Koppel bewerkt tante met kapmes om geoccupeerd stuk land

5
Koppel bewerkt tante met kapmes om geoccupeerd stuk land

De verdachte Antonius D. (27) en zijn vriendin Annaso V. (28) zijn dinsdag door de politie in Suriname aangehouden, omdat ze op zaterdag 8 april de vrouw van de oom van Antonius hebben verwond. Dit gebeurde met met een kapmes en een teil, op een perceel dat door de grootmoeder van Antonius was geoccupeerd te Ephraimszegen.

De vriendin van Antonius zou daarbij met het slachtoffer hebben gevochten en haar zodanig met een teil hebben geslagen aan haar rechterschouder, waardoor die uit de kom raakte. Vanwege de opgelopen verwondingen werd het slachtoffer met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Ze is ter verpleging opgenomen en verwezen naar een neurochirurg.

Beide verdachten bleven na de kappartij uit handen van justitie. Na een verkregen tip werden ze gisteren in een appartement aan de Kamtaweg aangehouden. Ze hebben bekend het feit te hebben gepleegd. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld.

Het kapmes en de teil werden bij een eerder onderzoek achterhaald en in beslag genomen. De verdachte Antonius had het kapmes in een goot gegooid, maar dat werd  door de politie teruggevonden.

De politie van Santodorp heeft de zaak in onderzoek. Beide verdachten blijven in arrest.


5 REACTIES

 1. En dat ouwe wijf mag zomaar een perceel occuperen?

  Als je in deze tijden nog geen stukje eigen grond hebt, dan ben je gewoon een nietsnut, en heb je al je geld alleen maar uitgegeven aan feesten & beesten en natuurlijk 10 kinderen van 12 mannen!
  Zo gaat dat in die kringen!
  gemodereerd

 2. De eigenaar van het geoccupeerd stuck land vind het jammer dat tante, need en vriendin elkaar niet opgeruimd hebben..
  gemodereerd

 3. die twee moeten ze ook bewerken met die teil en het kapmes , als ze geweld gebruiken dan zijn het ongeschoolde gasten niet meer dan de tweede klas lagere school , kijk dan weten ze ook niet dat je naar een rechter kan stappen over het probleem van dat stuk land
  gemodereerd

 4. Ik zie dat er tegenwoordig ook al kapmessen met camouflageprint zijn Wooiiii.
  gemodereerd

 5. Koppel zal gescheiden worden.
  Een in de heren afdeling en ander in de dames afdeling van Santo Boma Prison.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.