maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitiemannen die overtreder in openbaar mishandelden aangehouden

Politiemannen die overtreder in openbaar mishandelden aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De agenten van politie K.I. en M.V. zijn gisteren in verzekering gesteld na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie. Ze worden verdacht van openlijke geweldpleging, valsheid in geschrifte, mishandeling en misbruik van gezag.

Op vrijdag 28 april was de politie bezig met verkeerscontrole op de Nieuw Weergevondenweg in Suriname. Deze twee agenten waren ook erbij.

Vernomen wordt dat de autobestuurder tevens aangever probeerde weg te rijden tijdens de controle. Hij werd toen door de politiemannen aangehouden. Bij die gelegenheid ontstond een schermutseling tussen de politiemannen en de automobilist.

De beelden gingen viraal op social media, waarop te zien is dat de politiemannen in kwestie de overtreder slagen toebrachten.

Beide wetsdienaren zijn hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Veel politie agenten blijken zelf criminelen te zijn .In Albina hebben ze een beslag gelegde graafmachine van 250.000 euro door verkocht en aan vp is 60.000 srd.betaald in deze zaak.


    gemodereerd
  2. Zodra men in Suriname op een positie komt, stijgt het de mensen naar de bol. Dat is niet alleen bij de politie zo. Men is dol op macht, maar weet er jammer genoeg niet mee om te gaan…

    Kies ding mang dies mooi..


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES