Ruzie gaat gruwelijk mis: vrouw hakt in op hoofd man en steekt hem in brand

6
Ruzie gaat gruwelijk mis: vrouw hakt in op hoofd man en steekt hem in brand
Het lichaam van de man wordt afgevoerd. Het slachtoffer en de dader.

Suriname is weer opgeschrikt door een ernstig moordgeval, welk dinsdagavond plaatsvond in een woning te Tamansari. Dit keer ging het om een uit de hand gelopen ruzie tussen een koppel, waarbij de vrouw de man gruwelijk heeft vermoord met een hakbijl en daarna zijn lichaam in brand heeft gestoken.

De buren merkten die avond op dat de vrouw met vuur bezig was in het huis, waarna ze het bos in rende. Ze namen een kijkje bij de woning, maar niemand reageerde. Ook hun buurman niet. Hierna werd de Surinaamse politie ingeschakeld.

Daar aangekomen deden de wetsdienaren een lugubere ontdekking; in de woning lag het verbrande levenloze lichaam van een man. Zijn hoofd vertoonde diverse hakverwondingen. Het bleek te gaan om de 65-jarige R.D. Hij woonde samen met de 33-jarige vrouw T.K. in het huis.

Volgens de buren kreeg het koppel vaker ruzie na het nuttigen van alcohol. Dinsdagavond is dat flink uit de hand gelopen. Volgens de eerste informatie heef de vrouw de man met een hakbijl aangevallen en op het hoofd geslagen, waardoor zijn schedel gaten vertoonde. Daarna heeft ze het lichaam van de man overgoten met brandstof en in brand gestoken. 

Na de gruwelijke daad is ze het bos in gerend. De politie stelde een zoekactie in. De vrouw werd in het bos nabij aangetroffen en aangehouden (foto onder). Ook de hakbijl werd in het bos aangetroffen en in beslag genomen.

De vrouw werd overgebracht naar politiebureau Richelieu. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Kapitale Delicten.

Man dood in woning aangetroffen; vrouw aangehouden


6 REACTIES

 1. Zullen we het voor de verandering eens hebben over geweld tegen mannen…..of is dit onderwerp niet in lijn met wat men graag bespreekbaar maakt
  gemodereerd

 2. Het is een uitzondering dat bij huiselijk geweld de man het loodje legt en niet de vrouw. Misschien zou het in dit geval terecht zijn, als de dame in kwestie met een ernstige.waarschuwing werd heengezonden door de politie,
  gemodereerd

 3. Maé is boos tog ma waarom Maé, je kon tog weglope ????
  Nou ga jij gevangenis, Paé dood, sari mang Leven zo mooi!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Het wordt steeds vermakelijker in Suriname.
  Hollywood kan hier inspiratie opdoen.
  gemodereerd

 5. Waar zijn al die women rights activists. In dit soort gevallen blijven ze altijd stil. De man zal het wel hebben uitgelokt toch. Vrouwen zijn onschuldige en door mannen onderdrukte wezens.

  Even kijken of deze vragen gesteld mogen worden ?
  gemodereerd

 6. Kijk naar die man die als een lijk eruit zag en een vrouw waarvan je ziet dat ze graag de sexy mevrouw uithangt van 33 jaar. Opa geeft geld en zij geeft seks. Eigenlijk is het een soort privéhoer.. De mensen die geloven dat daar echte liefde kon zijn zien nu het resultaat.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.