zaterdag, april 27, 2024
HomeUitgelichtStarbucks opent eerste vestiging in Guyana

Starbucks opent eerste vestiging in Guyana

-

Does Travel - naar Suriname

De grootste koffieketen van de wereld, Starbucks, heeft gisteren de deuren van zijn eerste vestiging in Guyana geopend. De koffiewinkel is gevestigd in de Amazonia Mall in Georgetown.

De officiële opening vond plaats middels het doorknippen van een lint door president Irfaan Ali.

Het staatshoofd zei dat hij de komst van Starbucks niet ziet als een concurrentie voor de lokale koffiesshop. Het voegt waarde toe en dat is naar zijn zeggen belangrijk.

Ali merkte op dat Guyanezen moeten beseffen dat ze nu in een ander Guyana wonen en dat elk merk zal komen. “We moeten verbeteren, we moeten beter worden en we moeten ons eigen merk en onze eigen systemen efficiënter maken”, aldus de president van het buurland van Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Wat Ali bedoelde is misschien dat indien hij buitenlandse investeerders wil aantrekken, hij ze ook koffie moet kunnen aanbieden welke ze gewend zijn. Zo gebeurt verwestering dus. De volgende stap kan zijn om een Amerikaanse supermarktketen toegang te geven enz.
    Dit soort lieden zijn zo verblind dat ze geen oog meer hebben voor de belangen van de lokale ondernemers.


    gemodereerd
  2. Jhagihulla , ha ha , de buitenlandse investeerders gaan toch geen koffie drinken uit een bekertje , maar die investeerders komen niet voor de koffie , maar doen zaken dat in hun voordeel zal werken , en dat zal hen daar lukken
    hier in suriname komen de buitenlandse investeerders niet op de koffie , want hier valt niets te verdienen , door de hoge criminaliteit en velen die niet willen werken , en maar de vierde klas van de lagere school hebben gevolgd en daarna al wachten op voedselpakketten , dus die buitenlandse investeerders laten suriname links liggen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES