Man aangehouden voor diefstal airco politie-unit VCB tijdens protestdemonstratie

8
politie-unit VCB omgekanteld
De politie-unit werd omgekanteld door relschoppers.

De Recherche van Regio Paramaribo heeft op maandag 20 maart de 39-jarige verdachte A.S. aangehouden.

Deze verdachte heeft zich tijdens de protestdemonstratie van vrijdag 17 februari schuldig gemaakt aan diefstal van een airco, die bevestigd was aan de politie-unit voor de Volkscredietbank (VCB) aan de Waterkant.

Met assistentie van twee andere manspersonen werd de gestolen airco in de auto van A.S. ingeladen en daarna aan een onbekende man verkocht, meldt het Korps Politie Suriname.

A.S. is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van de heler en de twee andere verdachten wordt gewerkt.


8 REACTIES

 1. Nu heeft die abangie een airco nodig om zijn achterwerk af te koelen in de gevangenis……
  gemodereerd

 2. ohh dit soort “nieuws” hoeft niet meer in de krant te komen want we weten allemaal hoe het zal aflopen…”in the heat of the moment” volgens mevr nibte… dus the rest is history. deze dieven staan asap weer VCB om het winkelend publiek lastig te vallen of te wachten op dtv of culturu tv voor weer een stom inhoudloze interview
  gemodereerd

 3. Ai famiri, vroeger had de politie eer & aanzien. Maar vele zonen & dochters van Hermandad rijden de afgelopen jaren flinke scheve schaatsen. Maar dat geeft de abanies geen recht om bezittingen van de Staat te roven. Ik zeg een sweet koti go is op zijn plaats.
  gemodereerd

 4. Ergens verdient deze boef toch een pluimpje. Hij kan snel handelen😄
  Jammer dat hij zijn inventiviteit niet aanwendt om positieve dingen te doen. Lock him up.
  gemodereerd

 5. Die man had zo een honger dat hij ijzer kon eten.Daarom zegt men ook.Honger is een scherpe zwaard.
  gemodereerd

 6. Dit bedoel ik nu, ze stelen en roven erop los. Als ze nog een brood stelen, tot daar aan toe, maar nee alleen maar goederen die ze weer kunnen verkopen aan helers die geen vragen stellen en meehelpen dit systeem in stand te houden.
  gemodereerd

 7. Ik hoop dat de politie-unit voor de Volkscredietbank (VCB) aan de Waterkant z.s.m. terugkomt. Het draagt bij aan de veiligheid van de Surinaamse gemeenschap.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.