donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRBTP houdt verdachten aan in berovingszaak waarbij vrouw naakt naar buren rende...

RBTP houdt verdachten aan in berovingszaak waarbij vrouw naakt naar buren rende om hulp te zoeken

-

Does Travel - naar Suriname

Leden van Regio Bijstand Team Paramaribo hebben dinsdag na intensief speurwerk drie verdachten aangehouden die een 34-jarige vrouw in diepe rust, in haar woning hebben beroofd. Het gaat om de 34-jarige Guillermo O., Lloyd D. (38) en Reney F. (51).

De twee worden ervan verdacht in de nacht van zondag op maandag de vrouw in haar woning te hebben overvallen en beroofd waarna ze haar gekneveld achterlieten. Dit gebeurde in een zijstraat van de Magentaweg in Suriname.

Nadat zij zich had bevrijd is ze naakt naar de buren gerend om hulp te zoeken.

Guillermo en Reney zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld en intussen overgedragen aan de recherche van regio Midden. Lloyd is heengezonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Deze gasten van RBTP doen goed werk, maar op verzoek van Mr:M.Nibte
    zijn deze kloothommels zo weer vrij! ”Zij geboren om te stelen” het juiste straf
    voor deze honden is, een kogel door hun pleuriskop jagen!!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Het slachtoffer heeft verklaard dat er drie daders in haar huis waren.Is Lloyd heen gezonden omdat hij vanwege de hitte in Sur.zich niet heeft vergrepen aan de dame?Of is hij familie van de hulpofficier?


    Maak melding
  3. En als we nu de doodstraf zouden hebben. Had Su nu drie rovers minders. Binnen 1 jaar mischien 1000 rovers minder. Totdat het weer leefbaar wordt. Mischien moet er een politieke partij meedoen met de volgende verkiezingen. Leefbaar Suriname ofzo.

    Ik weet zeker dat zulke laffe rovertjes binnen een paar maanden weer vrij zijn om verder te gaan roven. Het systeem deugt voor geen meter.


    Maak melding
  4. Zijn ook deze daders wederom Chinezen?…….wat zou er toch met al deze Chinezen aan de hand zijn………oh ja,…volgens een eigen Chinees “wetenschappelijk” onderzoek, zijn dergelijke criminele gedragingen toe te schrijven aan de traumatische overblijfselen van de SLAVERNIJ periode 160 jaar geleden….!!!!!!….hoewel dergelijke gasten die periode helemaal niet persoonlijk hebben beleefd, blijkt dat dergelijk onderkruipsel anno vandaag, reeds bij de geboorte rechtstreeks afstamt van het kwaad (EVIL SPIRITS) en daarom hier op aarde, slechts handlangers zijn van de DUIVEL…….let maar op hun vaak duivels uiterlijk, reeds vanaf hun geboorte……THINK ABOUT THAT!!!…….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES