Meerdere gewonden na aanrijding tussen twee bussen

3
aanrijding-bussen-Suriname
Beeld (c) Wiresh via Facebook.

Bij een zware aanrijding op de Coppenameweg ter hoogte van kilometer 63 zijn woensdagmorgen zes personen gewond geraakt. Ze werden met vier ambulances vervoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH). Het betreft een aanrijding tussen een personenbus en een bestelbus die vanuit  Coronie richting Paramaribo reden.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat de lijnbus de bestelbus van achteren heeft geramd, met als gevolg de aanrijding. De lijnbus belandde na de aanrijding op z’n zij.

Volgens de politie zaten vier personen in de bestelbus en in de lijnbus meer dan 10 personen. De buschauffeur en de passagiers die voor in zaten werden samen met de vier slachtoffers van de bestelbus met de ambulance vervoerd naar de SEH.

De Surinaamse brandweer werd ingeschakeld om assistentie te verlenen en de passagiers uit het omgekantelde voertuig te halen.

De ambulance van Groningen, Tijgerkreek, Coronie en van het Nationaal Leger werden ingezet om de slachtoffers af te voeren.
Volgens de politie zijn beide bestuurders in het bezit van geldig Surinaams rijbewijs. Ze verkeerden niet onder invloed van alcohol.

De politie van Calcutta was ter plaatse voor onderzoek.

 
 


3 REACTIES

 1. Onder invloed verkeren van alcohol zegt me geen moer. Ze rijden als idioten en zijn soms onder invloed van drugs. Gebruiken dat om niet te slapen.
  In Su is alles mogelijk. Ook degene die in de bus zaten, zijn jullie achterlijk?? Een idioot brengt jullie leven in gevaar en jullie houden je snater. Als je verlamd raak zal je anders janken.
  gemodereerd

 2. Surinamers zijn meestal te laat op een afspraak omdat ze nooooit haast hebben, behalve wanneer ze achter het stuur van een gemotoriseerd voertuig plaatsnemen, dan veranderen ze als bij toverslag in snelheidsduivels van het kaliber Niki Lawman.
  gemodereerd

 3. @ Debby
  Wat je schrijft is deels waar, maar wat moet je doen als je afhankelijk
  bent, van deze bussen ????? Zo dit is huiswerk voor jou, ga maar lekker erover
  denken wat ik schrijf.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.