Politie zoekt 36-jarige Braziliaanse smokkelaar

3
Politie zoekt 36-jarige Braziliaanse smokkelaar

De Surinaamse politie heeft vrijdag een opsporingsbericht gepubliceerd waarbij de procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname vraagt om de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de Braziliaan Michel Costa E Silva.

De verdachte is geboren op 13 november 1986 in Brazilië en zou wonen aan de Draaikeverstraat in het district Paramaribo.

Costa E Silva wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan deelneming criminele organisatie artikel 188 van het Surinaams Wetboek van Strafrecht en overtreding van de artikelen 1,2 en 3 van de Wet tegengaan Smokkelen juncto artikel 1 lid 1 sub 20 en de artikelen 2, 3 en 4 van de Wet Economische delicten.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte  wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Fraude & Economische delicten op de telefoonnummers 455830/451313, het Command Center (CC) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


3 REACTIES

 1. Zoals de politie massaal aanwezig was voor vreedzame protesten kunnen ze hun kont lichten en de criminelen gaan zoeken.
  De politie is onze vijand, schrijf dat op.
  gemodereerd

 2. Maar er zijn zo veel 36 jaar oude drug smokkelaars in Brazilië. Dan ik denk dat ze kunnen makkelijk eentje vinden.
  gemodereerd

 3. Loof een prijs (geld/dinheiro) uit en tientallen, zoniet honderden brazilianen zullen aangeven waar hij zich verbergt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.