dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie14-jarige Lekisha vermist sinds zondag

14-jarige Lekisha vermist sinds zondag

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft vanmorgen een opsporingsbericht naar buiten gebracht van de 14-jarige Lekisha Jozefzoon. Het tienermeisje is op zondag 19 februari tegen 19.00u van huis vertrokken met onbekende bestemming.

Zij is sedertdien niet huiswaarts gekeerd, meldt het Korps Politie Suriname.

De familie van Lekisha, ook wel bekend als ‘Soemi’, heeft bovenstaande foto via Facebook gedeeld en vraagt de samenleving om hulp.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Santo Dorp op de telefoonnummers 485240/485250, het Command Center(CC) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Het opsporingsbericht van de politie:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Ze koos liever voor weglopen dan kiezen voor de oudere man die haar gekocht heeft.Het hoort bij de marron cultuur dat de man een meisje “verzorgt”van kleins af en als ze haar volwassen zijn rituelen heeft ondergaan,ze met haar verzorger “meegaat”.


  gemodereerd
 2. ai baja, meisje ga weer naar huis hoor. Je ouders hebben al genoeg brokko- edeh door de situatie in het land


  gemodereerd
 3. die had waarschijnlijk een hele grote behoefte om eindelijk ook eens “geknipt en geschoren” te worden……die komt hierna heus wel ….”gevuld en wel” terug naar huis…:)…….


  gemodereerd
 4. moen waarom denk je dat de ouders willen dat ze terug komt?????

  Ik vind het wel frapant dat rob sinds maandag weer in Holland is na 4 maanden al schreven anderen dat hij in de lik zat en niet in Suriname


  gemodereerd
 5. Ze is van huis gegaan om te bidden voor Suriname . Op de foto in dit art lijkt ze wel op een kind met een beperking en ja dan denk ik eerder dat er misbruik in het spelletje is.


  gemodereerd
 6. Weer een aanwinst voor de toekomst. Over ongeveer 5 jaar zal ook zij honger lijden en gaan plunderen. Zijnis haar toekomst aan het weggooien,
  Krasi koko ?
  Mi Mars Papa !


  gemodereerd
 7. deze tiener kan ook met een loverboy mee zijn gegaan , of een familie lid zorgt nu voor haar , of het ergste dat ze het leven niet meer zag zitten , maar dat hopen we niet


  gemodereerd
 8. Jacobus jij mekkerd rotzooi ,als jij de naam Jozef kent of onderzoek dan ga je merken de het geen achterlijke domme familie zijn.
  Zij hebben hoogopgeleide sommige Jozefzoons hebben hun stempels lokaal cq internationaal positief gedruk. Academische/ sport/ entertainment, onderwijs , hun zijn Ganzeers uit Klaaskreek en Bronsweg/ Ganze.
  Dus ga voortaan eerst de boeken in voordat je ROOTZOOI ROND BAZUIN ( IK hoop dat het meisje spoedig en veilig weer huiswaarts keert.
  JACOBUS jij ben één die neer kjik op bevolkings groepen ( jij bent echte een achterlijke/ domme klootzak ,poppenblazer, check je eigen familie eerst wat zij goed & fout hebben gedaan voordat je vingertjes wijs op iemand die niet ken.
  Verbeter de wereld begin bij jezelf.


  gemodereerd
 9. Mensen met een bijnaam in de artiesten wereld
  Frank Sinatra . The Voice, Blue Eyes, enz.
  Usian Bolt, Lighig Bolt,
  MJ Wacko Jacko,
  Winston Churchill, “De slager van Gallipoli”.
  Margaret Thatcher, Iron Lady,

  Zie maar bijnamen van mensen van andere steden/streken in Nederland. Weet je hoe Nederlandse mannen hun vrouwen/geliefden noemen en omgekeerd/koosnamen, positief, negatief. Ook mensen op grond van hun kracht, andere lichamelijke kenmerken /lang bent, koud daar boven, shorty, rooie( vuurtoren) als je roodhaar hebt, of een lange nek, giraf, schele, manke nelis, enz

  Gehoord van Rednecks in USA, Yankees, enz.

  Het is niet iets typisch Surinaams, Suriname stellen zich soms aan door dit te doen als iemand zingt hem dan een bijnaam te geven, maar soms ook de spot mee te dragen met die persoon als die niet kan zingen.

  Ook Japanners hebben bijnamen, Chinezen, Indonesiers, enz. Australiers/ Down under, Ozzies,

  1) Dennis Bergkamp – The Non-Flying Dutchman. …
  Opmerkelijke voetbalbijnamen, (2) Diego Maradonna – Pelusa (pluisje) …
  (3) Arjen Robben – De man van glas. …
  Opmerkelijke voetbalbijnamen, (4) Lionel Messi – De Vlo. …
  (5) Javier Hernández – El Chicharito.
  De Kromme, Willen van Hannegem
  Flying Dutchman, Van Robin Persie/ die kopbal tegen WK 2014 Oranje – Brazilië

  Allochtonen, Alletonen, Kaaskop, enz. enz.

  Er zijn vele bijnamen over de hele wereld voor andere etniteiten, enz.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES