VIDEO: Spoed vergadering leerkrachten KOB over te voeren acties

9
VIDEO: Spoed vergadering leerkrachten KOB over te voeren acties

De Katholieke Onderwijzersbond in Suriname (KOB) heeft zaterdagmorgen een algemene ledenvergadering gehouden, waar een besluit werd genomen voor eventuele acties.

Uit de ALV is naar voren gekomen dat de KOB-leerkrachten vanaf maandag gaan staken.

De opkomst was groot. Bekijk de live video hier:


9 REACTIES

 1. Je zou toch denken dat mensen met een opleiding, die andere moeten opleiden hun verstand zouden gebruiken.
  Iedereen in Suriname wil meer, maar wie gaat dat betalen en hoe. Je kan de drukpersen wel aanzetten maar dat leidt onvermijdelijk tot hyperinflatie. De Wereldbank en het IMF gaan dat ook niet financieren. Integendeel .
  Ik zie maar een mogelijkheid, haal het bij de vorige regering. Leg beslag op al hun bezit wat ze onmogelijk rechtmatig verdient kunnen hebben met hun reguliere werkzaamheden en gebruik dat voor de economische ontwikkeling van Suriname.
  gemodereerd

 2. Haal het bij iedereen die onrechtmatige manier feld verdient …drugsdealers…goud sector…hout sector.Het belastingsysteem moet helemaal vernieuwd worden. In een landen waar het belastingsysteem up to date is zien je weinig tot geen werkelozen met dure auto’s en dure huizen….de Belastingdienst komt gelijk ip je dak…kan je niet verklaren hoe je eraan komt, wordt het geconfisceerd. Zo moet het ook in Suriname. Het land loopt teveel belastinggeld mis. Begin ook bij de douane die handelaren tegen betaling van een tjoekoe, hun goederen geven zonder inklaring op te maken en zonder belasting te betelalen….ook daar loopt het land veel belasting inkomsten mis
  gemodereerd

 3. Het wordt weer tijd om wat nullen achter de cijfer te zetten.Gelijk maar drie nullen,Zijn de mensen dan even stil want ze zijn bezig de nullen te tellen.
  gemodereerd

 4. Lijkt wel dat er een weddenschap gaande is, wie gaat de volgend staking aankondigen. Geld, geld en nogmaals geld, dat wil men zien. Zeer zeker is dat vaak noodzakelijk, echter kan niemand aangeven waar het geld vandaan moet komen. Schrok even van de vele, soms rare toelagen van de PA’s.
  gemodereerd

 5. Onderwijzerbond blijven maandag thuis,ze kunnen niet verder met een karig loon.HaHa straks helemaal geen loon.
  gemodereerd

 6. A3, is jou oproep, als ik het goed heb begrepen, ‘het geld halen bij de vorige regering’, aan de regering Santokhi/Brunswijk gericht. Individuele burgers of private instanties kunnen dat niet.

  Moen, als deze regering gaat doen wat jij voorstelt dan zijn wij misschien eindelijk verlost van één onze zware hebi, waaronder leden van de huidige (en ex) regering en oppositie.
  gemodereerd

 7. @ Pony wie gaat het anders doen. Stel een onafhankelijke onderzoekscommissie met geen binding met Suriname aan en neem een ondertussen in de DNA een pluk ze wet aan.
  gemodereerd

 8. @Pony ik vergat even get heikele punt van financiering. Ik denk dat de Nederlandse regering dit graag zal financieren, misschien willen zelfs wel de nodige financiële rechercheurs leveren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.