LIM FM geteisterd door stroomuitval; Limburg vermoedt sabotage

12
Clifton-Limburg-LIM-FM

LIM FM Suriname heeft de afgelopen periode tijdens actualiteitenprogramma’s vaker te maken gehad met stroomuitval. Directeur Clifton Limburg denk niet dat het om een toeval gaat, maar vermoedt dat het radiostation gesaboteerd wordt.

Tijdens Bakana Tori woensdag werd het station weer ‘uit het niets’ getroffen door stroomuitval. De directeur meent dat aan de hand van de manier hoe de stroom in één keer helemaal uitviel het op sabotage lijkt.

De mediaman zegt dat manschappen van de NV Energie Bedrijven Suriname hem hebben voorgehouden dat het geen sabotage is, maar hij sluit dat niet uit.

Het radiostation beschikt niet over een generator. De directeur zegt dat met de vele stroomuitvallen het nu hoogtijd is om een in huis te hebben. Hij kan die op dit moment niet aanschaffen. Er zal binnenkort speciaal voor de aanschaf ervan een inzamelingsactie opgezet worden.

Volgens Limburg zijn de programma’s van LIM FM niet weg te denken, dus het probleem moet spoedig opgelost worden.


12 REACTIES

 1. ach limbo , hoe sabotage , jij lult , je moet de meterkast eens goed bekijken , door dat gelul elke dag kan er zo een draadje los geraakt zijn , draag dan wel een veiligheidsbril als je het klepje van de meterkast open doet , want die zonnebril bied geen bescherming tegen eventuele vonken
  gemodereerd

 2. Media bedrijven zoals radiostations, televisiestations en krantenbedrijven saboteren en opblazen is typisch NDP gedrag. Daarom denkt Limbo meteen aan sabotage (zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten), terwijl het uitvallen van stroom een normaal Surinaams verschijnsel is. De stroom is bij mij de laatste tijd zo vaak uitgevallen dat ik een nieuwe printplaat voor mijn freezer heb moeten kopen bij Protrade, maar je denkt toch niet dat ik meteen aan sabotage, door wie dan ook, ga denken?
  gemodereerd

 3. Zoals de waard ia vertrouwd hij zijn gasten. Sabotage foe sang!!!Inzamelen voor een generator voor lim fm!!! Jonge geef me een grote brik. Verkoop een van je percelen en koop je generator als je geen geld heb. Zal wat moois zijn….ik kan mn vaste lasten ook niet betalen maar hou geen inzamelingsactie. Sterker nog…dan zou heel suriname inzamelingsactie moeten houden. Limbo go loop jereh..
  gemodereerd

 4. Gim wang bigi brik, paarse djamoe ede. Denk je nog steeds dat je zoooo belangrijk bent, als toen je de paarse goebels was? Je lijdt aan achtervolgingswaanzin. Omdat je geen doekoe hebt en je je stroomrekening niet kan betalen, jo paarse djamoe ede. Ga je gotrofather opa D aan de patrijsstraat 28 geld vragen en niet het verarmd surinaams volk, eenzijdige nieuwsbrenger.
  gemodereerd

 5. Niet alleen op woensdag 25 mei viel de uitzending uit. Ook gisteren 26 mei was het raak.Limbo wordt de mond gesnoerd.De regeerders willen het volk de mond snoeren. Men wilt de mensen verplichten om mee te zingen met de regering. Santokhi blijft het volk zoete beloften verkopen terwijl de armoede van kwaad tot erger geworden. Heel veel bedrijven zijn gesloten, milieuvervuiling, het aantal zelfdodingen stijgt, prostitutie is toegenomen.Kortom het is vele malen erger geworden sinds Santokhi de macht in handen kreeg. De situatie in het land is op hol geslagen.” Wo sit ing “.
  gemodereerd

 6. Zelfs de stroomvoorziening gaat over haar nek vanwege die giftige, laag-bij-de gronds, interviews van jullie.
  Of…. ga maar verhaal halen bij de familie B. van EBS, als je durft.

  Wanneer is de laatste rechtszaak, dacht dat het gisteren was?
  Begin een singi neti te organiseren meneer.
  Want wo barie das 💯

  Duidelijk of nog steeds niet.
  Staat jullie wat te wachten. Lekker doorgaan met het oeverloos geklaag over luttele zaken, terwijl er een bom onder je neus ligt.
  gemodereerd

 7. Waarom zouden de Suri’s werk op de hals halen?Die zijn liever lui dan moe.Het zijn de stuntrijders die vaker de stroompalen om ver rijden met gevolg stroom uitval.
  gemodereerd

 8. Lim gaat op bedeltoer! !! Lim hoe kan dat heb je alles doorheen gejaagd? ?? Heel vreemd want Lim is toch ook van de groep waarvan men vraagt pe a moni de.
  gemodereerd

 9. Veel geschreeuw en weinig wol. Schaf een generator aan en jouw “probleem” behoort tot het verleden. Een bedeltocht onder de vele sabiso’s die Su rijk is en binnen een dag heb je de benodigde gelden binnen. Slap geklets dus.
  gemodereerd

 10. Limbo wat een l..l verhaal heb je nu weer.
  Zeg gewoon dat je geld nodig heb.
  Want a njan patu is er niet meer.
  gemodereerd

 11. :):) Hoofddoel : “Er zal binnenkort speciaal voor de aanschaf ervan een inzamelingsactie opgezet worden” :):) de paarse leeghoofden zullen verder geplunderd worden van hun inkomsten.
  A man dies sab tak na soso boerkie e arkie eng….. een paar keer de schakelaar uit zetten… Foe djote deng boerkie moro fara :):)
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.