donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto-inbreker op heterdaad betrapt en aangehouden

Auto-inbreker op heterdaad betrapt en aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen nacht een 21-jarige auto-inbreker aangehouden, nadat hij op op heterdaad werd betrapt. De verdachte Dirk L. was bezig in te breken in een van de voertuigen van Car Vision aan de Ringweg in Suriname.

De man had een ruitje van een paarse auto ingeslagen (foto) toen hij betrapt werd. De politie werd gealarmeerd over dieven op het terrein van de autohandelaar.

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) rukten uit en troffen de inbreker in de auto aan. Hij werd terstond aangehouden en overgebracht naar politie Geyersvlijt.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt de verdachte in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Is ook deze dader alweer een Chinees?…….wat zou er toch met al deze Chinezen aan de hand zijn………oh ja,…volgens een eigen Chinees “wetenschappelijk” onderzoek, zijn dergelijke criminele gedragingen toe te schrijven aan de traumatische overblijfselen van de SLAVERNIJ periode 160 jaar geleden….!!!!!!….hoewel dergelijke gasten die periode helemaal niet persoonlijk hebben beleefd, blijkt dat dergelijk onderkruipsel anno vandaag, reeds bij de geboorte rechtstreeks afstamt van het kwaad en daarom hier op aarde, slechts handlangers zijn van de DUIVEL…….THINK ABOUT THAT!!!…….


    Maak melding
  2. Ik denk dat het ook te maken heeft met hoe ze door de Nederlanders werden behandeld als beesten. Hun voorouders zijn erger als dieren behandeld. Daar zijn velen nog steeds in gebleven voorouders wisten niet beter op te voeden… Gebrek aan eeuwenlange generatie op generatie beschaafde opvoeding, in beschaafd gezin heeft zeker ermee te maken. Ze weten niet beter. De roofovervallen worden op social media vaak ook goed gepraat door soortgenoten.

    Terwijl de Ghanezen totaal anders zijn. Ik heb echte Afrikanen gekend die 10 x beter opgevoed, vaak moslims en beschaafd zijn. Plus zijn de straffen in Afrika vele malen hoger. Probeer daar maar een roofoverval te plegen.

    Er moet een mindshift, zelfreflectie en sociale controle plaatsvinden. Mischien ook speciale maatschappelijke lessen op school. Anders gaat dit groep ten onder en nemen ze ook andere groepen met zich mee in Su. Het is jammer want als alle zielen zouden meehelpen met opbouwen zag het land totaal anders uit.


    Maak melding
  3. Mentaliteit. Willen niet leren. Willen niet werken. Willen alleen gratis eten. Echter apen gedrag. Kijken als er niemand ziet, pakken en wegwezen. En wordt door bepaalde bevolkingsgroep goed gekeurd ook nog. Maken eigen bevolkingsgroep belangrijk. Shame on you.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES