‘Messi speelt komend seizoen mogelijk ook in Saoedi-Arabië’

7
Lionel Messi
Foto (c) Tasnim News Agency

In navolging van zijn eeuwige rivaal Ronaldo, gaat ook Lionel Messi mogelijk richting Saoedi-Arabië. Het gerenommeerde Franse persbureau AFP meldde vanmorgen dat Messi een contract heeft afgesloten met een onbekende club.

Diverse media melden dat hij naar de Saoedische voetbalclub Al-Hilal gaat, waar hij een bedrag van 400 miljoen euro per jaar zou kunnen verdienen.

Spaanse media kwamen al snel met het tegenbericht, dat Messi nog geen definitieve keuze heeft gemaakt. In Catalonië wordt nog gehoopt dat de Argentijnse grootheid terugkeert op het oude nest bij Barcelona om daar zijn carrière af te sluiten.

De 35-jarige Messi heeft een aflopend contract bij Paris Saint-Germain. Ronaldo staat sinds december 2022 onder contract bij het Saoedische Al-Nassr.


7 REACTIES

 1. Messi is de allergrootste voetballer op aarde. Ik gun hem het allerbeste. Toch hoop ik stilletjes dat hij naar Barcelona gaat. Maar 400 miljoen euro per jaar is heel veel geld. Waarvoor hij ook kiest, hij blijft de allerbeste sporter voor altijd.
  gemodereerd

 2. Over 4,5 uur op kanaal 17.1 voetbal Real tegen City. Ik ben benieuwd maar ik ga zeker van deze pot genieten. U toch ook?
  gemodereerd

 3. Messi is geen schim van Maradona, vind ik, die een veel mooiere en aantrekkelijkere voetbalstijl had en nog eens een schijnbeweging had. Iets waar ik Messi niet op heb kunnen betrappen. Messi is meer een soort computervoetballer waar ik niet warm of koud van wordt.
  Blijkbaar heeft hij in Qatar geproefd hoe een sharia-maatschappij functioneert en beviel het hem erg.
  Want geld heeft hij genoeg. Voor het geld zou hij het toch niet doen??
  gemodereerd

 4. Messi ,geldwolf niks geen clubliefde , krokodillentranen onbetrouwbaar. Onnozellen die deze valse helden (Ronaldo -Messi-Neymar -Mbape en anderen)
  blijven adoreren. Ik ben geen voetbal hater integendeel maar haat wel al die geldwolven en de mensen die daarmee deze en andere takken van sport kapot maken . Je mag nog zo goed zijn met een bal, maar niemand is zoveel waard en wie dat wel vind is gewoon licht in hun hoofd of hersenloze figuren.
  gemodereerd

 5. Messi heeft italiaans bloed ik lees altijd tijdschrift Histora daarin stond een zeer interessante over romeins en jordaanse nederzettingen in saudi arabie. Wat ik ook altijd al dacht vroegere romeinen( nu italianen) en nu arabieren maar hebben europese bloed romeins daarom vinden arabieren voetbal zo interessant net als de romeinen nu(italianen). Geloof lijkt niet meer belangerijk in saudi- arabie wel geld en voetbal echte romeinse trekken. Ik vond arabieren altijd al op italianen lijken en nu bevestigd amerikaans onderzoek. Messi veroorzaakt altijd aardbeving in de voetbal wereld met zijn gedrag. Echt messi!
  gemodereerd

 6. Als liefde voor voetbal jou tot Romein maakt, is 99% van Europa, Afrika , Zuid Amerika, Caraibisch gebied en Suriname Romein en ben ik geen Romein. Als het van mij afhing zaten Pele, Cruyff, Maradona en Messi hun hele leven in de bijstandswet
  gemodereerd

 7. Ik vond me zelf beter dan Messi, Ronaldo en Neymar, alleen kwam er nooit een scout kijken toen ik voetbalde, anders had ik voor een topclub in Europa gespeeld.
  Maar nu ben ik grasmaaier van beroep en kan amper het hoofd boven water houden !!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.