zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMangre doet broodnodige donatie aan Sint Vincentius Ziekenhuis

Mangre doet broodnodige donatie aan Sint Vincentius Ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

Parlementariër Reshma Mangre heeft gisteren een broodnodige donatie gedaan aan het Sint Vincentius Ziekenhuis in Suriname. Het gaat om 200 beddenlakens, 200 kussenslopen, 200 kussens en 1.600 latex handschoenen.

De leiding en het personeel waren heel blij met de geste. Naar hun zeggen zijn de ontvangen spullen ‘diamant waard’ en die zullen heel goed gebruikt worden.

De volksvertegenwoordiger heeft eerder reeds 273 beddenlakens, 278 kussenslopen en 200 kussens gedoneerd aan het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werkt aan de hand van haar beschikbare budget samen met de donateur ernaar om in de komende periode ook nodige spullen te doneren aan het Regionaal Ziekenhuis Wanica en het Streekziekenhuis Atjoni.

Mangre zegt aan Waterkant.Net ervan bewust te zijn dat haar donatie een druppel op een gloeiende plaat is, maar als volksvertegenwoordiger is het een bescheiden bijdrage die zij levert op weg naar betere tijden. “Ook ik sta erachter dat de gezondheidszorg in het land beter kan en moet en zal ook altijd daarover mijn stem laten horen. Met mijn donaties probeer ik de nood te lenigen”.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. En de scholen hebben geen moer.
    Mens donder lekker op.
    En elke keer op de foto.
    Waarschijnlijk krijgt zij ze uit het buitenland, dus ai prey bun sma


    Maak melding
  2. Debby, wat is er fout aan als Mangre spullen doneert aan één van onze noodlijdende ziekenhuizen? En als jij vindt dat ze ook aan de scholen moest doneren en dat niet deed, dan speel jij toch ook ‘bun sma’ en doe jij het. Je hebt kritiek op Mangre, maar zelf doe jij niets anders dan alleen maar kritiek hebben op iedereen die niet paars is.


    Maak melding
  3. Dat Mangre doneert is goed maar is ook een signaal hoever Suriname gezonken is. De hoeveelheid middelen en dan het nieuws halen is ook bijzonder. Als wij nagaan hoeveel dienstauto’s nutteloos rondrijden en ziekenhuizen hebben te kampen met tekorten aan basale middelen een teken van mis management en boeverij…….


    Maak melding
  4. @Neal: je haalt de feiten uit hun verband. De ziekenhuizen moeten zichzelf bedruipen en zijn blij met elke geste. Wat heeft dit te maken met het nutteloos rondrijden van de dienstauto’s?
    @Henkes: misschien is het goed de commentaren van het stomme, gestoorde monster Debbie niet meer te lezen, dus ook niet te reageren. Debbie is nóg waardelozer dan een hoop stront. Niet waard om aandacht aan te besteden.


    Maak melding
  5. Let maar op!

    Binnen één week of mogelijk zelfs korter, zijn vrijwel alle gedoneerde goederen “verdwenen” uit het ziekenhuis……..conform de huidige Surinaamse “normen en waarden”, zal het merendeel van het personeel deze goederen gewoon wegdragen naar huis voor eigen gebruik of teneinde door te verkopen…….
    En dan te bedenken, dat door dit zelfde volk steen en been wordt geklaagd over de vele dieven en dievegges in de regering en alle andere overheidsdiensten en instituten…….

    Aangezien het merendeel van de bevolking dezelfde verwrongen en dus ziekelijke mentaliteit van oneerlijkheid in zich heeft, is het dus helemaal niet zo verbazingwekkend dat ook hun zgn.”leiders” die uiteraard ook uit de zelfde bevolking afkomstig zijn, dergelijke verwerpelijke gewoonten vertonen…….

    De Suri´s verdienen echt geen betere leiders…….de simpele verklaring hiervoor is het feit, dat het overgrote deel van de Surinaamse bevolking, over exact dezelfde mentaliteit van oneerlijkheid beschikt………m.a.w.: JE VERDIENT EXACT HETZELFDE AAN LEIDERS, INDIEN JE DEZELFDE DOOR EN DOOR SLECHTE INBORST HEBT!!!…….

    In mei 2025 komen dezelfde oude strontvliegen terug op de dan nieuw aangelegde stronthopen…….dit omdat het de uiteindelijke keuze is van de doorgaans ongeletterde maar vaak genoeg ook de onbetrouwbare Surinaamse bevolking…….


    Maak melding
  6. Zeer triest dat schoolkinderen hun eigen schoolmeubilair moeten meenemen terwijl Mangre akties op touw zet om haar p.r. waarde te maximaliseren.De minister Orie is ondertussen in alle stilte met een grote delegatie afgereisd naar Azarbedjan.Hij gaat daar deelnemen aan een onderwijsconferentie terwijl in sommige delen van Suriname scholen niet kunnen beginnen vanwege het gebrek aan middelen.Het is een zeer trieste situatie in Suriname.De slim stemmers hebben gekregen wat ze willen.


    Maak melding
  7. Heeft Mangre het uit haar zak bekostigd?? Oja ze hft ook een deel van het geld van de markt gehad.
    Weet je wat de artsen vragen om iemand te opereren. Waar gaat dat geld naartoe??
    Deze showprojekten zijn BS. VHP komt nooit meer. Rovers
    Jullie mogen mijn reactie’s lezen dan ergeren jullie zich en vallen lekker dood neer. De waarheid is hard. Lakens gft ze maar medicijnen zijn er niet.


    Maak melding
  8. Nou mevrouw Mangre, let niet op Debby, ze is nooit dankbaar. Ze stelt altijd van die vragen die mijn kip zonder kop ook altijd vraagt. Neem der niet kwalijk, ze heeft sowieso een hekel aan bepaalde etniciteit.

    Anyways bedankt mevrouw Mangre.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES