dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Nieuwe' SLM Airbus voor Mid-Atlantische route aangekomen in Suriname

‘Nieuwe’ SLM Airbus voor Mid-Atlantische route aangekomen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De geleasde Airbus A340-300 van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), die op de route Paramaribo-Amsterdam ingezet zal worden, is zojuist aangekomen op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven in Suriname.

Het toestel vertrok vanochtend vanuit Amman, Jordanië en is rechtstreeks gevlogen naar Suriname.

Het Sloveense bedrijf Skubin Design heeft de Airbus van de SLM huisstijl voorzien. De bestickering gebeurde in opdracht van de leasemaatschappij V2 aviation uit Dubai.

Nog nooit had het bedrijf zo een groot vliegtuig aangepakt. Het kostte vier dagen om de huisstijl van Surinam Airways op de Airbus A340 te lijmen. Het werk is uitgevoerd door vier medewerkers van Skubin Design bij MRO Joramco in Amman.

Het vliegtuig zal nog enige tijd aan de grond blijven op de luchthaven voor infassering door de burgerluchtvaart autoriteit (Casas). Het streven is om de Airbus in mei operationeel te hebben op de Mid-Atlantische route.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. dus ook deze kerosine verslindende vogel staat twee maanden aan de grond , dus het kost alleen maar geld , en nog eens geld , de president zal wel weer geld van het volk gebruiken om alles te betalen , verdomd gebruik dat geld voor de gewone bevolking en laat die slm toch vallen , of gaat u die 100 miljoen US$ die ze aan schulden hebben ook betalen
  hopelijk valt deze regering snel , u zal niet meer in de politiek zijn,
  de paarsen -geel-zwarten en die roden zullen dan de genade klap geven aan ons Suriname


  gemodereerd
 2. Vliegen wordt straks een luxe voor mensen die heel goed verdienen. De klimaatlobby heeft gezorgd voor vliegbelasting en Jo Biden heeft gezorgd voor hoge energieprijzen.
  De KLM heeft ervoor gezorgd dat mensen die naar Suriname vliegen, een dure ticket moeten kopen.
  Immers, Suriname is Eldorado en als je daar landt komen de Indianen je gratis een paar kilo goud geven in ruil voor je sneakers.


  gemodereerd
 3. De SLM blijft een zeer lucratieve yangpatoe voor de hoge heren. Die zullen ze nooit laten vallen zotezien. Ipv met prijsvechters in zee te gaan geven ze Klm nog steeds hun monopoliepositie de ticketprijzen zijn absurd hoog van de Klm en van de SLM weet je nooit of de hun volgende vlucht wel of niet kunnen uitvoeren.


  gemodereerd
 4. Ik wens de SLM en alle Surinamers, toeristen sten die er mee gaan vliegen het beste toe.

  Vertrouwen in eigen kunnen.


  gemodereerd
 5. Het is belangrijk dat dit toestel zo snel mogelijk wordt ingezet nadat aan alle formaliteiten is voldaan zodat de passagiers niet zijn overgeleverd aan de kapitalistische grillen van de KLM. De KLM kan de prijs niet meeer opdrijven omdat er concurrentie op de lijn is. De inzet van dit toestel komt alle passagiers ten goede. Proficiat SLM. Ik hoop dat de boef, de broer van Lonnie Brunswijk die luchtvaartingenieur is, zo ver mogelijk met zijn poten afblijft van de exploitatie van dit toestel.


  gemodereerd
 6. Voor nog geen 200 euro slaap ik in een mooi hotel en lig ik heerlijk aan een Turks strand, blauwe zee, lekker eten en vooral vriendelijke en professionele service. Gaan jullie allemaal maar naar jullie zogenaamde “swietie sranang” met muskieten, dieven, geen service en nog veel meer ongenoegen.

  Vanaf februari 2024 ga ik heerlijk 6 maanden per jaar in het vriendelijke Thailand wonen waar ik ook kan genieten van heerlijke manja’s, kokosnoten en heerlijk fruit. De wereld is groter dan Suriname toch?


  gemodereerd
 7. kodjo , wat Sabi Furu zegt zal gebeuren , mensen met veel geld kunnen straks een ticket kopen zoals jou chan en andere gasten , dom dom dom dat de slm nog steeds een staatsbedrijf is , ze verdienen geen cent en de schulden worden steeds hoger , maar jou chan springt bij met geld van het volk
  je moet alle staatsbedrijven privatiseren , de slm zal dan zeker verdwijnen want geen particulier bedrijf zal de slm overnemen met die torenhoge schulden en veel personeel en oude geleasde vliegtuigen hebben , kodjo hebt jij wel veel geld


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES