Vrachtwagen zonder licht veroorzaakt zware aanrijding Afobakaweg en rijdt door

4

Bij een zware aanrijding tussen een vrachtwagen en een Toyota Noah busje afgelopen nacht op de Afobakaweg in Suriname, zijn drie slachtoffers gevallen. Één van hen raakte bekneld en werd door tussenkomst van de Surinaamse brandweer bevrijd.

Vernomen wordt dat de vrachtwagen zonder licht reed richting Paramaribo, terwijl het busje in de tegengestelde rijrichting reed. Hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan is niet duidelijk.

Na de aanrijding reed de vrachtwagenbestuurder door en liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter.

Een van de slachtoffers raakte bekneld. Hij werd door de brandweer bevrijd en met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp waar hij ter observatie is opgenomen. De twee andere slachtoffers werden per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp vervoerd, die mochten na behandeling naar huis.

De politie van Paranam was ter plaatse voor onderzoek. Aan de opsporing van de vrachtwagenchauffeur wordt gewerkt.


4 REACTIES

 1. Dader opsporen en gelijk elimineren deze K..nkerhond!

  sari tori

  Jacko

  Jaacko
  gemodereerd

 2. Zero tolerance beleid invoeren. Overheid moet dictatoriale systemen invoeren betreffende het gedrag en verantwoordelijkheid in het verkeer. Sorry dat ik het zeg maar jullie rijden als beesten. Zelfs in afrika en india zijn ze strakker in het verkeer. Rijscholen stelllen ook niks voor.
  gemodereerd

 3. Leti wan lampu fu 220 volt, da je leten gi ini a go!! A mapiema sabi tog!! te a lamu ne leti, da ye meken tog!! A man disi na wan yorka!1 ini a dungru ei si ala sani!! ano fu mapiema eng!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.