dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSpullen afkomstig van plunderen bij kinderen van politieagenten aangetroffen

Spullen afkomstig van plunderen bij kinderen van politieagenten aangetroffen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft twee schoolkinderen aan de tand gevoeld nadat diverse spullen, die vermoedelijk afkomstig zijn van het massale plunderen een week geleden in Paramaribo, gisteren bij hen werden aangetroffen.

De politie werd over het geval op de hoogte gesteld. Naar verluidt beweerden de jeugdigen dat ze de spullen van hun ouders, die politieagenten zijn, zouden hebben gehad. Een van de agenten, de 45-jarige C.B., werd in belang van het onderzoek aangehouden ter voorgeleiding.

De redactie van Waterkant.Net verneemt verder dat er onregelmatigheden zijn geconstateerd bij de door de Surinaamse politie in beslag genomen spullen. Het vermoeden bestaat dat een deel van de spullen is verdwenen van de plaats waar ze waren opgeslagen.

Ook een gedupeerde ondernemer kreeg hiermee te maken. Ze kreeg een klein deel van haar goederen terug en was niet echt tevreden. De vrouw beweert dat zij meer van haar goederen die op het bureau waren, op sociale media heeft gezien. Deze waren echter niet allemaal meer te vinden.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. Politie alle collega’s van jullie die zich schuldig hebben gemaakt aan de grote beroving ,de plunderaars,ontslaan en gevangen nemen.Plunderen is gelijk aan diefstal.


  gemodereerd
 2. Snappen jullie nou waarom Santokhi bepaalde mensen in dienst heeft genomen
  Je weet 100 % zeker dat er ongelooflijk veel schurken zijn. 95% mocht van boutersche zijn handje ophouden zonder iets te doen. Ka je deze mensen vertrouwen? NEEN 100zeker NEEN
  Kan Santokhi de nieuw door hem aangestelde mensen vertrouwen?
  Misschien. misschien niet. Maar zeker wel meer dan de andere


  gemodereerd
 3. wat een schande voor de politie.rotte appels in het korps. Jeet

  De bekendste Nederlandse misdaadjournalist John van den Heuvel beweert dat de Surinaamse politie over harde informatie beschikt dat voormalig president van Suriname Desi Bouterse achter de gewelddadigheden van 17 februari zit.

  Van den Heuvel is behalve journalist ook columnist, presentator, televisieproducent en voormalig politieagent.

  In een opiniestuk geeft hij bovendien aan dat op die bewuste dag, arrestanten doelbewust door militaire vertrouwelingen van Bouterse werden vrijgelaten uit een legertruc


  gemodereerd
 4. Hoe meer spullen men – verkregen van het zweet van anderen – in huis haalt, des te meer tekorten zal men ervaren in het leven.
  Jammer dat velen dit niet beseffen. Het wordt niet onderwezen in hun gemeenschappen.


  gemodereerd
 5. dus als ik het goed begrijp heeft die politieagent gestolen uit de gestolen goederen die terug waren gebracht naar bureau. Meteen ontslaan deze politie dief.
  nu snap ik waarom er altijd goederen/ geld en drugs verdwijnen op bureau . Politie agenten met lange vingers moeten per direct oneervol ontslagen worden of hebben ze ook gestolen in the heat of the moment!


  gemodereerd
 6. De criminaliteit is in alle Surinaamse instituten ingenesteld. Het zal erg moeilijk zijn of mischien onmogelijke om de rotte appels te verwijderen. Het lijkt bijna net een ongeneeslijk gezwel wat al uitgezaaid is. En waar geen enkel therapie voor aanwezig is. En de toekomstige jeugd wordt ermee opgevoed alsof dit heel normaal is. Zeker als de norm straks plunderen en roven is en de getraumatiseerde nazaten het legaliseert mits er in the heat of the moment gehandeld wordt. Het wordt tijd voor apartheid en voor de veiligheid van de overige groepen.


  gemodereerd
 7. De paarse ratten zitten echt overal.
  Echt niet normaal meer.
  Dweilen met de kraan op.
  Stelen is geen kunst meer in Suriname, pakken wat je pakken kan.
  Normen en waarden is nu ver te zoeken in mi lobi Sranan.


  gemodereerd
 8. Ik heb altijd gezegd en ik zal het blijven zeggen, de staatkundigheid van het land, de onafhankelijkheid is de grootste blunder in de historie. Het land was nog niet zelfstandig genoeg om onafhankelijk te worden. Wijlen Lachmon had hun gewaarschuwd maar die abanies hebben nooit naar hem geluisterd, zie het resultaat nu, een failed state, waar er geen beschaving meer heerst. Al die abanies ogen moeten nu open gaan dat Afrikaanse visie niet werkt, Afrikaanse visie is armoede, honger, berovingen, drugs, eenouder gezinnen enzzzz.


  gemodereerd
 9. Nu weten wij waarom de hr. Biervliet moet hangen, de daders van de plunderingen
  zijn ook binnen de geleden van onze beste kamaraden.
  Hoe kan het ook anders, het aanzienlijk bedrag aan valuta dat bij de voorbeeldige
  kleinzoon van de Moordenaar aangetroffen was, is ook verdwenen, n.b. uit de opslag
  van de Politie. Schreinend. De hr. Biervliet per onmiddelijk vrijlaten en de helft van de
  politie manschappen per direct opsluiten.


  gemodereerd
 10. Wat een laag niveau hebben degene die etnisch denken en poliiek partijdig zijn .
  Als iets niet goed gaat mag het gezegd worden, grijp niet meteen naar ras of poitieke kleur.
  Ik hou van al mijn Surinaamse mensen en wil een beter Suriname voor mijn kinderen.
  Vandaar dat ik mij zal blijven inzetten voor mijn geliefd Suriname.


  gemodereerd
 11. Het komt nooit goed met Suriname, de ene volk probeert het land te bouwen en komt een andere volk die plundert alles leeg. Er is grote verschil in Suriname tussen vervarend volk en gratis/ luie volk. Nickerie hoort ook tot Suriname en daar is ook alles duur geworden maar men probeert op en andere manier uit te komen ze laten hun kinderen niet plunderen. eerderen weet dat vorige regering alles kapot heeft gemaakt. Wat de actie voerders heeft gedaan betekend weer 40 jaar achteruit gaan van Suriname, investeerders blijven weg, diaspora gaat nooit investeren in een land waar een grote cultuur verschil is.


  gemodereerd
 12. De politie is ook genoodzaakt om proletarisch te gaan winkelen. Als ik al deze ontwikkelingen nader ga analyseren kan ik alleen tot de conclusie komen dat grote delen van de politie solidair zijn met het gewone volk. Ook politieagenten en hun gezinnen hebben grote armoede. Als dit verschrikkelijk beleid van deze intellectueel minder begaafde regering met haar minder begaafde adviseurs wordt voortgezet zal ook de politie in opstand komen. De achterban van Brunswijk zal ook nog meer van zich laten horen. De oorzaak van deze grote ellende is de grote leugenaar Santokhi die mensen prijzen laat betalen voor goederen en diensten tegen wereldmarktprijzen. De mensen in Suriname hebben niet hetzelfde inkomen als de mensen in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk, Canada of de VS. De eerstekomende 10 tot 20 jaren zal het merendeel van de bevolking in Suriname dat loon of inkomen niet verdienen. Alle ingredienten voor een grote massa-opstand zijn aanwezig.


  gemodereerd
 13. Nu weten wij waarom de hr. Biervliet moet hangen, de daders van de plunderingen
  zijn ook binnen de geleden van onze beste kamaraden.
  Hoe kan het ook anders, het aanzienlijk bedrag aan valuta dat bij de voorbeeldige kleinzoon van de Moordenaar aangetroven was, is ook verdwenen, n.b. uit de opslag van de Politie. Schreinend. De hr. Biervliet per onmiddellijk vrijlaten en de helft van de politie manschappen per direct opsluiten.


  gemodereerd
 14. Als zelfs spullen van de vermoorde gangster kleinzoon van de vorige president die in bewaring waren genomen en in afgesloten bewaakte ruimtes werden opgeborgen kunnen verdwijnen, dan zijn in beslag genomen goederen van plundering afkomstig ook niet veilig. Nu wil ik Adongboi van de politiebond horen. Is hij ook lid van de Plunderaars Rovers Organisatie (PRO)?


  gemodereerd
 15. Nu weten wij waarom de hr. Biervliet moet hangen, de daders van de plunderingen
  zijn ook binnen de geleden van onze beste kameraden.
  Hoe kan het ook anders, het aanzienlijk bedrag aan valuta dat bij de voorbeeldige kleinzoon van de Moordenaar aangetroven was, is ook verdwenen, n.b. uit de opslag van de Politie. Schreinend. De hr. Biervliet per onmiddellijk vrijlaten en de helft van de politie manschappen per direct opsluiten.


  gemodereerd
 16. Als de politie zelfs rooft, wat verwacht je dan van de burgers ????
  Gewoon in het openbaar ophangen, en met muziek erbij.
  Het liefst van Lieve Hugo, Ma fu sang ede mi mus fu dédé.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 17. Het gaat al fout bij de ontvangst van de goederen Het moet gewoon goed registered worden!
  Ook moet de plek afgesloten zijn en mag er niets zomaar, zonder stukken, worden weggenomen.
  De mensen verantwoordelijk voor ontvangst, opslag en uitgifte moeten ook hard aangepakt worden en oneervol ontslagen!


  gemodereerd
 18. Uit de kweekvijver van E.Belfor.Zonder een degelijke antecenten onderzoek en recruten die nieteens voldeden aan de eisen.


  gemodereerd
 19. inderdaad , de rotte appels zijn nog volop bij het korps en die weten wat stelen is , wij en velen hebben de regering al in 2021 gewaarschuwd , als u de rotte appels niet weghaalt bij kps , het leger en bij de overheid , dan wordt de chaos nog groter , en zie nu de chaos neemt per dag toe

  Bhosr capar , vooral de laatste regels van jou die jij schrijft in deze reactie klopt , en dat gebeurt ook in Holland met die gasten , dom volk zijn die gasten , limbo ook


  gemodereerd
 20. Dit is de nieuwste tak van sport in Suriname, Plunder Estafette;
  Plunderaars > politieagenten > Kinderen politieagenten


  gemodereerd
 21. De Marons in de DNA en daarbuiten klagen dat ze gediscrimineerd worden vanwege hun slaven verleden.

  Maar kijk naar de realiteit, wie zijn de grootste bandieten en rovers in het land.

  Ik discrimineert niet maar ik wil dat men hun ogen opendoen en de realiteit aanzien.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES