Suribet verkoper verduistert 320.000 SRD om zelf ermee te gokken

6
Man bij een Suribet apparaat in Suriname
Archieffoto man bij een Suribet apparaat in Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen maandag een 21-jarige voortvluchtige Suribet verkoper aangehouden. De verdachte Dave M. zou een bedrag van 320.000 SRD hebben verduisterd en daarmee zelf hebben gegokt op online Suribet spelletjes.

Tegen M., die als Suribet verkoper werkte bij een bedrijf aan de Nieuw Weergevondenweg, werd in februari aangifte gedaan door zijn werkgever, ter zake gekwalificeerde verduistering van het geldbedrag.

De verdachte kon op een gegeven moment niet meer verantwoorden wat er met het bedrag was gebeurd en verliet de werkplek, zonder behoorlijk aan een collega te hebben overgedragen.

Hij wist uit handen van de Surinaamse politie te blijven en heeft in maart ook nog een inbraak gepleegd in een woning te Santodorp. Een buurtbewoner zag hem daarbij in de vroege ochtend over straat lopen met een televisie toestel.

Dave werd uiteindelijk drie maanden later aangehouden. Hij heeft de gekwalificeerde verduistering toegegeven, maar ontkent de inbraak te hebben gepleegd. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politie van Santodorp is belast met het onderzoek.


6 REACTIES

 1. He got high from his boss supply, so hang him high and break this dirty fly…..
  gemodereerd

 2. Hoeveel verdiend zo een 21 jarige bij een Suribet kantoor??
  Hier is stelen een fluitje van een cent.
  Die gasten van Suribet zijn zelf boeven en oplichters
  gemodereerd

 3. Suribed verkoopt gebakken lucht aan de Surinaamse samenleving, daarom is er eigenlijk geen sprake van diefstal wanneer een werknemer van Suribed inkomsten van Suribed herinvesteert in weer een nieuwe portie gebakken lucht van Suribed. De werknemer bij Suribed heeft namelijk het gestolen geld van Suribed weer in de kas van Suribed gestort en kreeg daarvoor, waarschijnlijk niets voor terug van Suribed, omdat klanten van Suribed in 99,9% van de gevallen hun geld verliezen wanneer ze gaan gokken bij Suribed.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.