VIDEO: Burger krijgt klappen van politieman bij controle

12
Beeld: screenshots van Tik Tok video Raquel Sefania.

Bij een gezamenlijke verkeerscontrole van de politie van Santodorp en Surveillance Midden Suriname, heeft een burger zaterdagavond klappen van een politieman gekregen. Dit werd door een voorbijganger vastgelegd, waarna de video (onder) viraal ging.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de politie bezig was met controle op de hoek van Nieuw Weergevonden- en Drie Gebroedersweg.

Volgens de eerste informatie zou de persoon op de beelden, die klappen en slagen incasseert van een politieman, een overtreding hebben begaan. Hij zou zijn doorgereden, waarna de politie hem wist op te sporen en aan te houden.

Vermoedelijk zou hij hebben uitgescholden, waarna een agent van Surveillance Midden hem de slagen zou hebben toegebracht.

Het filmpje van Raquel Sefania, waarin dit is vastgelegd, is hieronder te zien. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

UPDATE: KPS heeft in een officiële reactie laten weten dat het klappen en slaan van een burger door de politie, onaanvaardbaar gedrag is. “De leiding van het KPS neemt de zaak heel serieus en zal deze aan een grondig onderzoek onderwerpen”, meldt de politie in een officieel statement aan de pers.

@raquelsefaniaqu Kijk beste kameraden ??…tijdens Aksie he…Gisteravond te. …..dorp🤦‍♀️😡na de San dja de sabi fu du nakie sma… en na deng dies e ghie deng boeng wang takru neng kba .. rovers sref de no mang kies wnag boeng fasie ma ie wan nak sma😡😡😡🤦‍♀️🤦‍♀️#surinametiktokers🇸🇷🇸🇷🇸🇷 ♬ original sound – Raquel Sefania Queen


12 REACTIES

 1. Goed zo Rochel.💩💩, een volgende keer rijt hij je ouders, je kinderen en jezelf dood. 🤣🤣
  Goed dat je het opgenomen heb en deze eerlijke vuile kankerhond wil beschermen tegen de politie.
  Politie had meer mogelijkheden
  niets doen
  hem arresteren en verzorgen daarna zou hij worden heengezonden al dan niet met een berisping.😁😁
  of een paar flinke corrigerende tikken

  Hulde voor skotoe
  gemodereerd

 2. Je gaat toch geen gangster spelen tegen de politie.Als de politie je pakt,is het ja meneer en nee meneer.Iets anders is een uitnodiging tot het breken van verzet.
  gemodereerd

 3. Mensen die dit soort beelden delen keuren het asociale gedrag wel goed. Als deze persoon die dit heeft gefilmd of zijn of haar verstand in zijn kont is. Het zijn juist dit soort mensen die alles aan hun laars lappen. Surinamers doen zich toch voor als de best geleerden. Juist bakken ze niets zitten de hele tijd op social media elkaar op te jutten. Wanneer gaat dan het mooie land als suriname dan vooruit.
  gemodereerd

 4. Is het echt nodig om de naam van deze dame te vermelden?? Ik.kan me voorstellen dat indien de agent in kwestie nog meer kwade bedoelingen heeft.. men zijn leven niet meer zeker is in dit land, waar anarchie de boventoon voert. Voorzichtigheid geboden aub..! Het is niet u om de privacy van burgers bloot te stellen aan elke idioot. Ook al heeft ze dit op social media geplaatst..
  gemodereerd

 5. Ga maar in de schoenen van de agent staan. Als een burger de wet overtreedt, dan hoort deze zich te allen tijde beschaaft te gedragen tegen de wetsdienaren. Punt uit, maar nee, de verkeerscriminelen doen stoer en schelden uit. Liefst ma … dit en ma … dat. Vooral als er publiek in de buurt is, dan moeten ze tonen dat ze sch**t hebben aan de politie. Waarom heeft de filmer niet gefilmd wat eraan vooraf is gegaan?
  gemodereerd

 6. En als er geen beeldmateriaal was zou men ertoe overgaan om te verklaren dat dit ontoelaatbaar gedrag nimmer had plaatsgevonden
  gemodereerd

 7. Puur macht vertoon en omdat deze k..t agent weet dat er collega,s erbij waren.
  Hij deze k..t agent, moet zijn poten thuis houden je mag niet zo maar geweld gebruiken tegen een ( verdachte) trouwens deze man was geen verdachte.
  Maar en overtreder, het minste wat ze konden doen is de man aanhouden,
  wegens het negeren van een stopteken. (En het beledigen cq schelden) van een ambtenaar in functie.) Maar nee, ze moeten laten zien dat ze de politie zijn, en ze
  zijn gewapend. Stelletje paarden lullen zijn het, man to man gevecht zijn ze niks!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Wow Zwartmans, ben je soms bekeerd? Jij pleit toch altijd voor flink meppen en erger?
  gemodereerd

 9. Wederom een duidelijk signaal van een land in verval. Ongeschoolde en niet professionele politie. Wat een armoedig zooitje ongeregeld.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.