vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan betaalt met valse Amerikaanse 100 dollar biljetten bij groothandel Albina

Man betaalt met valse Amerikaanse 100 dollar biljetten bij groothandel Albina

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een 38-jarige man aangehouden nadat hij met valse Amerikaanse dollarbiljetten had betaald bij een groothandel te Albina.

De verdachte S.J. had met drie valse biljetten van 100 Amerikaanse dollar betaald voor de aankoop van goederen bij de groothandel.

Hij werd daarna op donderdag 9 november door de lokale politie aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau van Albina.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld. De valse Amerikaanse dollar biljetten zijn in beslag genomen, meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Deze zullen niet de enige valse biljetten zijn, dus knijp die crimineel flink uit dat hij vertelt waar de rest is en hoe hij aan het vals geld komt. Meneertje dacht groot in te slaan! Geen flikker doen voor de kost, maar wel als een lord willen leven.


    Maak melding
  2. Usd is sowieso vals. De VS verzuipt in de schulden en toch is hun munt bijna evenveel waard als de euro. Klopt van geen kant.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES