donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrugsdealende visser aangehouden in vissersdorp

Drugsdealende visser aangehouden in vissersdorp

-

Does Travel

De politie in Suriname heeft afgelopen vrijdag deze 36-jarige visser tevens drugsdealer in het district Commewijne aangehouden. Een gemengd team van de Surinaamse politie van Regio Oost was al geruime tijd bezig informatie over hem te verzamelen.

De verdachte maakte er namelijk een gewoonte van om vanuit Paramaribo naar het vissersdorp Pomona te komen, om daar drugs te verkopen. Vrijdag werd de man genaamd Peter P. alias ‘Rasta’ uiteindelijk aangehouden.

Volgens het Korps Politie Suriname zat de verdachte in een vissersboot en had hij een rugtas bij zich met daarin een grote hoeveelheid drugs, waaronder crack, cocaïne, marihuana en hasj. Deze zijn in beslag genomen.

P. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek ter zake overtreding van de wet verdovende middelen in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. Dacht je dat ze alleen van visvangst leefden??
    Smokkel met vergunning van Suriname.


    gemodereerd
  2. Ik blijf erbij en jullie zullen zeggen dat ik discrimineer maar als deze jongen een beurs had gekregen dat ws hij nu doctor. Het komt door de VeeHaPee


    gemodereerd
  3. Waarom dat balk voor zijn ogen plaatsen ? Laat iederéén zien wie hij is Privacy ????? ”Ja een dikke middelvinger, voor hem”

    sari tori

    Jack

    Jacko


    gemodereerd
  4. Juspol, defensie en CIVD moeten wel de jodige informatie hebben over de activiteiten voor de Surinaamse kust. De Guyanezen vormen slechts 1 criminele tak van vissersbendes, zeerovers, smokkelaars, huurmoordenaars en ander gespuis.

    Er is bijna geen controle voor de kust en de kustgebieden. Smokkel is heel gemakkelijk. In andere landen schiet de marine/ kustwacht een illegale boot tot zinken, in Suriname???…


    gemodereerd
  5. Op een vraag van de RC hoe hij als visser aan de drugs kwam verklaarde hij dat het bijvangst was.


    gemodereerd
  6. Maar misschien heeft de politie niet begrepen zijn visplan. Hij wil misschien die vissen maken verslaafd zodat ze worden makkelijk om te vangen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES