zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijMevrouw Borgia uit Nickerie viert 100ste verjaardag

Mevrouw Borgia uit Nickerie viert 100ste verjaardag

-

Does Travel - naar Suriname

Mevrouw Borgia Olga Rona Rozelina uit Nickerie viert vandaag, dinsdag 6 juni, haar 100ste verjaardag. In verband met dit heuglijk feit bracht burgermoeder Senrita Gobardhan een bezoek aan de jarige. Namens de president en de first lady van Suriname, overhandigde de dc een geldbedrag, een bloemstuk en een wenskaart aan deze bijzondere burger. Van de dc kreeg zij een oorkonde.

Mevrouw Borgia is geboren op 6 juni 1923 in het district Nickerie. Zij komt uit een gezin van zeven (7) kinderen, te weten drie (3) meisjes en vier (4) jongens, waarvan zij het zesde kind is en tevens laatste en langst levende van haar generatie. Hoewel zij nooit gehuwd is geweest en geen kinderen gebaard heeft, is zij moeder van vele kinderen geweest. Zij deed kapsterswerk in de familie en oppas van de kinderen in de familie en omgeving, waarvoor zij een vergoeding ontving.

De jarige heeft een vruchtbaar leven gehad en is altijd behulpzaam geweest, is een zeer sociaal bewogen en gelovig mens, een trouwe kerkganger. Zij houdt van snoepen en lekker eten en heeft helemaal geen last van chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk en/of suikerziekte.

Als advies geeft mevrouw Borgia mee dat men vergevingsgezind moet zijn en situaties niet lang moet vasthouden, maar moet leren loslaten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Wat een zegenrijk mens is mevrouw. Van haar gefeliciteerd mevrouw met uw 100ste jaardag en moge u nog lang leven. Ik had u niet zo oud geschat eerlijk gezegd.


    gemodereerd
  2. Wat een hoge leeftijd. Ongeloofelijk moeilijk te geloven. Ieder geval Proficiat. In nl is mijn moeder niet zooo oud geworden god geve haar nieuw leven in een mooi paradijselijk land hoop ik, nl zit niet alleen vol met terror dieren(bijen, wespen, spinnen en vogels maar ook verplegers etc mensen in nl echte terror duivels. Suriname nickerie is een rustige en kalm plek voor geest en lichaam denk ik, je kan heerlijk leven zonder veel zorgen en heel oud worden.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES