Draadloos inflight entertainment bij Surinam Airways

5
Draadloos inflight entertainment bij Surinam Airways

Surinam Airways introduceert inflight entertainment aan boord van al haar vluchten. Passagiers kunnen sinds vrijdag op hun eigen laptop, tablet of smartphone films bekijken of muziek luisteren via een draadloos netwerk.

De vliegmaatschappij biedt een variatie aan de nieuwste, klassieke en Bollywood-films, series, kinderfilms en games voor de jonge reizigers.

De muziekliefhebbers kunnen aan boord muziek streamen van de trending albums inclusief alle Suripop-nummers, meldt de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM).

De onlangs geleasde Airbus A340-300 van de SLM, die op de route Paramaribo-Amsterdam ingezet zal worden, staat voor infassering nog aan de grond op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven in Suriname.

Het streven is om de Airbus in mei operationeel te hebben op de Mid-Atlantische route.


5 REACTIES

  1. Niks sinds vrijdag, want vrijdag ben ik met Airhuba (?) ZONDER entertainment voor de kids hiernaartoe gevlogen…dus niet liegen hè SLM?!
    gemodereerd

  2. weer passagiers lokken om iets wat jullie niet kunnen waarmaken , want jullie blinde vloot staat toch te verroesten op zanderij , en hebben jullie al schulden afgelost , zal wel niet , want jullie verdienen ook niets
    gemodereerd

  3. Mensen kunnen niet eens meer genieten van slechts 9 uur stilte. Dan raken ze in paniek en grijpen naar een audio video apparaatje.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.