vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen trekken winkeldeur dicht en beroven winkelier

Criminelen trekken winkeldeur dicht en beroven winkelier

-

Does Travel - naar Suriname

Vier gewapende en gemaskerse criminelen hebben zondagmorgen rond 08.30u een roofoverval gepleegd op een winkel op de hoek van de Sir Winston Churchill- en Adhinweg in Suriname.

Volgens de winkelier gaat het om vijf verdachten die met een wit gelakte auto bij de zaak kwamen. Een bleef achter het stuur zitten en de overigen stormden de winkel binnen.

De winkeldeur werd door de rovers meteen dichtgetrokken. Op dat moment waren de winkelier en een vrouwelijke klant binnen. Ze werden onder schot gehouden.

De overvallers maakten de opbrengst van Suribet verkopen groot 100.000 SRD, mobiele telefoons, alcoholische dranken en opwaardeerkaarten buit.

Ook werd de winkelier beroofd van zijn gouden halsketting. Hij werd mishandeld waardoor hij een gezwollen oog ervan heeft overgehouden.

Na de daad stapten de crominelen in de auto en reden weg. De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. De winkelier is voor medische behandeling met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES