ABOP: “All hands on deck voor herstel van Suriname”

24
Ronnie Brunswijk

“Suriname staat economisch op een heel moeilijk kruispunt en heeft daarom iedereen nodig om een constructieve bijdrage te leveren, zodat het goed afloopt met het land. Ongeacht de etnische achtergrond zullen wij als rechtgeaarde Surinamers de handen in één moeten slaan om Suriname als een aantrekkelijk land te behouden. Alles wat de eenheid tussen de etnische groepen verstoort moeten wij ook samen de kop in drukken.”

Dat zei de Surinaamse vicepresident Ronnie Brunswijk, in de hoedanigheid van ABOP-voorzitter, op dinsdagavond 28 februari tijdens de installatie van 17 kernen in kiesdistrict Paramaribo. Dit gebeurde bij het ABOP coördinatiecentrum aan de Keizerstraat.

Hij riep de partijleden op het hoofd koel te houden in de huidige nationale economische crisis. Volgens de ABOP- leider is het principe ‘all hands on deck’ nu dringend nodig. Hij is blij dat de gele partij blijft groeien naar het nivo van een multietnische beweging.  Vooral met de eventuele wijziging van het kiestelsel, zal de  verkiezingstrijd het hevigst zijn in Paramaribo.

Met de installatie van de kernen verspreid over de verschillende ressorten in de hoofdstad, verwacht hij dat er vanaf nu hard gewerkt zal worden voor het behalen van meer zetels. Daardoor kan de ABOP nog blijven in de regering om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het hele land.


24 REACTIES

 1. Deze man is de stelende bende samen met leo en de worst vrouw , die het land naar de afgrond breng en onze president de schuld krijgt.
  gemodereerd

 2. Meer zetels behalen om in de regering te zitten zodat abob het land kan vernietigen, bedoeld hij zeker. Wat een lachertje want hij weet altijd niks en houd hij maar de staart van de olifant. Dus geloof ik hem ook niet.
  gemodereerd

 3. Als bravo meent wat hij zegt dan vraagt hij zijn broer leo brunswijk om te bedanken voor de functie bij EBS.

  Als hij dat niet doet, houdt hij het Surinaamse Volk voor de gek.

  Suriname heeft de juiste man nodig voor de juiste functie. Iemand die weet van de hoed en de rand, ervaring heeft in de EBS en niet iemand die denkt hoe hij zijn zakken met valuta kan vullen.
  gemodereerd

 4. Brunswijk schijnt te vergeten dat de Indianen nu wel kans maken op 1 of twee zetels. Door de geografische spreiding van de indianen haalden ze – bij het oude stelsel nooit de drempel voor een zetel. Als nu bij het nieuwe stelsel alle stemmen worden samengeteld zullen ze zeker de drempel halen. Dus Indianen, begin nu jullie politieke kandidaten de nodige politieke scholing te geven.
  gemodereerd

 5. 17 kernen met 17 leden 🙃.

  In plaats van je op te trekken aan je coalitiegenoot, verval je in oeroude, vastgeroeste, middeleeuwse politieke onhebbelijkheden.

  Laatste kans voor abop, stel een (normale) daad en trek al je familie-leden terug.
  Als ze ‘moeten eten’, vinden ze ergens anders wel een baan. Werk zat.

  Laatste kans!
  gemodereerd

 6. Ronnie ik verzoek je hoor. Kom geen barmhartige samaritaan spelen nu. Jij hebt vaker uitspraken gedaan om verdeeldheid te creëren tussen vooral de marrons en hindoestanen dus verbeter de wereld en begin bij jezelf. Onder jouw leiding zal het alleen maar slechter gaan met het land want geen enkel ader land gaat met je samenwerken vanwege je crimineel overleden en veroordelingen.
  Als je het echt met Suriname en met alle Surinamers meent, treedt je helemaal uit de politiek en ga je rustig in hangmat liggen wachten tot ze je komen halen.
  gemodereerd

 7. Brunswijk moet maar eerst aan de Surinamers komen verklaren hoe hij over politieke onderwerpen denkt. Wat is zijn ideologie en wat is zijn visie? Mijn inziens weersiegelt Brunswijk zijn achtergrond hoe hij denkt en hoe hij handelt. Wat hebben we aan een man die denkt politiek goed bezig te zijn door geld vanuit helikopters te strooien. ” A nai woko so “.
  Brunswijk en Santokhi maken zich continu schuldig aan systematische overschatting van hun kunnen. Met name bij de VHP ontbreekt het aan kader die de problemen van het land kunnen oplossen. Het is ni deuidelijk geworden dat er bij de NDP veel beter geschoold en ervaren kader rondloopt.
  gemodereerd

 8. Laten alle mensen van de regeting en hun vrienden en familieleden NIET meer gratis tanken, gratis telefoon en internet, gratis licht en water, dan wordt er al miljoenen bespaard. Vergeten hoe Bibis minister en die van volksgezondheid het arme volk had opgescheept mt die telefoonkosten??
  gemodereerd

 9. Meneer VP, wees duidelijk wanneer u iets van het volk vraagt. Een constructieve bijdrage is een verzamel begrip en is subjectief. Wat vraagt u nu precies. Geef ook het juiste signaal af en laat zien dat alle bevolkingsgroepen gelijk worden behandeld. Creëer mogelijkheden, zodat iedereen gelijke kansen heeft.
  gemodereerd

 10. ABOP het is jullie verantwoordelijkheid voor het helpen waarmaken herstel Suriname.
  Help om het waar te maken.
  gemodereerd

 11. Natuurlijk gaat de Vice-president “All hands on deck” zeggen, dan kan de ABOP verder gaan met stelen van stukken grond en benoemen van family and friends. En de president kijkt er naar en durft geen maatregelen te treffen. Wie gelooft de vice-president nu sinds zijn uitspraak van “ mo saka a koers” en sindsdien is de koers van 25 naar 35 gestegen. Wat een leugenaars allemaal. Het enige waarmee de vice-president bezig is, is campagne voeren en leugens verkondigen.
  gemodereerd

 12. Look who`s talking,..begin belasting te betalen van al je goud consessies,en VERNEDER mensen die op jou lijken niet tot kippen ,om ze uit een helikopter met een paar waardeloze srd`s blij te maken.verdwijn van het toneel INTERPOL eh zoekoe joe.je bent van generlei waarde voor SURINAME,knoop dat goed in die harde cocosnoot op je nek.
  gemodereerd

 13. Ik hoor Brunsie en Somo altijd praten over MEER ZETELS: Alles wat de klok slaat NA MORO ZETELS.

  Ik hoor ze nooit praten over hoe ze het land denken economisch welvarender te maken.

  De partijen VHP, ABOP en PL na soso FRIENDS AND FAMILIES.

  VAN DEZE PARTIJEN VERWACHT IK HEEL WEINIG OM HET LAND OP TE BOUWEN.

  Van Santhoki had ik heel veel verwacht en daarom ben ik ook heel diep diep diep TELEURGESTELD.

  SANTHOKI HEEFT ZIJN FRIEND AND FAMILIES EN ETNISCHE BENOEMINGEN BELEID MASKER LATEN VALLEN.
  gemodereerd

 14. Als criminelen all hands on deck zeggen bedoelen ze graaien met beide handen samen met familie en vrienden. En zijne exxxelentie waar is bordo aan het dokken?
  gemodereerd

 15. Dit is niet door bravo geschreven, want hij heeft een cumulatief IQ van een schoenmaat !!
  gemodereerd

 16. Begin dan alvast de 90% goudconcessies die op jouw naam staan terug te geven aan de Staat van het Rep. Suriname dan praten wij verder Basja. Ga hier niet het beeld neerzetten dat jij om het volk geeft. Het gaat jou en jouw partij alleen maar om macht en plunderen van Staatseigendommen. Een schop onder je olo moet je krijgen. Met je valse masterdegree.
  gemodereerd

 17. Laten ze dan eens ophouden zich er mee te bemoeien en hun tegenwerking te staken. De beste daad zou zijn al hun functionarissen te laten vervangen door niet partijgebonden experts.
  gemodereerd

 18. Van kwaad tot erger!
  Weer een veroordeelde op de troon.
  Goed nieuws voor familie en vrienden.
  gemodereerd

 19. Look who’s talking. De man die gekwalificeerde én capabele personen op ministeries heeft doen vervangen door zijn ongekwalificeerde, op zijn hoogst half geletterde, incapabele familieleden, doet zó een uitspraak. Dit is de dief die schreeuwt houdt de dief. Brunswijk is de laatste die dergelijke uitlatingen moet doen, want hij maakt zichzelf belChelijk daarmee. Bij degene die als een echte racist alle blakamans oproept zich te bundelen, durft over multi etniciteit in zijn partij te praten.
  Deze visieloze leeghoofd zou zo snel mogelijk vervangen moeten worden. Bouterse had gelijk toen hij zei dat deze man geen iq heeft, maar wel pk!
  gemodereerd

 20. Ron heeft genoeg geld om alle Braziliaanse stemmers in Paramaribo Noord te beïnvloeden.
  gemodereerd

 21. door dit gedoe zullen steeds meer aanhangers van de abop zich naar Paramaribo begeven , mensen de criminaliteit zal toenemen en ook de spanningen tussen de bevolkingsgroepen zal toenemen , en brunswijk weet als het kiesstelsel veranderd wordt hij zich meer moet focussen hier in Paramaribo- Wanica dan in het binnenland
  gemodereerd

 22. De vraag die aan Lonny gesteld moet worden is welk kader hij binnen z’n partij heeft die instaat is om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het land.
  Als het kiesstelsel gewijzigd is en er komen verkiezingen, kan hij inpakken!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.