donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameAdhin: "Media niet oprecht door steeds te schrijven over 10 jaren wanbeleid"

Adhin: “Media niet oprecht door steeds te schrijven over 10 jaren wanbeleid”

-

Does Travel

NDP-parlementariër Ashwin Adhin vindt dat er door toedoen van de media en bepaalde deskundigen in Suriname een stigma is geplaatst op de Nationale Democratische Partij (NDP). Ook stelt hij dat dezelfde media de huidige regering te veel beschermd door niets te schrijven over ‘de ripdeal van regering met bondholders’.

De Surinaamse ex-vicepresident vindt het niet correct dat de regeerperiodes van Desi Bouterse tussen 2010 en 2020 steeds worden aangeduid als tien jaren wanbeleid, terwijl de paarse partij in 2015 met in totaal 26 parlementszetels door het volk werd herkozen om een regeercoalitie te vormen.

Echter merkt hij dat de media en deskundigen steeds verwijzen naar gevallen die zich slechts vier maanden voor de verkiezingen in 2020 hebben voorgedaan.

“En dan vind ik dat de media dan ook niet oprecht is om steeds dingen te schrijven over 10 jaren wanbeleid. Allerlei deskundigen die bang zijn dat er gezegd gaat worden dat ze van de NDP zijn. Het is een stigma en men moet het loslaten”, benadrukte Adhin in gesprek met D-TV Express.

De volksvertegenwoordiger, die ook gewezen minister van Onderwijs is geweest, stelt dat er een zware negatieve campagne tegen de NDP wordt gevoerd. Hij vraagt zich af of de media anti-NDP, anti-regering of anti-Bouta is, omdat zij steeds nalaat om alles wat fout gaat goed te rapporteren.

“Maar je gunt de vorige regering niet dat ze iets voor je achterlaten. Je onthoudt alleen de leugens. Dan zie ik dingen van de vorige regering steeds terugkomen in de media als 10 jaren wanbeleid. Mi gado, als in februari 2020 je prognose was dat de NDP 20 zetels zou halen, dan hoe zeg je 10 jaren wanbeleid?

Dus in die 4 maanden is er één of ander financiële coup met banken en zijn zogenaamd kasreserves gestolen, waardoor de mening van het volk zodanig is veranderd dat men alles van die 9 jaren en 8 maanden vergeten is”, aldus de NDP’er.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

33 REACTIES
  1. Echter merkt hij dat de media en deskundigen steeds verwijzen naar gevallen die zich slechts vier maanden voor de verkiezingen in 2020 hebben voorgedaan.
    =======
    Beste heer Adhin, ik ben het gedeeltelijk eens met jou. Maar jullie hebben het juist in de maanden vlak voor de verkiezingen het te bont gemaakt met populistische maatregelen om de kiezers voor jullie te winnen. Het jaar 2020 was een crisisjaar in de hele wereld, maar jullie zijn als regering een stapje te ver gegaan. De fouten die door de vorige regering gemaakt zijn moet je toegeven en proberen het anders aan te pakken. Om alles te ontkennen gaat een stapje te ver. Jullie hebben betere bestuurders in jullie partij net als de NPS. Veel beter dan de incompetente bestuurders en boeven van de ABOP en PL. Dus mijn advies is, partij reorganiseren en in elk geval de voorzitter laten aftreden en opnieuw beginnen. Misschien helpt dat. Uiteindelijk gaat het volk beslissen en niet de media, deskundigen of de reageerders op de verschillende artikelen. Het volk wordt wel in grote mate beïnvloed door de media.


    gemodereerd
  2. Ik stoor me ontzetten aan mensen die het land naar de verdoemenis hebben geholpen en menen nog steeds recht van spreken te hebben.
    Maar ja, in een onderontwikkeld land met een onderontwikkelde bevolking hebben bedoelde individuen altijd een podium. Su zal daarom voor altijd een land blijven alwaar echte popki-patu politiek wordt bedreven.


    gemodereerd
  3. Handig als de Vereniging van Surinaamse Journalisten en de ‘deskundigen vd ingezonden artikelen’ hierop reageren.

