Uit Frans-Guyana gesmokkelde Heineken onderschept in winkelgebouw Papatam

9
Uit Frans-Guyana gesmokkelde Heineken onderschept in winkelgebouw Papatam

De douane in Suriname heeft een grote partij uit Frans-Guyana gesmokkelde dozen Heineken onderschept in een winkelgebouw te Papatam.

Het gaat om dozen inhoudende 24 flessen van 250 ml. De partij is in beslag genomen.

Districtscommissaris Clyde Hunswijk drukt de winkeliers op het hart om hun goederen via de legale wegen te betrekken ter voorkoming van ongerief.

De douane zal niet ervoor schromen om hard op te treden tegen winkeliers die zich niet houden aan de wettelijke regelingen om aan hun waren te komen.


9 REACTIES

 1. Dan hebben de corruptelingen niet genoeg tjoekoe gehad zeker…

  Van alles wordt er vice versa gesmokkeld, zelfs militairen kopen ze om.
  gemodereerd

 2. Deze bier is bedoeld voor de Nederlandse militairen, die binnenkort komen trainen in Suriname.
  Zonder bier kunnen ze niet goed functioneren.
  Geef deze partij bier aan de Nederlandse militairen, en dan hebben ze de beste tijd van hun leven gehad in Suriname.
  gemodereerd

 3. Bij zo een vondstgewoon het gesmokkelde de rest van de winkelwaar vernietigen en de winkelier een verbod om zaken te doen voor 3 maanden opleggen naast tevens ontneming van zijn geld(dat mogelijk door deze handel is verkregen)
  gemodereerd

 4. En waar gaat de Heiniken naartoe?? Jullie kliekje gaat het zelf zuipen. Vreemd dat jullie de benzi e smokkel niet zien mr dit wel. Tot in de berging van de winkel. Toen de brand er was met staatsmiddelen, was ht olie voor binnenland. Brood van fernandes gaat met bak en al nr Frans Guyana. Ook smokkel maar met toestemming.
  gemodereerd

 5. ter voorkoming van ongerief.
  hier hoort maar 1 opmerking bij, de opmerking van “ons” hinnikende asie bouterse
  Je weet toch hehehehe
  Btw leeft hij nog
  gemodereerd

 6. Ik denk eerlijk gezegd dat de kratten Heineken binnengesmokkeld zijn door de Nederlandse militairen, die op Jungle training hier zijn. Een Bakra militair komt zijn hangmat niet uit als het op een dag warmer wordt dan 24⁰ C en er geen koude pils te verkrijgen is.
  gemodereerd

 7. Heineken lacht in zijn vuistje , gratis reclame voor hen en het bier is al betaald , dus ,
  en die Nederlandse militairen drinken geen Heineken maar Grolsch Kanon of Schutters bier een passend biertje voor de militair

  ja paarse parbo zuipers , dat is bier voor nietsnutters die dagelijks in hun hangmat liggen en lekker duur he
  zeker ’s nachts op roofpad geweest
  gemodereerd

 8. Heineken stuurde ik met containers naar SR Bouta deed nooit lastig,via de luxemburg route belastingvrij naar SR,daar betaalde ik 6% over het vrije bedrag en verkocht ijskoude Heineken voor 75ct en haalde mijn btw terug via Luxemburg,en pakte 25 ct per biertje.iedereen lij

  dat kan nog steeds op deze wijze alleen willen ze meer meer meer meer smeergeld en kost het 75ct meer omdat die corrupte klootzakken zoals Ronny B nooit genoeg hebben

  sari tori
  gemodereerd

 9. Zouden in beslaggenomen goederen welke geen “winsf” opleveren voor de staat niet onder betrouwbare toezicht VERNIETIGD MOETEN WORDEN. De indruk bestaat dat okk deze bier onrechtmatig gebruikt wordt net als drugs, benzine, sigaretten en andere bruikbare inbeskaggenomdn. Goederen. Zie artikel over vervangen slot op container door draaideur inspectrice in KPS.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.