Attorney General Alliance brengt bezoek aan JusPol minister

1
Attorney General Alliance brengt bezoek aan JusPol minister

Op vrijdag 14 april heeft minister Kenneth Amoksi van van Justitie en Politie in Suriname een gesprek gehad met twee vertegenwoordigers van de non-profit organisatie Attorney General Alliance (AGA).

Als vertegenwoordigers waren aanwezig Fred Niehaus, adviseur en voorzitter van de Make A Difference Foundation en Sean Tonner grondlegger en president van Phase Line Strategies. 

De AGA is een non-profit organisatie waarin wereldwijd buitenlandse functionarissen en partners uit de publieke en private sector samenkomen om complexe kwesties betreft wetgeving en beleid aan te pakken. De AGA blijft haar internationale relaties uitbreiden door middel van rechtsstaat programmering en heeft partnerschappen gevormd in Mexico en Afrika. 

De Internationale uitwisselingsprogramma’s en workshops die via de AGA worden georganiseerd, helpen om wetshandhaving kwesties zoals consumentenfraude, piraterij, mensenhandel en drugs op te lossen.

De AGA heeft meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om de bewindsman uit te nodigen voor de jaarlijkse AGA-gathering. Deze start 19 juni en eindigt 23 juni dit jaar. Deze bijeenkomt wordt van het jaar gehouden in Californië. Tijdens deze conferentie zullen de eerdergenoemde onderwerpen besproken worden.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.