dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoor bromfietser aangereden voetganger is 61-jarige Ricardo

Door bromfietser aangereden voetganger is 61-jarige Ricardo

-

Does Travel - naar Suriname

De voetganger die op vrijdag 7 april aan de Indira Gandhiweg in Suriname ter hoogte van zondagmarkt werd aangereden door een bromfietser, is de 61-jarige Ricardo Koningferander.

Uit het onderzoek van de Surinaamse politie is naar voren gekomen dat Ricardo de straat op het zebrapad overstak en daarbij door de bromfietser, die met een hoge snelheid was, werd aangereden. Ricardo kwam door de botsing tegen een stilstand voertuig dat langs de weg stond geparkeerd stond aan, met voor hem het noodlottig gevolg.

De bromfietser J.J. die ook bij de aanrijding gewond raakte, werd naar het ziekenhuis gebracht en mocht na medische hulp naar huis.

Het lichaam van Ricardo is ter obductie in beslag genomen. De bromfiets is ter herkeuring in beslag genomen door de politie terwijl de schade van het stilstand voertuig werd opgenomen in belang van het onderzoek.

De zaak is in verder onderzoek bij de afdeling Verkeerunit regio Midden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. “De bromfietser J.J. die ook bij de aanrijding gewond raakte, werd naar het ziekenhuis gebracht en mocht na medische hulp naar huis”
    Mar Ricardo stak iver bij het zebrapad eb deze idiote bestuurder mocht naar huis?????? Niet aangehouden???? Bij het zebrapad ben je toch verplicht te stoppen wanneer iemand wil oversteken????? Of gelden die regels niet in Suriname?????


    gemodereerd
  2. Waarom is deze snelheidsduivel na behandeling naar huis gestuurd? Het is de hoogste tijd dat er wetgeving komt dat verkeersdeelnemers ALTIJD voorrang hebben op een voetgangersoversteekplaats, zgn. zebrapad. Ik heb eens meegemaakt toen ik met vakantie in Suriname was, dat zelfs de politie niet stopt.


    gemodereerd
  3. hier als voetganger ben je vogelvrij verklaard door alle bromfietsers , motoren , auto’s , trucks en ook alle zwaardere voertuigen , trouwens fietsers zijn ook vogelvrij verklaard ,, en velen hebben geen rijbewijs voor die voertuigen
    en het heenzenden van deze gasten blijkt nu normaal te zijn he amoksi


    gemodereerd
  4. @Filia…die wetgeving is er maar het wordt niet nageleefd en er wordt door KPS ook niet gehandhaafd als men zich niet eraan houdt. Zodra je iemand richting zebrapad ziet lopen moet je als bestuurder al je snelheid zodanig hebben verminderd dat je makkelijk kan stippen..een voetganger bij een voetgangersoversteekplaats heeft ALTIJD voorrang. Waarom kunnen we ons in het buitenland aan regels houden maar in eigen land niet????


    gemodereerd
  5. Ik snap ook niet waarom deze snelheidsduivel naar huis is gestuurd. De snelheidsduivel moet worden aangeklaagd wegens door door schuld.

    Het slachtoffer bevond zich toch op het ZEBRAPAD?

    DOOD DOOR SCHULD IS EEN STRAFBAAR FEIT!! EN JE STUURT DIE MAN NAAR HUIS???


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES