” over voldoende brandstof kunnen beschikken.


    Maak melding
  5. Belachelijk… Deze regering krijgt een dikke dikke onvoldoende. Praatjes genoeg.. beloftes een 10.. maar uitvoeren…ho maar…

    Hebben ze misschien die meneer van sociale Zaken, Ramsaran nu op financiën gezet??? Die kon er helemaal niets van toch…


    Maak melding
  6. Als dit waar is dan is het de minister zeer kwalijk te nemen. Maar ik vraag me af of dit soort nieuws wel wordt geverifieerd voordat het geplaatst word. Ieder keer dat de politievakbonden of personen daarvan problemen hebben met de leiding doen deze zaken zich voor dus, is het soms geen sabotage van de politie zelf. Het komt toch vaak voor dat de politie posten heel vroeg dicht zijn, of dat er laat in de nacht 1 of 2 man op de post zijn en slapen en daarom geen zin hebben om uit te rijden.


    Maak melding
  7. duidelijk , de afspraak was dat ze konden tanken voor politie taken uitvoeren , maar vele rotte appels tanken dagelijks om er prive mee te rijden , en als de limiet bereikt is , dan stopt de toevoer , eik-el en atoom-pei geven het voorbeeld , ze rijden constant met hun voertuigen , voor prive doeleinden , staken en dergelijke , foei ndp


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES