zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOplichter na meer dan een jaar aangehouden

Oplichter na meer dan een jaar aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De 27-jarige Mohamed F. is donderdagavond in Suriname aangehouden en ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van Jarikaba. Na goed speurwerk van het Directoraat Nationaal Veiligheid (DNV) kwam de lang gezochte verdachte in beeld en werd in samenwerking met het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) op zijn woonadres aan de Oost-Westverbinding in de boeien geslagen.

F. stond vanaf februari 2022 op de opsporingslijst en wordt verdacht van verduistering en oplichting. Op de recente opsporingslijst werd zijn opsporing niet gepubliceerd door het Korps Politie Suriname (KPS).

De oplichter maakte er een gewoonte van om zijn slachtoffers op een zeer listige manier te oplichten. De verdachte kwam met een smoes om auto’s te kopen en hield de kopers voor dat het geld via internet banking overgemaakt zou worden. Er werd steeds een overmakingsbewijs gestuurd naar zijn slachtoffers wat achteraf vals bleek te zijn.

Ondanks dat Mohamed op februari 2022 op de opsporingslijst voorkwam bleef hij toch slachtoffers maken. Op verschillende politiebureaus werd er aangifte tegen deze verdachte gedaan.

Zoals gebruikelijk zal de zaak voor verder onderzoek overgedragen worden aan de afdeling Fraude van de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Hij moet een flinke staaf in zijn R..T krijgen, dan gaat hij luisteren!!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES