vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWinkelier lost schoten met geweer na ruzie met klant

Winkelier lost schoten met geweer na ruzie met klant

-

Does Travel - naar Suriname

Een winkelier aan de Commissaris Weythingweg in Suriname heeft deze week drie schoten in de lucht gelost, nadat een klant een fles water op hem gooide.

Vernomen wordt dat de klant en de winkelier in een discussie waren geraakt over een betalingskwestie. Daarbij zou de klant de fles op de winkelier hebben gegooid.

De winkelier rende daarna naar de ruimte waar hij zijn jachtgeweer had staan. Hij liep met het wapen naar buiten en loste daarmee drie schoten in de lucht.

De buren schakelden de politie van Leiding 9A in die ter plaatse ging voor onderzoek. Daar trof de sterke arm drie hulzen aan, die in beslag zijn genomen.

Na onderzoek bleek dat het jachtgeweer waarmee de schoten zijn gelost, gedekt is. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de winkelier met een ernstige waarschuwing heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. En de persoon die de fles water gooide? Is die dus vrij om iets te gooien naar een ander.
    Hij wilde kennelijk niet betalen en als dit zo is dan terecht dat de Chinees hem hierover aansprak.
    Kwekie worong trong aboma


    Maak melding
  2. Ik kan me honderd procent (100%) voorstellen dat de winkelier dat gedaan heeft. Zelf zou ik waarschijnlijk niet slechts in de lucht hebben geschoten (met of zonder gedekt geweer), maar het is toch belachelijk dat iemand binnen de bebouwde kom, tot driemaal toe, in de lucht gaat schieten met een jachtgeweer en de politie kan alleen bedenken die persoon met een ernstige waarschuwing heen te zenden terwijl het bekend is dat projectielen die omhoog geschoten zijn, bij het terugvallen, daken kunnen doorboren en mensen kunnen verwonden? Geen boete, geen intrekking van de vergunning? Alleen een niets zeggende waarschuwing en de flessengooier kreeg niet eens een wasrschuwing? Weet onze politie wel waarvoor ze een salaris krijgen, betaald van onze zuur verdiende belastingcenten?


    gemodereerd
  3. Is goed voor hem dan gooit hij nooit meer iets naar een Chinees. Hij denkt dat alle Chinezen suf zijn Oooooooowww aw kies slag. Hahahahaha


    gemodereerd
  4. @ Xavier, het was toevallig een landgenoot van jou die op je lijkt….

    Ik erger me kapot aan het racistisch element in uw schrijven… ! Het steeds maar blijven attenderen op kleur en afkomst. Begin eerst uw eigen inborst te veranderen. Want dat is allesbehalve mooi..


    Maak melding
  5. Ongeacht van welke etnische afkomst, deze Chinees had gericht
    moeten schieten! Wedden dat deze gal jong eens terug komt ??
    ”Dan is het te laat voor deze chinees” gewoon op zijn hoofd mikken
    en schieten.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  6. @Konsensi,
    Dat racistisch gedoe van die ‘d Lorean wordt hier op deze site voor zoete koek geslikt.
    Ik heb al vaker hiervan melding gemaakt bij WKN.net, maar men doet er gewoon niets aan.
    Het is absurd dat je als provider van een nieuwssite toestaat dat derden haatzaaiende reacties posten waarbij niet wordt geschroomd anderen intens racistisch te bejegenen.
    Hoort zo’n provider zich niet te houden aan regels (protocollen) die gelden voor dienstverleners via het internet?


    Maak melding
  7. Zit niet te zeiken joh!
    Wanneer jullie die Hindostanen verrot schelden op soc media, dan mag dat wel. Ik gruwel van die quasi verontwaardiging.

    WKN is geen provider en ook geen dienstverlener maar een Diaspora nieuws website.
    Plus is het niet hun taak om jullie op te voeden.

    Er is een knop rechtsonder elke reactie.
    Maak er gebruik van als iets je niet bevalt.

    Ook onder mijnens mag, alleen heb ik 1 miljoen hits nodig en robg 10 hits.
    Dus….wat let je.

    Namens de hulp modo-rator 🥷


    Maak melding
  8. @ Esmeralda,

    Je bedoeld die hindustanen die sinds 2020 denken God te zijn in Suriname??? Dat is meer dan terecht! Ze maken een zooitje ervan… en zadelen mensen op met vreselijke problemen! Zelfmoord is aan de orde van de dag, velen redden het niet en gooien het bijltje erbij neer. Men dwingt mensen om buiten de lijnen te denken en rigoreuze stappen te ondernemen om te overleven..

    En indien jij, Xavier en nog een paar hier, denken de haat en racisme te moeten blijven voeden, dan zeg ik er wat van…! We moeten gaan voor verandering en daarbij hoort verbroedering een belangrijke plaats in te nemen. Anders zijn we gedoemd een failed state te blijven. Eenheid maakt macht..


    Maak melding
  9. @ kon no sense
    het valt mij op dat sommige van jullie racisme alleen zien als het tegen ONS zwarten is (zwart voor even alles dat niet blank is), maar als jullie het over Europeanen of Amerikanen hebben dan is racisme ineens toegestaan toch. Henkes is hier een mooi, nee een walgelijk voorbeeld van.
    Voor die bara zijn we allemaal zwart en
    wij zwarten maken dan een onderscheid binnen onze groep
    Sodemieter op met dat schijnheilig gedoe


    Maak melding
  10. Cruella je zeikt alweer.
    De coalitie bestaat uit alle rassen.

    Ga maar lekker in je bloemetjes duster en je krulspelden in je hangmat liggen.

    Tijdens Front had je deze rommel niet.
    Wat is er verandert.. retorisch!

    Dit racisme gedoe is een onderdeel van de haat én brainwash campagne vd ndp.
    Je geeft dus toe met je: ‘dat is meer dan terecht’. Schaamteloos.
    Bah!


    Maak melding
  11. @Anna Moe,

    Waarom mag iemand niet zeggen en geïrriteerd raken dat alweer een zwarte een misdaad heeft gepleegd?
    Wie vormt de meerderheid in Santo Boma?
    Is dat toeval volgens jou?
    Wanneer ga jij jouw eigen gemeenschap – als je zwart bent – aanspreken op hun misdadige gewoontes?


    Maak melding
  12. Naastenliefde is bij veel Surinamers ver te zoeken.
    Hier op wtk zie ik genoeg voorbij komen. Trouwens, als je zelf niet het goede voorbeeld geeft, hoe heb je het lef een ander te willen corrigeren?
    Dus als je mensen in je omgeving wilt veranderen, moet je eerst bij jezelf beginnen. Think about it🤔


    Maak melding
  13. Beste Konsensi,

    Ik merk dat je jezelf heel erg opwindt zodra men (in dit geval ik dus!) de etniciteit van de criminele daders via dit forum bespreekt…….
    Dergelijk “STRUISVOGEL” gedrag valt m.i. deels te verklaren vanwege een diepgeworteld minderwaardigheidsgevoel aangezien jij toevallig ook tot diezelfde etniciteit behoort……

    Geef mij slechts één valide reden waarom men volgens jou NOOIT over de etniciteit van de betreffende criminelen mag spreken…….
    Het is toch voor ieder volwassen persoon die ze allemaal op een rijtje heeft in die bovenkamer volstrekt helder, dat het zéér opvallend is dat 9.9 van de 10 criminele daden, steeds weer door personen worden gepleegd die deel uitmaken van jouw eigen etniciteitsgroepering……….is het daarom zo verwonderlijk dat personen met jouw zelfde etniciteit, in vrijwel alle gevangenissen van het land zijn OVERVERTEGENWOORDIGD?……..hoe wil je dit schrijnende probleem ooit oplossen indien personen zoals jij het vertikken, dat de samenleving man en paard noemt teneinde dit bespreekbaar te kunnen maken en oplossingen te creëren in plaats van de etniciteit van de daders steeds onder het tapijt te vegen en dus te negeren?

    Hoewel ik geen valide antwoord op mijn vraag van je verwacht, hoop ik toch dat je minimaal wilt nadenken over dit dagelijkse GIGA MAATSCHAPPELIJKE PROBLEEM in de huidige Surinaamse gemeenschap dat zo langzamerhand, ONBEHEERSBARE VORMEN begint aan te nemen ……..


    gemodereerd
  14. ach mensen , denk maar zo , over vier weken zijn we verlost van de grootste racist van suriname , daarna zullen surinamers weer vredig naast elkaar kunnen leven


    gemodereerd
  15. Anna Moe,

    Je klaagt over het feit, dat de redactie van WKN niet ingrijpt aangezien je mijn comments racistisch van ondertoon vindt……blijkbaar is het in jouw zéér beperkt en eng wereldje, helemaal niet zo legitiem om vragen te stellen zoals:

    Waarom meestal personen uit slechts één bepaalde bevolkingsgroep, 99% van alle criminele daden in Suriname plegen…?….
    Alhoewel ik geen psychologie heb gestudeerd, ontkom ik echter niet aan de indruk, dat ook jij strompelend en wel, gebukt gaat in dit leven onder een zwaar gevoel van persoonlijke minderwaardigheid..!!!

    Zoals ik intussen ook je medestander op dit forum genaamd “Konsensi” heb aangeraden, doe ik ook aan jou eenzelfde voorstel om vooral ALLEREERST bij jezelf te onderzoeken wat de ware reden(en) is/zijn, waarom je de etniciteit van jouw CRIMINELE soortgenoten in Suriname, beslist NOOIT aan de kaak durft te stellen teneinde zodoende dit ENORM DAGELIJKSE PROBLEEM minimaal bespreekbaar en vooral oplossingsgericht te maken………vindt je ook niet dat het de hoogste tijd is om dergelijk “STRUISVOGEL” gedrag bij de meesten behorende tot jouw etniciteit, voorgoed te staken???…… waarom blijf je volharden om met name de etniciteit van je soortgenoten bij de vele DAGELIJKSE criminele handelingen, steeds weer onder het tapijt te vegen…?????……

    Ten slotte nog het volgende:
    Je doet je naam wel héél veel EER aan, aangezien velen op dit forum inclusief de redactie, jou niet alleen “anna moe” zijn maar inmiddels vooral “DOOD MOE VAN ANNA” zijn geworden…😝😝😝…..
    Wish you a nice life!!!…….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES