Kenneth Vermeer stelt zich beschikbaar voor Natio

5
Kenneth Vermeer stelt zich beschikbaar voor Natio
Foto (c) KV Sport

Kenneth Vermeer, ex-keeper van onder andere Ajax en Feyenoord, heeft zich beschikbaar gesteld voor het nationale voetbalelftal van Suriname (Natio). Dat heeft Pers Management Natio dinsdag bekend gemaakt.

Naast de 37-jarige Vermeer hebben ook Daishawn Redan (Venezia), Dhoraso Klas (ADO Den Haag) en Stefano Denswil (Trabzonspor) zich ter beschikking gesteld voor het Surinaamse elftal.

“Met deze aanvulling op het team hopen wij de prestaties van ons nationaal elftal naar een hoger niveau te tillen”. Wij nodigen jullie dan ook uit om de prestaties van onze spelers op de voet te volgen”, aldus Natio in een persbericht.

Vermeer kwam eerder uit voor het Nederlands elftal, waarvoor hij vijf interlands speelde.


5 REACTIES

 1. aj ze komen allemaal nu Suriname meer kans maakt op het wk. Drie grote concurrentie naties doen niet meer mee canada vs en mexico. zij zijn al geplaatst……
  HET IS NU OF NOOIT.
  Ik mag aannemen dat al deze jongens die in het buitenland voetballen het team zullen vormen.
  We gaan het redden. Suriname op het WK. Maar je zal zien als het zover is wordt een witmang gevraagd om het roer over te nemen. Hiddink zal z’n smoel komen pieren en Winter en ten Caat mogen ballenjongens zijn.😁💩
  gemodereerd

 2. Zijn er A voetballers die net tekort komen voor NL, die voor Sranan willen uitkomen. Ik zie alleen maar B voetballers langskomen, jongens die proberen het beste van te maken. Hebben deze jongens nog het vuur dat nodig is in hun reet.
  Ja, natuurlijk zijn ze nog steeds beter dan onze eigen jongens. Maar willen wij naar de eindronden, dan zal de bondscoach toch een ander criteria moeten hanteren dan enkel jongens oproepen die wel goed kunnen voetballen maar een bagage vol teleurstellingen met zich mee sleuren.
  gemodereerd

 3. Vermeer? is ie niet te oud geworden?? Hij heeft natuurlijk een flinke dosis ervaring. Hopelijk is hij niet voor de rol van eerste keeper benaderd. Ik kan me voorstellen dat hij bij absentie van Hanh een goede vervanger is..
  gemodereerd

 4. Saaaanggggg!! Mooi man!! SU komt nu zeker stappen verder!! Alvast proficiat!! Dati mi lobi!!! Sranang HUP!!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.