Maisha: “Ik heb geen enkele relatie met vp Brunswijk en ook geen gouden ketting van hem gekregen”

14
Maisha Neus

Activist, onderneemster en politica Maisha Neus ontkent dat zij ooit geld en waardevolle spullen van iemand heeft gehad om straatacties in Suriname te voeren. Ook benadrukt zij dat vicepresident Ronnie Brunswijk geen 24 karaat gouden halsketting voor haar heeft gekocht.

In een interview reageerde zij op de vele negatieve berichten die over haar via facebook worden verspreid. “Er is geen relatie tussen mij en de vp. Er komt nu een meme naar buiten waarbij ik een gouden ketting zou hebben gekregen van de vp, want hij is vermoedelijk m’n sugar daddy.

Vorig jaar was een muizesbende gekomen en vond ik heb de vp opgelicht voor duizenden dollars. Dat was ook een achterlijk verhaal. Wanneer Marie levens zegt dat het ontwikkelingsniveau van Surinamers laag is, zijn het die mensen die dit soort dingen maken en verspreiden”, benadrukt Neus.

Volgens de verspreiders van de valse berichten zou Neus de gouden halsketting hebben ontvangen om zodoende geen acties meer te voeren tegen exponenten van de geelzwarte partij.

“Ze zeggen dat ik die ketting heb gekregen omdat ik alleen focus op Chan en minder op Bravo. Dat zijn mensen die slecht geïnformeerd zijn, want als je me volgt op Facebook dan zie je dat ik ook kritiek lever op de ABOP, de vele functies en het wanbeleid bij het ministerie van Grondbeleid”, stelt zij.

De politica vermoedt dat deze aanval sowieso komt vanuit het kamp van de VHP.


14 REACTIES

 1. De politica vermoedt dat deze aanval sowieso komt vanuit het kamp van de VHP.
  ===============
  De aanhangers van de VHP zijn kampioen als het gaat om social media. Dus deze dame kan gelijk hebben. Het lijkt mij niet de type vrouw die iets van de boevenbende van de ABOP zou nemen.
  gemodereerd

 2. Mevrouw Neus geloof ik niet meer en nog minder is zij te vertrouwen. In het verleden maakte zij er een gewoonte van om steeds van de ene op de andere partij over te stappen ondanks hardnekkige ontkenningen. Haar verwijt dat de aanval uit de kamp van de VHP komt is tenenkrommend te noemen van deze werkeloze activist. Waar rook is, is vuur en het is algemeen bekend dat Surinaamse vrouwen een materialistische inslag hebben en ook van opscheppen houden. Zo ook mevrouw Meredith die beweerde uit principes een bedrag van 10.000 US dollar en een auto met een behoorlijke waarde afgewezen te hebben. Namen wilde zij niet noemen….
  gemodereerd

 3. M. Neus heeft gelijk, het is geen gouden halsketting van 24 karaat maar eentje van 8 karaat.
  Want een kinderhand is gauw gevuld.
  gemodereerd

 4. I did not have sexual relations with that man, His Excellency Ronnie Brunswijk.
  gemodereerd

 5. Activist, ondernemer en politicus? Van het eerste weet ik, maar van de 2 anderen? Waarom is haar titel Alcoholist niet genoemd?
  gemodereerd

 6. eigen+ mening , deze neus bedoelt dat het bouterse is van de ndp , dan komt ze geloofwaardig over , deze neus kan het ook zelf verspreidt hebben om de abop in opspraak te brengen , maar deze neus zal op haar gat vallen , en zij houdt van ajax , misgegokt neus
  gemodereerd

 7. Er was een tijd dat iedereen die niet deugde of wilde deugen in Nederland de wijk nam naar Bellgië en alleen nog voor feesten en uitvaarten even opdoken in Nederland. Nu verdwijnen ze naar Suriname al dan niet zwaar gelovig geworden.
  Alcoholisten en drugsgebruikers als deze dame die door de vp aan de ketting zou zijn gelegd liegen wel vaker de boel bij mekaar. Bij mevr N komt nog een geestelijke afwijking erbij.
  Ze is gewoon een lachertje die een flinke tik van de molen heeft gehad.
  gemodereerd

 8. Nai’sa was wel in dienst bij Lon, in de functiegroep benenwijd.
  Voor Lon was/is zij het Neusje van haar zalm.
  gemodereerd

 9. Natuurlijk niet. Een 24 karaats gouden ketting bestaat niet. Het start pas bij 22 krt.
  gemodereerd

 10. Ook benadrukt zij dat vicepresident Ronnie Brunswijk geen 24 karaat gouden halsketting voor haar heeft gekocht.

  Hoezo, Bravo koopt geen gouden ketting toch? Een gouden ketting laat hij maken door een goudsmid omdat hij bezwijkt onder het gewicht van alle goudstaven die hij plundert van de overheid en ook nog geen belasting hierover betaald.
  gemodereerd

 11. Beste Maisha,

  Hoe wil jij de economische problemen van Suriname oplossen?
  Presenteer aub jouw plan.
  gemodereerd

 12. Alles om aandacht te krijgen en aan te stellen. Je deed zo aanstellerig tijdens het protest met je soccershirt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.