    Wij zijn geen media, integendeel vinden wij dat de media ndp-gekleurd is. Het grootste deel vd ingezonden artikelen idem dito, zijn je collega’s v die 50 andere politieke partijen.

    Zijn strafzaak?
    Je hebt een strafblad!


    gemodereerd
  4. Mr kijk onder je bed hoeveel zwart geld jij hebt en ,kijk hoeveel de gewoon burgers heeft ze kunnen niet eens rond komen dus hou op


    gemodereerd
  5. Hoe kan deze klojo nu beweren dat het zg kasreserve niet is gestolen.
    Mijn advies aan deze klojo is: ”spring in de beerput en drinkt, zoveel mogelijk
    uit de inhoud daarvan”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  6. We hebben geen onafhankelijke mediahuizen. D-TV en culturu tv zijn enige die info rauw en puur brengen en BTO. Verder gatlikkers want ze worden betaald.. Die slaven die daar werken en hun familieleden pinaren ook als ratten


    gemodereerd
  7. beste jongen toch, beste jongen
    wat wil je nou na alles wat zich heeft voorgedaan? Genieten van je prognoses? Genieten van het zoals jii het zelf hebt genoemd lenen van de kasreserves, LENEN ZONDER TOESTEMMING IS STELEN KNAAP. Genieten dat je in paniek raakte en je snel in een ander district inschreef, genieten dat jullie nog steeds een voortvluchtige ex minister van financien beschermen.
    Hou op met janken. zo lang jullie boefdraad niet uitleveren rest je maar 1 ding en dat is bek houden,
    terwijl je dat doet kan je uien en ardappelen gaan kopen
    Het is hier vaker geschreven, zo lang boefdraad niet wordt uitgeleverd en hij klaarheid komt geven zijn jullie walgelijke paria’s


    gemodereerd
  8. Ik heb altijd gedacht dat deze familie heel slim is, maar deze Aswin is duidelijk de uitzondering binnen de familie. DESKUNDIGEN (niet een paar idioten ) en de media hebben het steeds over 10 jaar wanbeleid van de vorige regering,terwijl de media echter steeds verwijzen naar gevallen van de 4 laatste maanden van de vorige regering. Bouterse was toch 10 jaar aan het bewind? Dat klopt dus. En het zijn toch geen nietsnutten, maar DESKUNDIGEN die beweren dat er een wanbeleid is gevoerd? En Aloe Baba moet toch blij zijn dat de media niet naar ALLE gevallen van wanbeleid in de 10 jaren verwijzen, maar slechts naar de gevallen van de laatste maanden van het bewind van Bouterse? Aloe Baba geeft zelf ook toe dat in de laatste maanden van.het bewind DiDiBri zaken fout zijn gegaan. Hij wil alleen dat we die laatste maanden vergeten omdat er niets over de 9 jaren daarvoor gezegd wordt in de media.


    gemodereerd
  9. Ga je mond spoelen schurk…daarna je gestolen geld tellen…hypocriet.


    gemodereerd
  10. Beste Adhin,

    Niet teveel geweld gebruiken tegen de waarheid!

    Hopelijk ben jij het uien en aardappel verhaal niet vergeten…. sterkte met het aanhoren van de waarheid.

    Het gaat je goed.


    gemodereerd
  11. Zoo Henkes, Boskopoemang, Chalene, ikhebgezegd,

    Het is dat het niet kan op dit platform, maar voor jullie allen een duimpje omhoog !

    De gore lef dat Adhien nog heeft…..
    NDP heeft het land naar de klote geholpen met hun 10 jaar wanbeleid. Henkes heeft het heel mooi verwoord over die laatste paar maanden.

    Deze man moet ook lekker de politiek uit en wat anders gaan doen, want de onbetrouwbaarheid straalt er van af.


    gemodereerd
  12. Kan deze NDP-er vertellen waarom de NDP elite zo rijk zijn geworden? Hebben ze er voor gewerkt??
    Nee, van het volk hebben die figuren gestolen. Hij incluis.
    Dus laat hij zijn bagger hier niet komen vertellen.
    Ze zijn allemaal dollar miljonairs geworden. Dieven allemaal. Grootste Dieven Partij die er is. Een criminele partij. Narco staat klojo.


    gemodereerd
  13. Citaat van aloe bana:”maar je gunt de vorige regering niet dat ze iets voor je achterlaten’
    Vuile aardappel en uien opkoper, jullie hebben 4 miljard us$ aan schulden achtergelaten. Dankzij jullie is Suriname een junk land met een ccc- status. Jullie hebben alles kapot achtergelaten. Hoe durf je!
    Ga van de bosjerug springen en bespaar ons je geleuter.
    Or just go to hell!


    gemodereerd
  14. Deze alubaba moet zijn smoel dicht houden. Hij moet de laatste zijn die zijn bek opoentrekt over 26 zetels en 10 jaren wanbeleid!! Het is niet zomaar dat de ndp in 2015, 26 zetels hebben gekregen door de kiezers!! Het waren gestolen zetels, kortom het waren allemaal gefraudeerd, alleen de controle was er niet of te zwak!! Jullie hebben een diepe graf voor deze gemeenschap gegraven en nu plukken zij de vruchten van. wat de vruchten zijn, zijn jullie paarse stront. Deze regering doet alles op alles om te kunnen overleven of beter van te maken, waardoor jullie ook profiteren. Dus kom geen rommels of de paarse shit hier vertellen. jij bent een oplichter alubaba en uien likker!! Volgens mij stinkt jou bek ook als verrotte alu en uien!! God zal je ook straffen wat jij/jullie gedaan hebben!! Verdwijn van deze aardbol!! God zij met alle NIET ndp stemmers!!


    gemodereerd
  15. Zoals het te verwachten was staat alleen de loopse Juffer Debby achter het huilverhaal van Adhin. Om voor mij bekende redenen kwalificeer ik de NDP niet als een politieke partij maar als een fascistische Beweging en zijn leider als een fascistisch despoot. Idem met de ABOP partij die ik als een racistische partij zie.
    Bij wie kom ik dan uit?


    gemodereerd
  16. Deze kloot adhin moet zijn mond dicht houden en vertelllen waar hoefdraad is. Dit maken wij voor de 4 de keer vanaf 1980 na een ndp regering.


    gemodereerd
  17. Als ik de reactie,s van de mensen op deze site lees, is er maar
    1 conclusie dat ik moet geven. ” Adhin ga zo snel mogelijk naar huis,
    en neem een flinke bad van K@ watra, kandé yo kies verstang”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  18. @grapjasAdhin,

    Hocus pocus waar is boefdraad gebleven????
    Be gnaar ke lotah.


    gemodereerd
  19. De heer Adhin is de spil van het kwaad. Hij moet direct achter slot en grendel. Als vp onder leiding van db is hij werelds slechtste vp geweest. Voor de machtsoverdracht door db waren alle overheidsdepartementen kaal geplukt. Er waren amper nog stoelen, bureaus, computers en inventaris en administratie nog over voor de nieuwe regering. Zo iets is nog nooit eerder in Su vertoond. Het doet mij daarom extra pijn dat president Santokhi en vp totaal zijn gefaald in hun beleid door de oude garde niet achter slot en grendel te zetten. Het kan toch niet zo zijn dat een zittende president opzettelijk staatseigendommen vernield en een bestuurlijk puinhoop van maakt, omdat de verkiezingen zijn verloren en niet meer mogelijk is om aan de macht te blijven.
    Waar is het OM de PG die bewaakt over de grondwet en Staatseigendommen gebleven om deze gasten en hooggeplaatste van de vorige regering te vervolgen. FOEI TOCHT!!!!
    Santokhi is zeker niet beter dan db.


    gemodereerd
  20. Adhinnetje….die corrupte, criminele paarse maffia-bende heeft het volk 2 verkiezingen met geleend een worst voor gehouden.

    4,5 miljard aan binnen en buitenlandse schulden achter gelaten. En de, inmiddels, veroordeelde min. v. Fin. Hoefdraad is als een laffe hond op de vlucht geslagen voor de gevolgen van zijn a-sociale wanbeleid.

    Toppers uit het bankwezen in de periode zijn inmiddels veroordeeld…..
    v. Trikt, 8 jaar bajes,
    Kromosoeto, 5 jaar bajes,
    Hausil, 3 jaar bajes,
    Parmessar, Amorok fraudeur,
    Bouva, NSO oplichter,
    Jij zelf in de verdachtenbank voor het verduisteren van staatseigendommen, als laptops, printers etc.

    Allemaal onder leiding van de veroordeelde massamoordenaar en drugscrimineel BOUTERSE binnenkort BOUTERSE.

    Dus terecht worden jullie nu structureel geconfronteerd met de chaos, armoe en ellende die de criminele organisatie NDP gedurende 10 jaar heeft aangericht bij het volk en land.


    gemodereerd
  21. Wat een jank verhaal. Uit zeer zeer betrouwbare bron heb ik begrepen dat jullie baas (honden hebben een baas), jullie flink op je donder heeft gegeven. Hij eist dat jullie je scheur opendoen
    het mag duidelijk zijn dat jullie goed geleuisterd hebben, want jullie komen onder de stenen vandaag, whose next vraag ik me af.
    Luister adhien, iemand die een studie achter de rug heeft die jij hebt gedaan is niet geschikt voor de politiek, hier moet je kunnen luistern, kunnen communiceren empathie voor mensen hebben. Jij mist dit allemaal.
    Waar jullie wel geschikt voor zijn is werken in een laboratorium, in ieder geval werken met heel heel weinig contact met mensen. Je zal dit vaker hebben gehoord. Bouterse wist dit en toch nam hij je , misschien juist daarom


    gemodereerd
  22. Wat ben jij toch een zielig mannetje. Crimineel, oplichter en beroeps leugenaar. Het enigste verschil met je baas is dat je nog geen aantoonbaar drugscriminaliteit op je CV hebt staan en geen moorden. Maar indirect ben jij door jullie wanbeleid wel verantwoordelijk voor vele moorden nml de oversterfte door slechte voeding en zelfmoorden uit wanhoop.
    Het karma dat jij verdient zal heel wreed zijn.


    gemodereerd
  23. Uit zijn geklaag kan worden opgemerkt dat de ogen van steeds meer Surinamers open gaan.
    Aan de andere kant beseft deze uienboer dat de paarse dagoes door het volk is uitgekotst.

    Steeds meer Surinamers worden slimmer !

    Slim-Suriname heeft nu de leiding.
    Tja go. Set kong !

    We will not give (our sweet Surinam) up.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    gemodereerd
  24. 10 jaren wanbeleid is geen stigma maar een deel van onze geschiedenis en dat kun je jammergenoeg niet vergeten of wegdenken.


    gemodereerd
  25. Was tog deze meneer die in de mantra gelooft dat als je een leugen telke malen herhaald dat het dan als waarheid word gezien!! Nou hij houd het wel vol zeg…nl leugens verspreiden!!!!!


    gemodereerd
  26. Neem zo’n NDP-parlementariër Ashwin Adhin, die een ex-president (annex dictator, volksmoordenaar en rover in de naam van de staat) en zijn misdadige handelen verdedigd, door de persvrijheid met verbale modder te besmeuren. Tel daarbij de ongenuanceerde vuilbekkerij, die bij gebrek aan daadwerkelijke argumenten op dit forum eruit gekotst worden en de uitkomst is: ‘Failed state Surinam!’

    De schreeuwers uit ‘bananenrepubliek’ Suriname, zijn grotere ‘beesten’ aan het worden, dan de ‘beesten’ die ze proberen te bestrijden!


    gemodereerd
  27. @Datra visie 21 mei 2023 Bij 22:23,
    Nou hij houd het wel vol zeg…nl leugens verspreiden!!!!!

    Beste Datra visie,
    Al zijn deze leugenachtige ‘glibberige politieke alen’, nog zo snel.
    De media-waarheid achterhaald ze wel!

    Het zijn de typische dictatoriale trekken van een gewezen regering van ‘losers’, die de oprechte waarheid schuwen en daarom in hun eigen fabeltjes gaan geloven.
    Ashwin Adhin, zou zich dood moeten schamen, aangezien dit soort verachtelijk denken tot vele doden, waaronder journalisten, geleidt heeft! Hieruit kan men gerust concluderen, dat deze NDP-parlementariër, totaal geen historisch besef heeft!

    Tan bun


    gemodereerd
  28. mensen duidelijk toch , deze aardappelen en uien boer adhin en al zijn ndp maatjes de ndp dna leden en alle grijs geworden ndp afdankertjes zijn straks als sneeuw voor de zon verdwenen , einde ndp , mensen nu kan het opbouwen van suriname eindelijk beginnen


    gemodereerd
  29. De geschiedenis en de feiten kant je niet uitwissen of verdraaien, aloemang. Het verleden verklaart Het heden. En het ligt vers in onze gedachten. Net als jouw crimineel handelen tegen de staat Suriname , vuile overloper.
    En bovendien worden er gezegd: lerie nog e poer dong, jo paarse djamoe ede. Omgevallen boekenkast.


    gemodereerd
  30. De Oranje Movement Gatlikkers op dit forum hebben deels gelijk als ze stellen dat de NDP-regering … met en zonder … ABOP … dit land economisch en ook moreel … near de afgrond hebben geleid.

    Deze … BANDIETEN REGERING REGERING …. geleid door de Liegbeest van Lelydorp … laat … BEWUST … na de schuldigen te vervolgen.

    Na drie jaar regering Liegbeest Santokhi/Kawtere Brunswijk is alleen maar achterom kijken … alleen maar de vorige regering verwijten … wat ze allemaal niet goed gedaan hebben.

    Wat doet … heeft gedaan … deze Bandieten Regering … de afgelopen drie{3} jaar om te herstellen wat misgegaan is.

    NIETS, NADA, NOTIE .. integendeel … men is op de zelfde voet doorgegaan met STELEN, FRAUDEREN en er is iets nieuws aan toegevoegd … LIEGEN.

    De Witte Boord Criminele regering Santoklhi heeft … LIEGEN,
    FRAUDEREN, GRONDROVEN …. tot NORM verheven en ze worden door de Oranje Gatlikkers op dit forum ondersteund!!!

    Oranje Movement Gatlikkers … noem mij één {1} nieuwigheid geïnitieerd door deze Bandieten Regering.

    Jullie zijn daartoe niet in staat !!!!

    Deze regering vaart op kompas van de vorige en probeert af te maken wat regering Bouterse niet heeft afgerond

    DE V…H…P. en de ABOP … hebben de deskundigheid niet huis, dus ze blijven maar aanmodderen.

    De komende regering moet niet dezelfde fout maken om deze Bandieten de dans te laten ontspringen …. we gonne lock them up !!!!!!!


    gemodereerd
  31. Het ging heel goed met Suriname tijdens NDP I. Ik kan mij nog herinneren dat Bouterse riep dat Suriname nu ontwikkelingshulp aan Nederland zou kunnen geven.
    Maar al het geld verblindde de bewindslieden en toen begon het Grote Gegraai. Binnen no time was Suriname ineens failliet.
    Adhin kan zich dit best wel aanrekenen, want hij zat erbij en deed mee.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES