vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBejaarde vrouw tijdens tellen geld in woonkamer beroofd

Bejaarde vrouw tijdens tellen geld in woonkamer beroofd

-

Does Travel - naar Suriname

Een 85-jarige vrouw, die vrijdag in haar woonkamer geld zat te tellen, is op klaarlichte dag beroofd door een crimineel. Dit gebeurde aan de Purperhartstraat in Suriname.

Volgens het slachtoffer werd ze plotseling door een man overrompeld die het huis binnendrong. Hij pakte het geld te weten 5.000 euro en 1.000 USD uit de handen van de vrouw en nam de benen.

De aangeefster verklaarde dat de dader gekleed was in het zwart.

De Surinaamse politie ging na de melding op onderzoek uit. Op de hoek van de Kankantriestraat en de Calcuttastraat stond een man gekleed in een blauwe lange broek en een groene trui, die bij het zien van de politie is weggerend in een van de zijstraten.

De politie vermoedt dat het om de dader gaat. Aan zijn opsporing wordt gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Gaat de politie deze rover kunnen pakken?De politie met hun bami buik zag de rover weg rennen, moet ook achter de rover rennen en collegas bij roepen.


    gemodereerd
  2. Hoe weet deze klojo, dat de bejaarde dame geld zat te tellen ??
    Werd hij soms getipt door iemand of zo ??? ”Opsporen en gelijk vernietigen”
    Ze hoeven niet op de steun van de regering te verwachten, want
    Chan en Ronnie, slapen heel lekker door de hele avond.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. Het is wel heel kort door de bocht om de president en vice-president en de regering de schuld te geven. Waarom altijd dat gelul over de regering?
    WANNEER GAAN MENSEN EINDELIJK BESEFFEN DAT NIEMAND TE VERTROUWEN IS? En dan heb ik het over mensen in hun directe omgeving, die niet zelf de roof doen, maar een matie sturen. Waarom stond de deur open? De beesten denken dat ze uitgenodigd zijn.


    gemodereerd
  4. Beste mensen een advies als je je geld gaat tellen.sluit alle ramen en deuren,bewapend je zelf met alles wat je als wapen kan gebruiken. Leg het in een cirkel en ga dan midden in die cirkel van wapens zitten en tel rustig je zuurverdiende geld.
    Kijken als er een crimineel in het zwart je durft te benaderen .


    gemodereerd
  5. Als je zo slordig met je geld omgaat,heb je het niet nodig.
    Nu gaat het uitgegeven worden door een ander,wel goed voor de economie.


    gemodereerd
  6. Vreemd hoor; is deze oude dame een nicht van Dagobert Duck dat ze letterlijk in grote stapels geld in haar woonkamet rondzwemt? Waarom zat ze het geld te tellen als ze toch al weet dat het om 5000 €uro en 1000 USD gaat? Was deze bejaarde dame van plan, op haar leeftijd, een cambio te beginnen om zoveel contant geld, in vreemde valuta bovendien, in huis te hebben? Moesje denkt dat door dit ’tjé poti’ verhaal te vertellen, men een ‘Go Fund Me’ voor haar zal opstarten, zodat ze toch nog naar Parijs kan gaan.
    Volgens oma ging de crimineel in het zwart gekleed en onze kleurenblinde beste kameraad gaat achter een man gekleed in een blauwe lange broek en groene trui aan


    gemodereerd
  7. Zal wel een bekende zijn van deze oude bejaarde vrouw. Mischien zelfs een van de kinderen die geld willen roven van oude mama. Ik heb ervaring dat bejaarde moeders voeten en handen worden vastgebonden door kinderen in zelfs tehuizen om daarna euthanasie te plegen ik heb persoonlijk meegemaakt in nl corrupte instanties grote demonen en mix bende in nl. Nergens op de wereld zo corrupt als in nl zelfs rechters!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES