Jogi benadrukt: “Deze fractie gaat niet afbrokkelen!”

9
Jogi weet niets van beleidsadviseursfuncties voor zoon en schoondochter

VHP-parlementariër Mahinder Jogi is duidelijk wanneer het gaat om de sterkte en de eenheid binnen de fractie van de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP). “Deze fractie gaat niet afbrokkelen!”, benadrukte de politicus dinsdag tijdens de behandeling van het grondenrechtenvraagstuk in De Nationale Assemblee (DNA).

De volksvertegenwoordiger reageerde hiermee op een opmerking van assembleevoorzitter Marinus Bee die vond dat Jogi ‘een zwakke ondersteuning van de grootste fractie’ kreeg toen die het woord vroeg om een punt van orde te kunnen maken. In zijn toespraak sprong Jogi ook in de bres voor de regering die door onder andere de NDP en ABOP-parlementariër Edward Belfort verweten werd voor het niet uitvoeren van de het Kali’na en Lokono vonnissen.

Volgens Jogi zijn deze vonnissen niet van vandaag. Zo heeft de NDP-regering, waarin Belfort minister van Justitie en Politie was, ook nagelaten deze vonnissen uit te voeren.

“Alleen maar om hier te staan en een show op te voeren voor een gelegenheid om de vinger te wijzen naar de president”, stelde hij. Ook over de aanwezigheid van de regering in DNA, waren er opmerkingen. Jogi reageerde door te stellen dat president Chan Santokhi het parlement altijd correct heeft behandeld en bejegend.


9 REACTIES

 1. Mahinder Jogi e ka kare wan hoop.
  Mi e bieging fuga fu Yogi nanga eng super president die er geen KKA van bakt.

  Mijn teleurstelling in deze PLEESIDENT is gigantisch. Chan doet echt niet onder voor zijn voorganger de veroordeelde drugscrimineel tevens moordenaar in eerste aanleg. WAT HEB JE TOEN BESPROKEN IN 2020 MET DE VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL?

  Chan LIEGT en BEDRIEGT de HELE KLUIT.
  gemodereerd

 2. De Geitendief uit Saramacca … je politieke dagen, weken en maanden zijn geteld. Bij de volgende stembusgang zul je niemand kunnen voorliegen en omkopen met geld.

  Na de verkiezing zal nagegaan worden hoe je aan al die honderden hectare grond ben gekomen.

  Wellicht worden ze van je afgepakt en ga je ook kennis maken met Santo Boma.

  De geiten moet je ook teruggeven aan de rechtmatige eigenaren.

  Met loze beloften en grote druk houden jullie de fractie van de
  V…..H…P… staande. Troost je voor de verkiezing gaan een aantal anders beslissen.

  Alleen als dr. Sharman het roer overneemt zal er “rust” binnen de partij terugkeren.
  gemodereerd

 3. Wat Belfort betreft heef Jogi gelijk. Die grappenmaker heeft als minister ook niets gedaan om het grondenrechten vraagstuk op te lossen. Maar het zal niet de eerste keer zijn dat de VHP fractie uiteenvalt, uit het hoofd kan ik b.v. de namen laten vallen van Marijke Djwalapersad, Ben Mitrasing en Hardeo Ramadhin (vader van Amar), die hebben de fractie van de VHP eens verlaten of een dolk in de rug gestoken, om daarna met hangende pootjes terug te keren, maar toch dus.
  gemodereerd

 4. Dit is niets anders dan ” tapoe shing “. Naar de buitenwereld moet alles lijken alsof er niets aan de hand is om imago-verlies te vermijden. Men moet overkomen als voorbeeldig alsof er niets aan de hand is. De buitenwereld moet denken , wat een perfecte groep. Dat kennen we we wel meer in vele gevallen. Niets nieuw onder de zon.
  gemodereerd

 5. Jogi benadrukt: “Deze fractie gaat niet afbrokkelen!”
  ==========
  Natuurlijk gaat de grootste grondrover van Suriname dat zeggen. Hij behoort samen met de ABOP tot de grootste grondrovers die Suriname ooit gekend heeft.
  gemodereerd

 6. De schuld bij een ander neer te leggen is LAF noem ik dat!!! Wat hebben de vorige regering gedaan? soso fufufru!!! En de lasten nu op de gemeenschap gezet! Het is nu Chan die alles verkeerd doet!! PFFFFFFFFF!!!! Zo zijn Suries in het algemeen!!!
  gemodereerd

 7. ha ha ha , moet je die aanhangers van de duivel uit holland horen , nou jullie zijn de grootste gatlikkers he konsensi , maar straks als de duivel in de bak zit zullen jullie een andere kont moeten uitzoeken , hoefdraad of bouva , of adhin of parmessar , of silos of vreedzaam of simons , nou keuze genoeg toch konsensi
  gemodereerd

 8. Dus laten we even de situatie goed begrijpen.
  Land is een puinhoop sinds de onafhankelijk maar vooral zwaar verslechterd vanaf 2010.
  De veroorzakers van deze ellende weet dat telkens als ze even in de oppositie zaten de nieuwe regeringen de boel weer in orde maakte (o.a. schulden afbetalen en reserves opbouwen).
  Deze regering onderleiding van Santokhi volgt een andere strategie want zij gaan niks aflossen.
  Zij runnen het land en hjet gaat zoals het gaat inclusief inwilligen van alle TWK’s, AOV’s, Inflatiecorrecties, extra loonsverhogingen etc..
  En als de VHP doorheeft dat ze na 2025 niet zullen regeren wordt iedereen die nog geen ambtenaar is tot ambtenaar benoemd dus de nieuwe regering vanaf 2025 zal het nog slechter krijgen dan de huidige.
  Pas dan zal de grote uitverkoop van Suriname plaatsvinden.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.