Huisvriend familie aangehouden na aangifte van seksueel misbruik 6-jarig meisje

10
handboeien
Foto ter illustratie

De Surinaamse politie heeft een 23-jarige man aangehouden, nadat de moeder van een 6-jarig meisje aangifte tegen hem had gedaan vanwege seksueel misbruik van haar dochtertje. De man is een huisvriend waartegen reeds een andere aangifte was gedaan ter zake poging moord en poging doodslag, alsook bedreiging meldt het Korps Politie Suriname.

De moeder van het slachtoffer heeft op woensdag 19 april 2023 aangifte gedaan tegen deze verdachte S.O. Naar zeggen van de aangeefster is hij een goede huisvriend van de familie. Hij haalde het kind op die dag op om met haar in de stad te gaan wandelen en kleren te kopen.

De huisvriend nam echter een andere koers en bracht het meisje naar zijn woning alwaar hij haar seksueel heeft misbruikt. Na zijn daad bracht hij het slachtoffertje terug naar haar huis.Het meisje vertelde haar moeder wat haar was overkomen, waarna de moeder direct naar de politie stapte.

Tijdens het onderzoek bleek uit de administratie dat er tegen deze verdachte reeds een andere aangifte was gedaan ter zake poging moord en poging doodslag alsook bedreiging. Aangezien de dader een bekende is van de politie, werd hij na intensief speurwerk door een gemengd team van de politie in de avond van zondag 7 mei 2023 op een adres aan de Hogestraat opgespoord en aangehouden.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte S.O. hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politie van het bureau Nieuwe Haven en de afdeling Jeugdzaken zijn belast met het verder onderzoek in deze zaak.


10 REACTIES

 1. Hoe kan een moeder zomaar haar kind door iemand van school laten ophalen. Erbij een mannelijk iemand.. Het is een beetje raar! Moeder is in mijn zicht ook medeplichtige!
  gemodereerd

 2. Bindt hem naakt in een Bos met rode mierennest!! en na 5 dagen zijn tollie afhaken!!
  gemodereerd

 3. Ofschoon er reeds aangifte was gedaan tegen betrokkene vanwege mogelijk zware misdrijven moest het eerst zover komen om hem op te sporen en aan te houden.
  Wat bezielt zo’n man ? Je kunt van alles bedenken, maar voor zo’n misdaad is er geen gepaste straf.
  gemodereerd

 4. @ Tani: ik heb niet gelezen dat deze pedofiel het kind van school is gaan halen. Anyway: mooie huisvriend is deze S.O. Ouders, laat je kind(eren) voor en bij niemand. Zelfs papa’s en opa’s zijn niet te vertrouwen. Wat voor straf geef je deze mislukkeling voor deze daad? Misschien een idee van Wiep-Ding om hem op een grote rodemierennest vast te binden en hem vervolgens levenslang te geven voor die andere misdaden.
  gemodereerd

 5. Volgens sommige komt dit door de invloeden vanuit het Westen.
  Wel, vreten jullie me mars.
  Jullie zijn allemaal VERZIEKT in Suriname. Criminaliteit, corrupt, drugs, oplichters, pedofielen, etc. Etc.

  Jullie zijn niet meer de Surinamers van vroeger. Toen men nog normen en waarden had.
  gemodereerd

 6. Tsja, een volwassen vrouw moet je omkopen met cadeaus of charme, als ze dat wil, een kind is makkelijk te manipuleren.
  gemodereerd

 7. Ik zou mijn dochtertje van 6 nooit alleen met een no huisvriend erop uit sturen om inkopen te gaan doen, al was die man zelfs onze huispriester, huispandit of huisbisschop van mijn familie. Wat voor k@, kronkel of @#$& heeft deze moeder in haar hoofd?
  gemodereerd

 8. Vertrouw geen enkele man met je dochter, ook de huisarts, de leraar, broers , neven , ooms, opa , stiefvaders, let er altijd op dat je in de buurt bent. En laat ze nooit bij een man opschoot zitten. Wees zuinig op je dochters zelfs de huisarts kan een gevaar vormen. Wees niet naïef, de mannen hebben altijd dat apparaatje in hun broek die ze zonder batterij te pas en onpas kunnen gebruiken. Wees altijd alert. 1 op 3 meisjes word in de privé sfeer misbruikt.
  gemodereerd

 9. inderdaad een hersenloze moeder , verdomd jou dochtertje is voor het leven getekend , door jou falen als moeder
  gemodereerd

 10. De Surinaamse samenleving is nu echt verziekt zeg! Vader die zijn eigen dochter leven verbrandt , pedofiel die kind van 6 jaar misbruiken. Tjonge tjonge
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.