vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMeisje (12) beroofd in auto geparkeerd voor kerk

Meisje (12) beroofd in auto geparkeerd voor kerk

-

Does Travel - naar Suriname

Een 12-jarig meisje is dinsdagavond rond 20.30 uur beroofd in een auto voor een kerk aan de Vergeetmijnietstraat in Suriname. De moeder van de tiener had haar voertuig voor de kerk geparkeerd en was uitgestapt.

De vrouw liep naar de kerk toe en plotseling hoorde ze haar dochter gillen. Ze snelde zich bij haar en zag twee mannen wegrennen met haar tas. Het gaat om twee mannen van wie een gekleed was in een rode trui en de andere in een zwarte trui.

Volgens het meisje hield een van de daders haar in een wurggreep omdat ze weigerde de tas van haar moeder af te staan. Ondanks de tegenstribbeling lukte het de rovers toch de tas te bemachtigen. De buit betreft mobiele telefoons, belangrijke documenten en wat geld.

De politie van Nieuwe Haven kreeg de melding vsn het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Het is toch Gods geklaagd. Zelfs kinderen worden niet gespaard. Het is de hoogste tijd om deze schoften door hun poten of rug te schieten, opdat ze nooit meer kunnen lopen om anderen kwaad te doen. Aan de moeder wil ik zeggen dat ze haar dochter goed in de gaten moet houden, want dit heeft zeker een grote impact op het meisje gehad. Zoek (slachtoffer)hulp voor jullie beiden.


    Maak melding
  2. …Als men op straat loop, kijk naar hun gedrag , ze zijn sluw en ogen gericht , de manier van kijken moeten wij goed focussen,

    Stel ongeveer 5 meter al moet men kunnen zien welk richting ze lopen , meestal ziijn ze met zn tweeen, soms drie, maar vaker maken ze een circel om je heen ,en dan denk men dat hij of zij alleen is, …meestal komen ze naar je toe en da dan vragen ze vuurtje om te roken en daar pakken ze je meteen met een voorwerp en dan mag men niet gillen of gebaar maken, ze druklen dat scherp tegen je lichaam ,dan als me auto zijn , nog erger.

    Ik raad een ieder , loop nooit alleen in een dode straat, kijk recht vooruit en 5 of 8 meter overal uitkijken , probeer zoveel mogelijk oog contact maken, geen paniek, probeer te voorbereiden voor veiligheids, bel politie meteengeeft straat door , wacht niet te lang, onderschat het niet..

    Er zijn u rassende dwalende figuren die naar broodje zoek om te overleven,…

    Dit is suriname nu en word erger, hopelijk dat de politie keihard moeten opletten in alle omgeving,
    1 x 24 uur alert de straten in….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES