vrijdag, april 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuschauffeur reed door rood, beweert dat remmen het begaven

Buschauffeur reed door rood, beweert dat remmen het begaven

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft op donderdag 1 juni het rijbewijs van de buschauffeur O.R., na een zware aanrijding met een DAF-truck ingevorderd. Dit meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname in een persbericht.

Na een melding van een aanrijding tussen een lijnbus en een DAF-truck op de kruising van de Frederik Derbystraat en het Molenpad deden de wetsdienaren de locatie aan voor onderzoek.

De politie heeft geconstateerd dat de buschauffeur met zijn bus over de Frederik Derbystraat reed. Ondanks het verkeerslicht op voormelde de kruising op rood sprong, reed hij toch door met als gevolg de aanrijding met de truck. Naar zeggen van O.R. probeerde hij af te remmen, maar zijn remmen begaven het en kwam hierdoor in botsing met de DAF-truck die over het Molenpad reed.

De twee passagiers O.K. en S.T. die in de lijnbus zaten hebben letsels opgelopen en werden voor medische behandeling met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De buschauffeur die ook verwondingen heeft opgelopen wenste niet medisch te worden behandeld.

De bus is ter herkeuring door de politie in beslag genomen. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo, aldus de officiële berichtgeving van de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Flauwe kul. Buschauffers zijn roekeloze doodsrijders, die man moet alles terugbetalen en in de gevangenis.


    gemodereerd
  2. keuringen kennen ze niet , alle bussen zijn het zelfde , gammele roestkisten, en de meeste buschauffeurs denken dat de weg van hun is , er zullen er ook veel zijn die rijden zonder rijbewijs


    gemodereerd
  3. Jammer dat deze roekeloze rijder niet dood is gegaan, ze gaan over lijken deze
    soort vervloektelingen.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. Ik geloof er ook niks van. Hij reed zeker als een idioot en dacht dat hij nog net door het rode licht kon rijden. Was het hem gelukt dan was hij de held. Voor zijn pech is de daf truck op tijd opgetrokken en kon hij de aanrijding niet voorkomen. Dure les. En mensen hun leven op het spel zetten.


    gemodereerd
  5. inderdaad , iemand schreef hier al ze gaan over lijken , ja de meeste buschauffeurs rijden als gekken net alsof ze bezopen of stonend zijn


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES