10-jarige jongen helpt mee bij drugshandel familie te Meerzorg

5
10-jarige jongen helpt mee bij drugshandel familie te Meerzorg
De drugsdealer Michael geflankeerd door twee drugsgebruikers.

De politie in Suriname heeft afgelopen donderdag een inval gepleegd op een woonadres te Meerzorg, waar drugs werden verkocht. Het gaat om een van de grootste drugsverkopers van meerzorg.

Daarbij zijn drie aanhoudingen verricht. Onder hen een man genaamd Maikel H. die eind januari ook al samen met zijn broer Derren H. was aangehouden voor de handel in drugs. Maikel was na zijn aanhouding toen in vrijheid gesteld, omdat zijn broer Derren verklaard zou hebben dat hij de verkoper was en niet Maikel.

Nadat Maikel vrij was ging hij gewoon door met het verkopen van drugs. De politie kwam er al gauw achter dat de moeder van de mannen, die in een aangrenzend pand woont, ook meehelpt bij deze handel in de verdovende middelen. Zo zou ze ten tijde van de inval, drugsgebruikers die daar aanwezig waren geholpen hebben om voor de politie te vluchten.

De drugs worden geregeld en naar de jongemannen gebracht, door een broer van hun moeder. Die heeft zelf ook een zoontje van een jaar of 10 – 11 die tot grote verbazing van de Surinaamse politie ook mee hielp met drugsverkopen. Het kind zat binnen en verkocht drugs van binnenuit.

De inval werd op bovengenoemde dag gedaan door het Ondersteunings Team Oost (OTO). Daarbij werden er drie aanhoudingen verricht, te weten Maikel en twee drugsgebruikers die op het adres van de dealer aanwezig waren. Deze twee zijn na verhoor heengezonden. De zaak wordt verder onderzocht door politie te Meerzorg.


5 REACTIES

 1. dit zijn geen oorspronkelijke bewoners van su deze komen uit onze buurland illegaal het land in gekomen en komen komen ook het land kapot maken, zulk volk moeten ze nooit de toegang geven om su in komen.
  gemodereerd

 2. Dit is de neks no fout generatie. Sinds de coup van 1980 is een hele generatie op het verkeerde spoor terecht gekomen en weten niet wat goed en fout is. Ze zagen dat sommige leiders met hun hele families alleen maar met drugszaken bezig waren en heel makkelijk geld konden verdienen. Dit voorbeeld hebben ze overgenomen en de huidige regering moet niet alleen puin ruimen, maar ook normen en waarden bijbrengen aan een scheef gegroeide generatie.
  gemodereerd

 3. De jeugd van Suriname, de toekomst en het volk van morgen. Maar met soort jeugd, hebben Suriname en Meerzorg alleen grotere en nog meer zorgen in de toekomst.
  gemodereerd

 4. surinaamse maffia , en maar klagen dat de benzine duurder wordt , maar de drugs worden ook duurder he , want transport kosten gaan omhoog
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.