dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist rijdt achteruit en knalt tegen politiewagen en busje

Automobilist rijdt achteruit en knalt tegen politiewagen en busje

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van deze witte auto (foto) heeft zaterdagavond een merkwaardige aanrijding veroorzaakt op de kruising van de Coesewijnestraat en de Rust en Werkweg in Suriname. De automobilist reed ineens keihard achteruit en knalde daarbij tegen een politieauto en een busje.

Het verkeersongeval vond rond 21.00u plaats op bovengenoemde kruising. De pro-wagen van bureau Santodorp reed richting de Nieuw Weergevondenweg. In de tegengestelde richting stond een busje voorgesorteerd om bij het verkeerslicht af te slaan.

De man met de witte auto stond bij de inrit van een winkel nabij het kruispunt en reed plotseling in volle vaart achteruit. Hij knalde daarbij tegen de achterkant van het busje en de zijkant van de politiewagen, waar een inspecteur in zat.

Niemand raakte gewond. De schade aan de voertuigen is aanzienlijk.

Waarom de bestuurder zo naar achteren reed is niet bekend. De politie van Santodorp en Latour kwamen ter plaatse en zijn een onderzoek gestart.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. de bestuurder was zeker zo stoned als een garnaal en dacht dat het 24 maart was hij wilde alvast een politie uitschakelen


    gemodereerd
  2. Die Bakru gemeenschap van de Coesewijnestraat is erg opstandig. Er moet iets gebeuren daar om dolende zielen tot rust te brengen. Geloof het of niet maar vroeger gooide men een steen op de plek des ongeluk en riep de geest van de gewonde of overledene weg van de ongeluksplek.


    gemodereerd
  3. Even niet opgelet en boem klaar is Kees, misschien net wat @ Wat schrijft. Kan ook zijn dat hij/ zij niet in het bezit is, van een
    geldige Su rijbewijs, dat toch ook al niet veel voorstelt.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. Mi de haast zeker taki a chauffeur ben njang wan sani. Wat hij precies “gegeten” had moet diepgaand onderzocht worden.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES