maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchoten gelost richting gebouw LIM FM; auto partner Limburg geraakt

Schoten gelost richting gebouw LIM FM; auto partner Limburg geraakt

-

Does Travel - naar Suriname

In de nacht van maandag op dinsdag zijn er schoten gelost in de richting van het gebouw van LIM FM Suriname aan de Maikoestraat. Het voertuig van de partner van directeur Clifton Limburg (Limbo) is daarbij geraakt.

De directeur zegt dat de kogelinslagen boekdelen spreken. Waterkant.Net verneemt dat het voertuig inslagen van hagelpatronen vertoont en een kapotgeschoten band heeft.

Het is vooralsnog niet bekend wie geschoten heeft en wat de aanleiding zou kunnen zijn voor deze daad. De politie kreeg de melding van het voorval en arriveerde uren later ter plaatse.

Er is van het voorval aangife gedaan en de Surinaamse politie-eenheden zijn bezig met het onderzoek.

“Wij gaan door met ons werk wetende dat God ons ten alle tijden zal beschermen tegen het kwaad, waar wij heel nederig steeds naar vragen in gebed. Geen paniek, wij maken het goed”, aldus Limbo in een verklaring dinsdagavond na de publicatie van het nieuws op onze website.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
  1. Wat een laffe schofterige daad wie ook moge zijn en uit welk hoek dan ook.
    Limbo…..no frede no las bribie, gado de na yu fesie mang !
    Blijf je programma’s voortzetten, je bent heel populair dwars door Sranang. Je bediend een breed publiek of men je leuk vind of niet. In de objectieve journalistiek kan het gebeuren dat niet iedereen je lief heeft.
    Pas goed op je zelf en famiri. Krakti !


    gemodereerd
  2. Limbo heeft zeker iets gezegd of gedaan dat niet in goede aarde gevallen is bij DiDiBri. Jennifer, Amzad, Rabin en Melvin, die de laatste tijd hebben laten doorschemeren dat de partij een herstart moet maken of dat de partij er niet op achteruit zal gaan als Ba DiDiBri in Santo.Boma met pensioen gaat, zouden er goed aan doen een paar stevige kogelvrije vesten aan te schaffen.


    Maak melding
  3. De schoten die op het radio station gelost zijn, hebben te maken met de uitspraken van Eugène van der San gisteren gedaan op LimFM

    Voor mij is dit glashelder. De Santhoki aanhangers die hoog van de toren blazen hoe democratisch ze zijn, dulden geen kritiek.


    Maak melding
  4. @henry zou het ook niet kunnen zijn dat de fervente boutisten de interviewer Limbo kwalijk hebben genomen omdat hij Van der San de gelegenheid heeft geboden om deze gesprekken te onthullen.


    Maak melding
  5. Ik luister graag naar Lim Fm. Wie naar dat station luistert weet meer dan de gemiddelde Surinamer.Op het station worden soms harde uitspraken gedaan die m.i.niet goed verteerd worden door aanhangers van de coalitie.Het kunnen VHP of Abop/PL aanhangers zijn.

    Deze aanhangers van een grote coalitie partij zijn zo erg gebrainwasht dat ze op tilt raken omdat hun vervuilde geest niet met de waarheid kan dealen.Alles wat de VHP ministers doen is goed in hun ogen. Zelfs het verwerpelijke friends & family beleid dat elementen vertoond van racisme praten zij recht.


    Maak melding
  6. Kom nou, het zijn boutisten die zulke aanslagen plegen want ze zijn niet bang dat ze worden opgepakt, net als de ” gestolen en vermiste” wapens uit de kazerne. “Zien en laat doen” is een voorbeeld van hun leider. 40jaar lang en loopt steeds vrij, zogenaamd “revolutie”. Is niks anders dan muiterij en coup. Daar staat levenlang. Maar men is bang omdat boutisten over heel veel wapens beschikt, vandaar!!!


    Maak melding
  7. @Surined

    Ik betwijfel het of het de Boutisten zijn geweest die het gebouw hebben beschoten, weliswaar heeft de heer Van der San zijdelings ook kritiek geleverd op de veroordeelde drugscrimineel tevens moordverdachte maar Van der San liet duidelijk merken dat deze veroordeelde crimineel hem aan het hart ligt.

    Sjinnie heeft Limbo beloofd met nog meer onthullingen te komen over Santhoki.

    Chan Santokhi is super onbetrouwbaar en is tot alles in staat.

    Nadat Chan Santokhi president werd is hij tot 2x maal toe gaan praten met deze veroordeelde drugscrimineel.

    Tot de dag van vandaag zwijgt Chan in alle talen over deze gesprekken.

    Dit spreekt BOEKDELEN over deze man zijn karakter!!!


    Maak melding
  8. Zou dat verband kunnen houden met het feit dat Fouterse opgevolgd moet worden? Het kon wel eens heel onrustig worden onder de paarse. Strijd om de macht en bang dat geheimen uitlekken.


    Maak melding
  9. dat was te verwachten ,gezien deze regering daar uitgekleed wordt .
    daarom nooit meer VHP . Deze gasten denken dat ze in india zitten hahahahahahahahaha


    gemodereerd
  10. Chanisten hebben geen enkel democratisch gevoel, rechtstaat zegt ze niets. Jullie zien het nu zelf, Chan wordt bij Limmen voor racist uitgemaakt en er wordt op limfm geschoten. Voor de chanisten staat hun afgod boven alles en iedereen, zie maar hoe ze hier op wtk zich in alle bochten wringen om hun afgod te verdedigen, leugens, onzin, racistische onderbuikgevoelens alles is geoorloofd.


    Maak melding
  11. Namitaki, je lult uit je nek en kakelt als een kip zonder kop: Limbo heeft zelf verklaard dat de beschieting maandag op dinsdag was. Dat item over Chan was pas daarna dinsdag bakana. Dus je poging om de Chanisten te framen is net zo zielig als je zelf. Ga je bezig houden met Karanza en ander uitschot dat op je lijkt en de samenleving dagelijks verziekt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES