vrijdag, mei 3, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Eerste commerciële vlucht met 'nieuw' SLM toestel genaamd Victory

VIDEO: Eerste commerciële vlucht met ‘nieuw’ SLM toestel genaamd Victory

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways heeft op maandag 13 november 2023 de eerste commerciële vlucht uitgevoerd met haar nieuwste aanwinst. Het gaat om de Boeing 737-800 met het registratienummer PZ-TCX, die de naam ‘Victory’ heeft gekregen.

Het toestel vloog van de Johan Adolf Pengel International Airport in Suriname (PBM) naar Curaçao (CUR) en Aruba (AUA) en vice versa.

De Victory is het tweede toestel voor de regionale route. In juli werd hiervoor de lease overeenkomst getekend. Begin dit jaar werd het eerste 737 toestel, de ‘Sabaku’, in gebruik genomen.

De eerste commerciële reis van de Boeing onder de vleugels van Surinam Airways werd vastgelegd door SLM bemanningslid All Kromodimedjo (video onder) en vertegenwoordigt niet alleen een luchtvaartgebeurtenis, maar ook een symbool van vooruitgang en triomf voor de luchtvaartmaatschappij.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Je betaald bijna 700 dollar om naar een van deze eilandjes te gaan op vakantie. Laten ze gaan kijken naar Europese vluchten met dezelfde tijdlijn waar je 50 euro voor een heenvlucht van amsterdam naar Barcelona kan betalen. Dan moet je naar dat klein smerige te gaan voor een hoofdprijs van 700 dollar. SLM is een falend bedrijf en ze denken dat vliegen nog een geweldig luxe ding is. Snel verdwijnen als het niet ten voordelen van het volk kan komen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES