vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoor militair geschoten inbreker is oud-bekende van de politie

Door militair geschoten inbreker is oud-bekende van de politie

-

Does Travel - naar Suriname

De inbreker die dinsdagavond op een erf aan de Lalla Rookhweg op heterdaad werd betrapt en beschoten door een militair, is een oud-bekende van de politie in Suriname. Het gaat om de 48-jarige Jurgen B.

Waterkant.Net sprak hierover met een familielid van de militair D.K., die aangaf dat ze vaker last hebben van inbraken.

De hoofdbewoner zou die avond een man op het erf hebben ontdekt. Ondanks de hoge schutting en het feit dat de poort op slot was, begaf de dief zich toch op het terrein van de bewoner. De militair aarzelde geen moment en schoot na een waarschuwingsschot gericht met een jachtgeweer op de ongewenste gast.

De eigenaar wist in eerste instantie niet of de dief geraakt was. Later toen de politie ter plaatse arriveerde bleek dat een man met een schotwond aan zijn zitvlak, gewond voor het fastfood restaurant Popeyes aan de Lalla Rookhweg lag. Het bleek te gaan om de oud-bekende van de politie Jurgen B. (48).

Hij was aanspreekbaar en werd vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het jachtgeweer van de militair is gedekt middels een vergunning. Hij werd door de Surinaamse Militaire Politie (MP) overgebracht naar de brigade.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Je hoeft niet te kijken of hij vergunning hft voor zn jachtgeweer. Hij moest niet in zn kont schieten. Hij moet gewoon voorgoed van anderen hun spullen afblijven


  gemodereerd
 2. Jammer dat deze pleuris hond, niet dood is !(Recidivist)

  bung tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Triest maar echt medelijden met Jurgen van 49 jaar kan ik niet hebben. Hoe komt het toch dat men op zo een hoge leeftijd nog het beroep van professionele inbreker en dief uitoefent. De militair heeft juist gehandeld en dient het OM van strafvervolging af te zien. Hadden de winkeliers op 17 februari 2023 ook hetzelfde gedaan met de plunderende bende Abanies.
  Hoorde de rechtse populist en racist Limbo weer eens hoog van de toren blazen. Volgens Limburg heeft het Kabinet dankzij de incidenten van 17 februari besloten om een nationale dialoog aan te gaan met de burger.
  Met andere woorden zijn de incidenten vruchtbaar geweest. Ach ja wat moet je verwachten van een onderontwikkelde baboon die zijn zakken onder de fascisten van de NDP goed gevuld heeft?


  gemodereerd
 4. Met een BB patroon en ietsje hoger mikken zou de boef in midden gesneden zijn.Een gat zo groot in het lichaam dat een VW er door kon rijden.Jammer dat de MP op dia hoogte mikte.


  gemodereerd
 5. Sluit deze crimineel voor lange tijd op en niet voor1 of 2 weken.
  De buren gaan dan gerust slapen met deze crimineel in de gevangenis.


  gemodereerd
 6. een bekende van de politie , dus ook een bekende van het paarse OM en het paarse hof , en madam zal weer zegevieren dat hij weer vrij komt


  gemodereerd
 7. kies eng moi,..hij kan een tijdje niet zitten en heeft pijn bij het poepen!
  Medaille voor de militair!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES